vallahide billahi de geliyorlar !!!

kesinlikle haklısın..ama havalarda güzel zaten bende gezmeyi çok seviyorum..hep birlikte gezeriz işte..tabi yıllık izin alabilirsem..

misafiri çok severim..sadece bebekli ve yatılı olarak ilk misafirlerim..o yüzden çekincem..

Anlıyorum ki çok normal çekince..
Ama dediğim gibi ben olsam izin almazdım. 4-5 günü beraber vakit geçirmek istiyorsam ayrı tabii.
Ya da ilk 2 gün için izin alın. İş yeri proje planımdan dolayı sadece 2 günü ayarlayabildim dersiniz.
Onlar gelmeden de güzelce misafir çarşafları havasız kaldıysa yıkayın, ütüleyin. Duş için havluları hazırlayın. Pijama takımlarını vs ayarlayın. Genel hazırlıklarınızı yapın. 2 gün zaten her şey yoluna girer. Siz de sonrasında rahatlıkla işe geçersiniz ya da duruma göre hareket edersiniz.

hiç izin alamazsam perşembe cuma isterim diye düşünmüştüm tamda bende..bu arada banyo için havlu yazman çook isabetli oldu..onlarıda ayarlayayım..sonra o kalabalıkta kesin bulamam..

malesef yaşları bir değil bizim mikirler 6.5 aylık onların biri 6 yaşında biri 4 yaşında..sadece uyku düzenleri bozulmasın yeter..inşallah benimkilerde uyur..
Uyku duzenlerinden ziyade bebeklerinizi korumaniz lazim , misafir cocuklari da kucuk gozunuz hep ustlerinde olsun

Bence çok eğlenceli olur :))
Bizim de yurtdışından misafirlerimiz gelmişti, 3 çocuklu, yaşlar 6 aylık, 4 yaş ve 5 yaş, bir 6 aylıkta benim vardı. 4 gün kaldılar epey eğlendik :)
bizim gelenler Türk bile değildi, alışkanlıkları vs tamamen farklı...
Her güne dolu dolu program yaptık, Kahvaltı ile başladık, gecelere kadar dışarıdaydık.
Gelen kadın bizim çocuklar 8 de yatar demişti onları bile bozduk
Bir kaç dikkat edeceğiniz şey var o kadar...
gezme esnasında yanınızda daimi meyve bulundurma yada gün içinde alma,
10-15 tane 3-5 liralık basit ucuz oyuncak, kriz anlarını çözmek için,
Büyük çocuklar da yoruluyor, ya babaların omuzu ya da bebek arabası onların oluyor :) ben zaten kanguru kullandığım için bir araba boşa çıkmıştı çok rahattık o açıdan, sırayla uyudular :)
Akşam eve geldiğinizde zaten ölü gibi olacaklar... herkes kendi odasına çekilmiş olacak. Bence evi çok dert etmeyin, temizleyeyim vs diye gidince halledersiniz.
misafirleriniz buradayken evde yapacağınız tek şey çocuklara yemek hazırlamak olacak...
O da daha ziyade sizin ikizler için.
Eğer banyo evde çiftse onda da problem yaşamazsınız. Birini onların kullanımına verdiniz mi tamam olur :)

Akraba degil bişey degil.
4- 5 gün çok fazla tatil bölgeside degilmiş,
Ziyaret için 2 gün yeterli bence,
Daha öncede tanışmıyorsunuz sanırım gereksiz.

4 günlük misafiri dert eden ne kadar insan var yahu!
Bir Türküz misafir severiz.
Ayrıca ev sahibi daha relax bu hususta anladığım kadarıyla.
Siz gerekli hazırlıklarınızı yapın. 2 gün izin olayı mantıklı.
Gelecek olan bayanda size yardım eder zaten. Siz rahat olursanız evinize gelenlerde rahat eder.
Kendinizi ve bebeciklerinizi sıkıntıya sokmayın. İlk gün yemek çeşitli olsun sonraki günler gerekirse kahvaltılık koyun.
Gelecek aile samimiyete önem veriyorsa daha çok memnun olacaktır emin olun.
Belki gelecek olan bayanda çekiniyor ve eşini otel hususunda ikna edemiyordur.
Eğer aynı kafadaysanız güzel geçeceğine inanıyorum ben hiç dert etmeyin

