Ay benimki de aynı. Gamsız mıdır nedir bilemedim, küt diye uyuyor adam.bende uyuyamıyorum kızlar..eşim kafasını yastığa koyduğu an uyuyor çok özeniyorum.sağa dön,sola dön olmadı yüz üstü yat,olmadı sırt üstü..diye diye alt üst oluyor uykumhafta sonu eşimle aynı anda yatıyoruz,yatağa girip 1 sn sonra iyi geceler aşkım diyorum ayy aşkım içim geçivermiş hadi uyuyorum diyor.insan 1 saniyede nasıl uyur yahu
çok yoruluyorumda ondan uyuyuveriyorum diyor.ben köpek gibi yorulsamda canımda çıksa yoooo illa saat gece 4 olacak.yetişme tarzımızdanda sanırım.benim ailede hep geç uyur.az önce annemle konuştuk bu saatte kahve içiyor ee pesAy benimki de aynı. Gamsız mıdır nedir bilemedim, küt diye uyuyor adam.
Hahha bitkisel hayat gibi.insan ruh gibi oluyor. Ve hasta hissediyorsun . Vucutta acaip bir agirlik oluyor.ben ayrani denemistim benimki isyerinde hemde en gereksiz yer.dusunun artik.gozlerim kapaniyodu.cizgi filmdeki gibi nerdeyse ya bant yapistircaktim ya da kurdan araya..oglen uykusu da tatli oluyor ama mekan ve zaman olayi cok fena.Doktora gittim. A....x verdi en hafif dozundan, bebekler gibi uyursun dedi.O hap -artık ne varsa içinde- zombi yaptı beni, bitki gibi kalakaldım oldugum yerde ancak uyuyamadım.
Bu gecede geçsin, yarın 22.00' de giricem yatağa.İlle uyurum diye düşünüyorum valla.
Aynen, bende boyle dusunuyorum acıkcası. Benimkilerde sabah kalkmak, gece yatmak bilmezler.çok yoruluyorumda ondan uyuyuveriyorum diyor.ben köpek gibi yorulsamda canımda çıksa yoooo illa saat gece 4 olacak.yetişme tarzımızdanda sanırım.benim ailede hep geç uyur.az önce annemle konuştuk bu saatte kahve içiyor ee pes
Bende tık yok ya.Hele duş alıp yatarsam bu seferde saçlarım kabarıyor, başım ağrıyacak diye uyuyamıyorum.papatya cayı, ılık süt, yogurt ayran... ve ılık duş,
bunları yapınca bir nebze uykum geliyor.
Evet en olmadık yerde uyku bastırıyor bu sefer.Hahha bitkisel hayat gibi.insan ruh gibi oluyor. Ve hasta hissediyorsun . Vucutta acaip bir agirlik oluyor.ben ayrani denemistim benimki isyerinde hemde en gereksiz yer.dusunun artik.gozlerim kapaniyodu.cizgi filmdeki gibi nerdeyse ya bant yapistircaktim ya da kurdan araya..oglen uykusu da tatli oluyor ama mekan ve zaman olayi cok fena.
aynen canım işte bizimkilerde öyle.rahmetli anneannem bu evin eşiğinden herhalde giren uyumuyor derdiAynen, bende boyle dusunuyorum acıkcası. Benimkilerde sabah kalkmak, gece yatmak bilmezler.
Bende tık yok ya.Hele duş alıp yatarsam bu seferde saçlarım kabarıyor, başım ağrıyacak diye uyuyamıyorum.
Iste oyle bisey lazim ama aksam uyuma sirasinda.Ben uykum o kadar vardi ki sarhos gibiydim konusmak bile istemiyodum.konusalanlari da duymuyosun..Allah kimseyi uykusuz birakmasin.buyuk ihtiyac.suan gozumde 1 gr uykum yok. Bizimkiler hepsi uyudu 100.ruyalarini goruyolardir ama ben daha ayaktayim.Evet en olmadık yerde uyku bastırıyor bu sefer.
Eski çalıştıgım şirkette, tedarikçi toplantısında, adam bana malları anlatırken masanın ustune kafamı koyup uyumuslugum var yahu.
hiii teknolojik aletleri kapatamam,asla olmaz!gun icinde nikotin ve kafein tuketimi varsa bunlar uykusuzluk yapar. lavanta veya papatya cayi oneriyorum bide evde teknolojiyle alakali ne varsa kapat bi kitap al gozlerin yorulsun :)
az önce L Li-moon bahsetmişti, bebekler gece uykusunu anne karnında öğrenir demiş doktor. Bu durumda ufaklıkta bizden olacak gibiSato bulursaniz beni de alin. Hamile oldugumdan beri uykularim kacti. Hani hamilelik uyku yapardi? Bende neden tam tersi oldu ki? Her gece oturup midemin bulantisini bekliyorum, kusuyorum, oguruyorum. Derken sabah oluyor. Gunde max 5 saat uyursam ne ala...
bence de kitap okumak en iyi cozumugun icinde nikotin ve kafein tuketimi varsa bunlar uykusuzluk yapar. lavanta veya papatya cayi oneriyorum bide evde teknolojiyle alakali ne varsa kapat bi kitap al gozlerin yorulsun :)
hiii teknolojik aletleri kapatamam,asla olmaz!
Herşeye kulp buluyor gibi olacağım ama kitap okumaya bayılırım.Ancak işin kötü tarafı bitirmeden asla bırakmam.Şimdi elime bir kitap alsam, sabahı görürüm gibi.Lavanta çayını bir arkadaş daha tavsiye etti, yarın alıp deneyeceğim bakalım.
Günlük beslenmem kahve ve sigaradan oluşuyor desem abartmış olmam.Sadece akşam yemeği yerim, günün geri kalanında kuruyemiş , şeker abur cuburla geçiştiriyorum.
Ay yazdıkça ne lanet bir yaşam tarzım varmış dedim ha.
Hadi inşallah. Lavanta çayından çok ümitliyim valla.Eh canim benim simdi sen kahve sigara gidiyorsan uyuyamaman normal. kaynanamda oyle kadin vampir gibi doktor ne yazsa ise yaramiyor diye gunde ictigi kahvenin haddi hesabi yok. bak gunde mesela 1 yada 2 kahve tuket, aksam 6dan sonra kafein alma cay, kola dahil. iki bardak lavanta cayi ohh bebeler gibi uyursun kizz :)
A aa çok ilginç.Bunu da deneyeceğim mutlaka.Bak simdi. Yarin gunduz elektrik supurgesi ya da sac kurutma makinesinin sesini 20 dakikalik falan kaydet telefonuna. Gece oldugunda tak kulakliklari, kaydettigin sesi dinle. Loop'a al hatta calsin dursun. Mesela benimki 11 dakika falan, hic uykum yoksa bile 3. donusunde kendimi kaybediyorumInsomnialardan insomnia begenmeye bir adim otede biri olarak her zaman bu ses bana cozum oluyor. Hatta kolik bebekler icin falan da yararliymis, belki vardir onlarla bir alakamiz
Ama o daha cok kucuk onun uykuyla pek alakasi yok bence. Normalde uyuyabilen biriydim ben hamilelik tum uykularimi Aldi ki Normalde tam tersi oluyor yani hamilelik uyku yapiyor. Nedir bende Ters olan acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?