vallahide billahi de geliyorlar !!!

Ne insanlar var ya hu.

Dusuncesiz bencil.

Biz ikizleri olan akrabalarimizz cay icmeye gitmiyoruz ikiz bakmak yorucu bir de bizimle ugrasmasin diye.

Adamlar hem ikiz bebekleri olan hem calisan bayana 4 5 gun yatiya geliyorlar.

Anlamiyorum ben bu insanlari gercekten.

Ay baslik cok hos vallahide bilalhide geliyor diye okuyunca kim geliyor diye merakla actim konuyu
Yani cok evlere senlik bir durum degil ama yapacakta visey yok sanirim

işte bebeklerim olmadan önce gelselerdi herşey daha kolay olurdu..gece kalkıyoruz sabah çok erken uyanıyoruz..ee ikiz olunca ev curcuna..hem onlar rahatsız olacak hem biz..ama yapacak birşey yok
Bence çok büyük bir anlayışsızlık. İnsanlar nasıl bu kadar rahat anlamıyorum. İyi sabırlısınız gene vallahi.

Doğru düzgün çift ve aile olarak tanışmadığın etmediğin birine 4-5 gün yatılı kalmaya gitmek düşüncesizliğin alasıdır üzgünüm. Hele ki ikiz bebekleri olan bir aileye. Hadi ailecek tanışırsınız daha önceden, belli bir samimiyet kurarsınız eyvallah da bu bambaşka.

Eviniz sahil kenarında falan mı ya da turistik bir yer mi? Durum daha çok "Yauuv benim asker arkadaşı X vardı onda kalırız otele ne para verecez" gibi görünüyor da buradan. Ben kabul etmem böyle düşüncesiz ve bencil misafiri, gitsin otelde kalsın.

Benim İkizlerim 4 aylıkken samimi arkadsslarimiz bir gece kaldılar..inanılmaz yoruldum..arkadaşım elbette yardım ediyor benim 5.5 yaşında onun 4 yaşında cocuklarimiz da vardı evin halı perisandi..gözünü korkutmak istemem ama hazırlıklı olun
Yemek konusunda b planiniz olsun derim mantı köfte gibi buzlukta pratik şeyler hazır olsun ikiz bebeklerle çaya misafir bile bana zor geliyor size kolay gelsin

Mikir mi mekir mi :)) erzurumlumusun

turistlik bir bölgede yaşamıyoruz..ziyaret amaçlı geliyorlar..

benimde gözümde büyüyor inanki..hele dün gece çok zor uyudular curcuna görsen..birde misafir olduğunu hayal bile edemiyorum..Rabbim yardım eder atlatırım inşallah..

aynen öyle valla ben yorulacağım ama bir şekilde halledeceğiz Allahın izniyle..

Siz bayramda es dost akraba ziyareti yapmayacak misiniz? Ben boyle misafirliklerden hiç hazetmem,uygun bir dille musait olmadigimizi soylerdim. Misafir çocuklarinin yaslarina bakilirsa, bebeklerinin duzeni de bozulur muhtemelen
yapıcaz tabiki..onlar bayramdan sonra gelecek..

bende esinin anne ve babası geliyor sandım:) şükretmelisiniz bence gelenler onlarda olabılırdı :):):)

inşallah iyi olur..1-2 gündür huysuzlar..öyle olursa çok zorlanırım..ama eşim yardım ediyor Allahtan.

Izin alamazsaniz yinede gelceklermi? Öyle daha da zor olur sizin icin. Hem caliscaginiz hem evde yatili misafir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…