Yatılı misafirden hiç hoşlanmıyorum.
Kendimi otel işletmecisi gibi hissetmeme sebep oluyor.
Çocuklarımla özellikle bebegimle ilgilenemiyorum bu da beni çok kasıyor.
Bence 5 gün çok otelde kalsalar sizinlede dışarda aktiviteler yapsalar daha az yorucu olur gibime geliyor.
İzin almayın derim.İzin aldığınız takdirde evde işten daha fazla yorulacaksınız.

malesef yaşları bir değil bizim mikirler 6.5 aylık onların biri 6 yaşında biri 4 yaşında..sadece uyku düzenleri bozulmasın yeter..inşallah benimkilerde uyur..
çok düşüncesizlik.
6,5 aylık ve ikizlerin var .
koşturma. yorma kendini.
eşin onları 4-5 günlüğüne davet ederken ne düşünmüş acaba. sen onay vermiş miydin .

Benim kızımında 1.5 yaşında uyku düzeni vardır ama eve çocuk geldimi ayrı seviniyorum çünkü çok güzel yoruluyor ve en ufak seste uyanan çocuk top patlasa uyanmıyor. Bence sizinkilerde öyle olur. Burda tek sıkıntı 4-5 gün kalmaları. Misafirin makbulü 3 gündür bence fazlası baymaya başlıyor. Bende gittiğim yerde en fazla 3 gün kalırım sevmem öyle evi istila etmiş gibi.

hiç izin alamazsam perşembe cuma isterim diye düşünmüştüm tamda bende..bu arada banyo için havlu yazman çook isabetli oldu..onlarıda ayarlayayım..sonra o kalabalıkta kesin bulamam..

Oo araya haftasonu da giriyor mis gibi olur bence, hem gözünüz de arkada kalmaz. Evet kalabalıkta bulmak zor olur.

Bu arada bence eşiniz evinize davet ettiyse rahat olun. Ki zaten bence rahatsınız. Her yazılana kulak asmamak lazım. Misafir güzeldir. Hem seviyormuşsunuz da. Size de değişiklik olur gezer dolaşır yeni bir aileyi tanırsınız.

valla içimi ferahlattın..çok iyi geldi yazdıkların..malesef banyom tek..ama yapacak birşey yok..onlar gidince temizlettirirm..yemek konusunda haklısın ikizlerim ek gıdaya başladı onlara özel yiyecek hazırlıyorum..onun dışında dışarda yer içeriz diye düşünüyorum..onlarda sanırım bebek arabası yok..bizdede 2 tane var..tek sorun akşam uykuları..onuda çözdük mü işlem tamam :)

çok düşüncesizlik.
6,5 aylık ve ikizlerin var .
koşturma. yorma kendini.
eşin onları 4-5 günlüğüne davet ederken ne düşünmüş acaba. sen onay vermiş miydin .

karşı taraf gelmek istedi ee bizde hayır diyemedik..

Yatılı misafiri hiç sevmem,kimse evime yatılı gelmez. Bende ikizleri olan bi kadının evine kesinlikle yatıya gitmem. Hatta hiçkimseye yatılı gitmem. Otel mi sizin eviniz? Gitsinler otelde kalsınlar,sabah kahvaltıdan akşam yemeğine kadar yine gezin sonra herkes yatıya kendi mekanına..

bizde kalacaklar o kesin..ama kesin olan başka birşeyde evde yemek yapmayacağım..eşime dedim kahvaltı yemek dışarda diye..biz evde kendimiz zor yemek yiyoruz..o kadar insana yemek hazırla ye topla olmaz valla..

Ne biçim iş yahu
Otel mı yok
Gelsinler de niye sizde kalıyorlar
Bizide davet ediyorlar. Gidiyoruz ama otelde kalmak şartıyla üstelik çocuklu eve hemde çocukla gelip nasıl rahat ediyorlar anlamıyorum
5 gün bide
Şaka gibi
Bence yemeği hep birlikte dışarda yiyin evde yapacaksanız da kadını tüm ise dahil edin ikizlerin var çocuğum varken ona ayiricagim zamanı başkasının gönlünü memnun etmeye ugrasamazdim sahsen
İnsan az biraz düşünceli olur

inşallah benim mikirlerde öyle güzel uyurlar..tek korkum o zaten..uyku düzenleri bozulmadıkça altından kalkarım heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…