Vampir miyim?

Şu sizin profil resminizdeki hatun var ya alnının tam bitiminde sağlı sollu saç kıvrımı var siyah renkte..
hah işte tam oralarım seyrelmeye başlamışş az önce aynaya bakınca kendime acıdım
oysa ne gür ne sık saçım vardı tarak girmez toka tutmaz...
Saçlarım kepek dolmuş öyle kartanesi gibi pul pul değil ama bildiğiniz saç derim soyuluyor koca koca parçalar var
23 yaşımda kartladım... Yalansın dünyaa

ben diyorum ki kk radyo yayini acsin, gece seansini da bana versin, bdvcilerin tekini uyutmam, ama kaale almiyolar beni

ben diyorum ki kk radyo yayini acsin, gece seansini da bana versin, bdvcilerin tekini uyutmam, ama kaale almiyolar beni
Tam yanit yazacaktim, sarj bile bana dayanamayip uyu artik diye uyari verdi

Hakikaten internet radyosu cok zevkli birsey.. yayini yaparken chat icin ayrilan ekranda istekleri elestirileri okumak bile keyifli...

dinleyici yayinci hic farketmez, her turlu katilirim :)

Keske :)

kusura bakmayın ama güldüm ya :) bnde gün içinde resmen ayatka uyuyorum erken yatacağım diyorumama bakıyorum saat olmş 1 kafa yastığa konunca gözler dın diye açılıyor

çaresini bulursan bana da söylesene. uykusuzluktan migrenin dibini yaşıyorum

Canım çok etkili ilaçlar var ben de senin gibiydim bir süre kullandım sonra kullanmayı yavaş yavaş bıraktım baktım gayet uyuyorum.

bu durum öğrenciyken yaşamıştım. ağlıyordum hatta uyuyamıyorum die.
bence ilaçlar insanın beynini uyuşturuyor tavsiye etmem. belkide o kadar yorulduğunuz için uyuyamıyorsunuzdur.
hayat temponuzu azıcık eşinize yükleyin
sonra hergün aynı saatte yoğurt yiyip uyuyamasanızda yatağınıza gidin. mümkünse ne geç ne erken. ideal bir saat seçin.
bence zamanla uykularda gelir :)
ben de etkili olmuştu.

Yatakta kitap okumak en etkili yöntem....bende garanti hemen gidiyor gözler. birde “Bismillahirrahmanirrahim.Ve cealna nevmeküm sübata ve cealnalleyli libasa veceelnannehara meaşa birahmetike ya erhamerrahim.” yatmadan bol bol oku bunu....yarın dene kesin uyursun, ben bunu oğluma okuyorum

Kitap okuyunuz yatakta efenım.. Bide uyku gozluklerı var hanı bole hıcbısey gormeyınce etraf zıfırı karanlık oluyor.. Sese uyanıyorsanız kulak tıkaçları var.. Bizde çareler tükenmez..

ben stresli olduğumda uyuyamam bide biri uykumu kaçırırsa eğer, dün gece eşim 4te geldi o horladı ben 1 saat uyuyamadım bi çözümü varsa ben de istiyorum

cnm spora yazıl aksamları sonra gor bak nasıl uyuorsun .. spordan sonrada süt ıc.. sabaha zor kalkarsn

Canım passiflora diye bi surup var sakinlestirici ama
Basit bişey adet sancısına bile kullanılıyor. Yada ilac istemiyosan kitap okumayı dene baya faydalı olur

vampir miyim deyince kan içiyorsunuz sandımdı

İki haftadır geceleri midemin derdinden uyuyamıyorum
İnsanın düzeni karmakarışık oluyor
Yatağa yatıp da uyumak ne büyük nimetmiş =(

erkekler extra large oldukları için yatar yatmaz hemen uykuya kanalize oluyorlar. daha başları yastık görmeden bir rahat bir huzurlu uyuyorlarki yani bebekler gibi

Lavanta cayı tavsiye ederim, benim hemen uykumu getirir
gercekten ise yariyor mu? oyle ise alacagim insaallah..
ay bugun kuzene yardima gittim pestilimiz cikti bayram temizligi malum, oncesinde de gayet erken kalkmistim, hala cin gibiyim! ne olacak boyle :/

Canım passiflora diye bi surup var sakinlestirici ama
Basit bişey adet sancısına bile kullanılıyor. Yada ilac istemiyosan kitap okumayı dene baya faydalı olur
passiflora da alkol var yalniz dikkat : ) hem de bildigin alkol imis, oyle tibbi belli miktar alkol deeel

ayy canim uykusuzluk kadar kotu bisey varmidir ya :/ ilac bile cozum etmiyosa kafana biseyler takiyor olmalisin.. ilik bir dus yapsan ohhhhhhh bi uyunurki canim cekti uyusammi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…