Vampir miyim?

Ama sen o mevzuyu cok yanlis anlamissin canim yaa vampirlik oyle degilll,cok eglenceli
Uyku tedavisi gorseniz aslinda faydasi olur bu durumunuza :) belli ki bir problem var. Mesela ben gunde 8 saat uyumazsam sersem gibi oluyorum...

Ama sen o mevzuyu cok yanlis anlamissin canim yaa vampirlik oyle degilll,cok eglenceli
Uyku tedavisi gorseniz aslinda faydasi olur bu durumunuza :) belli ki bir problem var. Mesela ben gunde 8 saat uyumazsam sersem gibi oluyorum...
8 saat uyudugum gun sukur namazı kılıcam

O derecee... Peki neden caresini profesyonel olarak aramiyorsunuz?
Uyku cok buyuk nimet yaa. Beni biraksalar 3 gun uyurum
En son doktora gittim, hap verdi valla. O hap da beni zombi yapınca durum bu raddeye geldi.
Bayramı bekliyorum. Bütün gün yatakta yuvarlanıcam. Bu tatilde düzene soktum soktum, yoksa işim iş.

En son doktora gittim, hap verdi valla. O hap da beni zombi yapınca durum bu raddeye geldi.
Bayramı bekliyorum. Bütün gün yatakta yuvarlanıcam. Bu tatilde düzene soktum soktum, yoksa işim iş.
bi gun cok erken kalk canim, yatma geri.. aksama bsy olur belki : )

Gecmis olsun canim. İnsallah duzelir bu problemin :)

Bence bi geyik bölümü aç bütün vampirler toplanalım :)
Bi gün uyuma, kesmediyse ikinci güne sarkıt sonra illa en azından yatma saati düzenin olur.

Ben bu sabah yine 8de elektrik supurgesi kaydi yardimiyla uyudum, cin gibiydim valla yoksa Sonra mecburen 11de kalktim yapilacaklar yuzunden. 3 saat uyudum yani. Simdi yine bu saat oldu, uykunun zerresi yok. "Bugun uyumayayim da yarin nasilsa uyurum" mantigi bende islemiyor, 3 gun ayakta kaldigimi bilirim o sekilde Bu sefer sabahi beklemeden takacagim kulakliklari galiba

Bence bi geyik bölümü aç bütün vampirler toplanalım :)
Bi gün uyuma, kesmediyse ikinci güne sarkıt sonra illa en azından yatma saati düzenin olur.
Öğrenciyken çok yapardım böyle. Evlenince ne olduysa tam bir gerizekalı profili çiziyorum hiç uyumayınca. Bir ağzımın kenarından salya akmadığı eksik kalıyor

Heheh bana da tavsiye etmiştin bunu. Geçen aklıma geldi sonra " amaan dur sonra yaparım" dedim unuttum gitti. Yarın kesin yapacağım.

Spor yap, özellikle yüzme, faydası olur.

tam olarak sizin durumunuz kadar olmasa da ben de asla saat 5 ten önce uyuyamıyorum sabah 10-11 gibi kızlarımla birlikte uyanıyoruz... 10 dk hiç hareket etmezsen güya vucut kendini kapatır uykuya geçermiş ama yok bende o kural geçmiyor..

4-5 saat uyumak yetiyor...

eşim akşam 9 da yatıyor sabah 7 de kalkıyor. hayretler içinde kalıyorum.....

Uyku başka bir şey ya. Ben bir ara günde 3-4 saat uykuyla yaşıyordum. Ama çözümü de bunu takmamak oldu. yani yine geç yatsam da en azından 6-7 saat hatta bazen 9 saate kadar uyuyorum.
Tek yöntemim bir sürü bitki çayını falan denedikten sonra, tamam artık ne zaman istersem o zaman uyurum oldu.

Uyuyamamak sanırım hepimizin başına geliyor dönem dönem. Aklım çok doluysa birşeyleri kafaya taktıysam bende uyuyamam yada çok yorgunsam. Ki genelde bu durumlarım birini yaşarım. Kitap okurum genelde ben gece yatmadan uykumu getirir kafamda kurmama engel olur. Denemediyseniz ve okumayı seviyorsanız tavsiye ederim.
Kolaylıklar dilerim.

Merhaba vampir kardes, ben de vampirim hatta gozlerimin altindaki uykusuz kiz morluklarindan belli ederim kendimi. Muzik dinlemeyi denesen? Ama dinlendirici muzikler, klasik muzik olabilir mesela. Herzaman olmasa da arada ise yariyor ve sıcak süt o da ise yarayabilir belki

Anammm bayılırım vampirlere :)

Ayran iç yoğurt ye uyku getirir doktora gitmişsin zaten hapları al bence uykusuzluk fena :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…