kesinlikle haklısın..ama havalarda güzel zaten bende gezmeyi çok seviyorum..hep birlikte gezeriz işte..tabi yıllık izin alabilirsem..evet sen de haklısın ama ben biaz da kendi açımdan düşündüm galiba :)) yani yılda 20 gün iznim var zaten . eşimin yeğenleri geldi 1 haftalığına kalmaya. ben izin almadım mesela. bi de kışın ortasıydı. napayım ? 5 gün benim için çok değerli
misafiri çok severim..sadece bebekli ve yatılı olarak ilk misafirlerim..o yüzden çekincem..
Anlıyorum ki çok normal çekince..
Ama dediğim gibi ben olsam izin almazdım. 4-5 günü beraber vakit geçirmek istiyorsam ayrı tabii.
Ya da ilk 2 gün için izin alın. İş yeri proje planımdan dolayı sadece 2 günü ayarlayabildim dersiniz.
Onlar gelmeden de güzelce misafir çarşafları havasız kaldıysa yıkayın, ütüleyin. Duş için havluları hazırlayın. Pijama takımlarını vs ayarlayın. Genel hazırlıklarınızı yapın. 2 gün zaten her şey yoluna girer. Siz de sonrasında rahatlıkla işe geçersiniz ya da duruma göre hareket edersiniz.
malesef kabul etmeme gibi bir şansım yok..haa ben olsam gider miydim..gitmezdim..ama bana gelene kapım açık..Kalabalıgı hic sevmem bide 4 cocuk keske kabul etmeseydiniz hizmet et bide cocuk sesi cek isiniz zor...
Uyku duzenlerinden ziyade bebeklerinizi korumaniz lazim , misafir cocuklari da kucuk gozunuz hep ustlerinde olsunmalesef yaşları bir değil bizim mikirler 6.5 aylık onların biri 6 yaşında biri 4 yaşında..sadece uyku düzenleri bozulmasın yeter..inşallah benimkilerde uyur..
Yatılı misafirden hiç hoşlanmıyorum.evet kızlar geliyorlarkimler mi? bayramdan sonra eşimin asker arkadaşı,eşi ve 2 tane çocukları geliyor bize..kalacaklar 4-5 gün..ee bizde ben,eşim ve ikizler...nasıl olacak ne yapacağız bilmiyorum..eşim yıllık izin alacak..benim alacağım kesin değil..
eşim gezdiririz bol bol diyor..tamam gezdirelim tabiki ama ben çok harap olacağım gibi geliyor..hele akşam oldu mu bizim mikirlerin uyku saatleri var uzun zamandır onların düzenini bozmamak için dışarı çıkmıyoruz..evde ses yapmıyoruz..hem gelen misafirlerimi çok iyi ağırlamak istiyorum hemde mikirtoşlarımın düzenlerinin bozulmasını istemiyorum..hemde annelere çok yük olmak istemiyorum..bir el atıverin..akıl verin..haydi bana Allah kolaylık versin
çok düşüncesizlik.malesef yaşları bir değil bizim mikirler 6.5 aylık onların biri 6 yaşında biri 4 yaşında..sadece uyku düzenleri bozulmasın yeter..inşallah benimkilerde uyur..
evet kızlar geliyorlarkimler mi? bayramdan sonra eşimin asker arkadaşı,eşi ve 2 tane çocukları geliyor bize..kalacaklar 4-5 gün..ee bizde ben,eşim ve ikizler...nasıl olacak ne yapacağız bilmiyorum..eşim yıllık izin alacak..benim alacağım kesin değil..
eşim gezdiririz bol bol diyor..tamam gezdirelim tabiki ama ben çok harap olacağım gibi geliyor..hele akşam oldu mu bizim mikirlerin uyku saatleri var uzun zamandır onların düzenini bozmamak için dışarı çıkmıyoruz..evde ses yapmıyoruz..hem gelen misafirlerimi çok iyi ağırlamak istiyorum hemde mikirtoşlarımın düzenlerinin bozulmasını istemiyorum..hemde annelere çok yük olmak istemiyorum..bir el atıverin..akıl verin..haydi bana Allah kolaylık versin
hiç izin alamazsam perşembe cuma isterim diye düşünmüştüm tamda bende..bu arada banyo için havlu yazman çook isabetli oldu..onlarıda ayarlayayım..sonra o kalabalıkta kesin bulamam..
valla içimi ferahlattın..çok iyi geldi yazdıkların..malesef banyom tek..ama yapacak birşey yok..onlar gidince temizlettirirm..yemek konusunda haklısın ikizlerim ek gıdaya başladı onlara özel yiyecek hazırlıyorum..onun dışında dışarda yer içeriz diye düşünüyorum..onlarda sanırım bebek arabası yok..bizdede 2 tane var..tek sorun akşam uykuları..onuda çözdük mü işlem tamam :)Bence çok eğlenceli olur :))
Bizim de yurtdışından misafirlerimiz gelmişti, 3 çocuklu, yaşlar 6 aylık, 4 yaş ve 5 yaş, bir 6 aylıkta benim vardı. 4 gün kaldılar epey eğlendik :)
bizim gelenler Türk bile değildi, alışkanlıkları vs tamamen farklı...
Her güne dolu dolu program yaptık, Kahvaltı ile başladık, gecelere kadar dışarıdaydık.
Gelen kadın bizim çocuklar 8 de yatar demişti onları bile bozduk
Bir kaç dikkat edeceğiniz şey var o kadar...
gezme esnasında yanınızda daimi meyve bulundurma yada gün içinde alma,
10-15 tane 3-5 liralık basit ucuz oyuncak, kriz anlarını çözmek için,
Büyük çocuklar da yoruluyor, ya babaların omuzu ya da bebek arabası onların oluyor :) ben zaten kanguru kullandığım için bir araba boşa çıkmıştı çok rahattık o açıdan, sırayla uyudular :)
Akşam eve geldiğinizde zaten ölü gibi olacaklar... herkes kendi odasına çekilmiş olacak. Bence evi çok dert etmeyin, temizleyeyim vs diye gidince halledersiniz.
misafirleriniz buradayken evde yapacağınız tek şey çocuklara yemek hazırlamak olacak...
O da daha ziyade sizin ikizler için.
Eğer banyo evde çiftse onda da problem yaşamazsınız. Birini onların kullanımına verdiniz mi tamam olur :)
çok düşüncesizlik.
6,5 aylık ve ikizlerin var .
koşturma. yorma kendini.
eşin onları 4-5 günlüğüne davet ederken ne düşünmüş acaba. sen onay vermiş miydin .
Yatılı misafirden hiç hoşlanmıyorum.
Kendimi otel işletmecisi gibi hissetmeme sebep oluyor.
Çocuklarımla özellikle bebegimle ilgilenemiyorum bu da beni çok kasıyor.
Bence 5 gün çok otelde kalsalar sizinlede dışarda aktiviteler yapsalar daha az yorucu olur gibime geliyor.
İzin almayın derim.İzin aldığınız takdirde evde işten daha fazla yorulacaksınız.
Benim kızımında 1.5 yaşında uyku düzeni vardır ama eve çocuk geldimi ayrı seviniyorum çünkü çok güzel yoruluyor ve en ufak seste uyanan çocuk top patlasa uyanmıyor. Bence sizinkilerde öyle olur. Burda tek sıkıntı 4-5 gün kalmaları. Misafirin makbulü 3 gündür bence fazlası baymaya başlıyor. Bende gittiğim yerde en fazla 3 gün kalırım sevmem öyle evi istila etmiş gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?