Tam yanit yazacaktim, sarj bile bana dayanamayip uyu artik diye uyari verdiben diyorum ki kk radyo yayini acsin, gece seansini da bana versin, bdvcilerin tekini uyutmam, ama kaale almiyolar beni
Keske :)Tam yanit yazacaktim, sarj bile bana dayanamayip uyu artik diye uyari verdi
Hakikaten internet radyosu cok zevkli birsey.. yayini yaparken chat icin ayrilan ekranda istekleri elestirileri okumak bile keyifli...
dinleyici yayinci hic farketmez, her turlu katilirim :)
Canım passiflora diye bi surup var sakinlestirici amaUyuyamıyorum.
Sabahın köründe kalkmama rağmen, aha saat 3 oldu zerre uykum yok. Bütün gün poposu yanmış kedi gibi ordan oraya koşuyorum,yoruluyorum,tıkanıyorum ama...Uyuyamıyorum.
Ha belki yataga girince uykum gelir diyorum, benim adam yastıkla başı arasında 2 cm kala uyuyuveriyor. Sağa sola dönüyorum, kafamda bin tilki dolaşıyor, hop ayaktayım.
Cildim bozuldu, saçlarım dökülüyor uyku duzensizliğinden. Doktora gittim a.. yazdı yolladı, ilaç içmekten nefret ederim bu arada. O hapı ben bir yuttum, şişme bebek gibi kalakaldım oyle.sonuç?
resmen 3 saat tv karşısında kıpırdamadan oturdum.uyku yine yok.
Sabaha karşı artık beynim iflas ediyor, sızıyorum. Çıt çıktı mı hemen ayaktayım. Sürekli cinlerim tepemde, her sabah sinir krizlerinin eşiğinden dönüyorum.
Bu bilgiler ışığında vampir olduğuma kanaat getirdim. Ülke sınırları içerisinde ıssız şatosu olan arkadaşlardan destek bekliyorum.
erkekler extra large oldukları için yatar yatmaz hemen uykuya kanalize oluyorlar. daha başları yastık görmeden bir rahat bir huzurlu uyuyorlarki yani bebekler gibibende uyuyamıyorum kızlar..eşim kafasını yastığa koyduğu an uyuyor çok özeniyorum.sağa dön,sola dön olmadı yüz üstü yat,olmadı sırt üstü..diye diye alt üst oluyor uykumhafta sonu eşimle aynı anda yatıyoruz,yatağa girip 1 sn sonra iyi geceler aşkım diyorum ayy aşkım içim geçivermiş hadi uyuyorum diyor.insan 1 saniyede nasıl uyur yahu
gercekten ise yariyor mu? oyle ise alacagim insaallah..Lavanta cayı tavsiye ederim, benim hemen uykumu getirir
passiflora da alkol var yalniz dikkat : ) hem de bildigin alkol imis, oyle tibbi belli miktar alkol deeelCanım passiflora diye bi surup var sakinlestirici ama
Basit bişey adet sancısına bile kullanılıyor. Yada ilac istemiyosan kitap okumayı dene baya faydalı olur
ayy canimUyuyamıyorum.
Sabahın köründe kalkmama rağmen, aha saat 3 oldu zerre uykum yok. Bütün gün poposu yanmış kedi gibi ordan oraya koşuyorum,yoruluyorum,tıkanıyorum ama...Uyuyamıyorum.
Ha belki yataga girince uykum gelir diyorum, benim adam yastıkla başı arasında 2 cm kala uyuyuveriyor. Sağa sola dönüyorum, kafamda bin tilki dolaşıyor, hop ayaktayım.
Cildim bozuldu, saçlarım dökülüyor uyku duzensizliğinden. Doktora gittim a.. yazdı yolladı, ilaç içmekten nefret ederim bu arada. O hapı ben bir yuttum, şişme bebek gibi kalakaldım oyle.sonuç?
resmen 3 saat tv karşısında kıpırdamadan oturdum.uyku yine yok.
Sabaha karşı artık beynim iflas ediyor, sızıyorum. Çıt çıktı mı hemen ayaktayım. Sürekli cinlerim tepemde, her sabah sinir krizlerinin eşiğinden dönüyorum.
Bu bilgiler ışığında vampir olduğuma kanaat getirdim. Ülke sınırları içerisinde ıssız şatosu olan arkadaşlardan destek bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?