Bence çok büyük bir anlayışsızlık. İnsanlar nasıl bu kadar rahat anlamıyorum. İyi sabırlısınız gene vallahi.işte bebeklerim olmadan önce gelselerdi herşey daha kolay olurdu..gece kalkıyoruz sabah çok erken uyanıyoruz..ee ikiz olunca ev curcuna..hem onlar rahatsız olacak hem biz..ama yapacak birşey yok
Mikir mi mekir mi :)) erzurumlumusunevet kızlar geliyorlarkimler mi? bayramdan sonra eşimin asker arkadaşı,eşi ve 2 tane çocukları geliyor bize..kalacaklar 4-5 gün..ee bizde ben,eşim ve ikizler...nasıl olacak ne yapacağız bilmiyorum..eşim yıllık izin alacak..benim alacağım kesin değil..
eşim gezdiririz bol bol diyor..tamam gezdirelim tabiki ama ben çok harap olacağım gibi geliyor..hele akşam oldu mu bizim mikirlerin uyku saatleri var uzun zamandır onların düzenini bozmamak için dışarı çıkmıyoruz..evde ses yapmıyoruz..hem gelen misafirlerimi çok iyi ağırlamak istiyorum hemde mikirtoşlarımın düzenlerinin bozulmasını istemiyorum..hemde annelere çok yük olmak istemiyorum..bir el atıverin..akıl verin..haydi bana Allah kolaylık versin
trabzonluyum :)Mikir mi mekir mi :)) erzurumlumusun
askerlık arkadaş yatılımı gelırmıs ya hu
cok saçma ,çocukluk veya okul arkadaşı olsa anlarım da
turistlik bir bölgede yaşamıyoruz..ziyaret amaçlı geliyorlar..Doğru düzgün çift ve aile olarak tanışmadığın etmediğin birine 4-5 gün yatılı kalmaya gitmek düşüncesizliğin alasıdır üzgünüm. Hele ki ikiz bebekleri olan bir aileye. Hadi ailecek tanışırsınız daha önceden, belli bir samimiyet kurarsınız eyvallah da bu bambaşka.
Eviniz sahil kenarında falan mı ya da turistik bir yer mi? Durum daha çok "Yauuv benim asker arkadaşı X vardı onda kalırız otele ne para verecez" gibi görünüyor da buradan. Ben kabul etmem böyle düşüncesiz ve bencil misafiri, gitsin otelde kalsın.
benimde gözümde büyüyor inanki..hele dün gece çok zor uyudular curcuna görsen..birde misafir olduğunu hayal bile edemiyorum..Rabbim yardım eder atlatırım inşallah..Benim İkizlerim 4 aylıkken samimi arkadsslarimiz bir gece kaldılar..inanılmaz yoruldum..arkadaşım elbette yardım ediyor benim 5.5 yaşında onun 4 yaşında cocuklarimiz da vardı evin halı perisandi..gözünü korkutmak istemem ama hazırlıklı olun
Yemek konusunda b planiniz olsun derim mantı köfte gibi buzlukta pratik şeyler hazır olsun ikiz bebeklerle çaya misafir bile bana zor geliyor size kolay gelsin
Ne insanlar var ya hu.
Dusuncesiz bencil.
Biz ikizleri olan akrabalarimizz cay icmeye gitmiyoruz ikiz bakmak yorucu bir de bizimle ugrasmasin diye.
Adamlar hem ikiz bebekleri olan hem calisan bayana 4 5 gun yatiya geliyorlar.
Anlamiyorum ben bu insanlari gercekten.
aynen öyle valla ben yorulacağım ama bir şekilde halledeceğiz Allahın izniyle..En sevmediğim misafir tipi yatılı olan ve çat kapı gelen misafirdir.
Misafir dediğin birkaç gün önceden haber verir ki programını ona göre yaparsın.
Ve gelirler bir kaç saat hem sana hem misafirine keyif verir sohbet muhabbet.
Sonra giderler sen mutlu misafir mutlu.
Yıllık izniniz zaten kaç gün ki misafir geliyor diye izin alasin?
Madem kabul ettiniz bu kadar kalmalı misafir bi kaçgün sıkıntı çekersiniz sonra eski düzene dönersiniz.
Çocukların düzenı çok şaşmaz siz biraz fazla yorulursunuz. Zaten misafir geliyor diye düzeni bozmayin öncelik çocukların düzeni huzuru olsun. Arkadaşınizda çocuklu olduğu için anlayış gösterir. Kolay gelsin.
annemle kayınvalidem bakıyor..Çalışıyorsanız sizin ikizlere kim bakıyor nerde bakılıyor bebekler
yapıcaz tabiki..onlar bayramdan sonra gelecek..Siz bayramda es dost akraba ziyareti yapmayacak misiniz? Ben boyle misafirliklerden hiç hazetmem,uygun bir dille musait olmadigimizi soylerdim. Misafir çocuklarinin yaslarina bakilirsa, bebeklerinin duzeni de bozulur muhtemelen
Kucukmus daha seninkiler ams esin ve gelecek olanlar yardimci olurlarsa cok zorlanmazsiniz bence.. kahvalti hazrlarsnz, aksam yemekleride bi gun disarda pide yaptir mesela diger gun evde yeyin ertesi gun disarda yeyin deken uc gunu halletinjz bile.. belki cocuklar acisindan bile guzel olabilir
inşallahUyku düzeni çok önemli gün içi güzel yemesi bile uykusunu güzel uyumasına bağlı resmen. Tahminimce inşallah gelen çocuklarla güzel anlaşırlar ağız tadıyla 4-5 gün geçirirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?