- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
8 saat uyudugum gun sukur namazı kılıcamAma sen o mevzuyu cok yanlis anlamissin canim yaavampirlik oyle degilll,cok eglenceli
Uyku tedavisi gorseniz aslinda faydasi olur bu durumunuza :) belli ki bir problem var. Mesela ben gunde 8 saat uyumazsam sersem gibi oluyorum...
yazin gec saatlere kadar ayakta olmaya alistik biz, simdi de duzene giremiyoruz..8 saat uyudugum gun sukur namazı kılıcam
O derecee... Peki neden caresini profesyonel olarak aramiyorsunuz?8 saat uyudugum gun sukur namazı kılıcam
En son doktora gittim, hap verdi valla. O hap da beni zombi yapınca durum bu raddeye geldi.O derecee... Peki neden caresini profesyonel olarak aramiyorsunuz?
Uyku cok buyuk nimet yaa. Beni biraksalar 3 gun uyurum
bi gun cok erken kalk canim, yatma geri.. aksama bsy olur belki : )En son doktora gittim, hap verdi valla. O hap da beni zombi yapınca durum bu raddeye geldi.
Bayramı bekliyorum. Bütün gün yatakta yuvarlanıcam. Bu tatilde düzene soktum soktum, yoksa işim iş.
Gecmis olsun canim. İnsallah duzelir bu problemin :)En son doktora gittim, hap verdi valla. O hap da beni zombi yapınca durum bu raddeye geldi.
Bayramı bekliyorum. Bütün gün yatakta yuvarlanıcam. Bu tatilde düzene soktum soktum, yoksa işim iş.
Uuuu deneyeyim bakalım bunu da. Çok erken saatlerde daha yeni yatmış oluyorum gerçibi gun cok erken kalk canim, yatma geri.. aksama bsy olur belki : )
Öğrenciyken çok yapardım böyle. Evlenince ne olduysa tam bir gerizekalı profili çiziyorum hiç uyumayınca. Bir ağzımın kenarından salya akmadığı eksik kalıyorBence bi geyik bölümü aç bütün vampirler toplanalım :)
Bi gün uyuma, kesmediyse ikinci güne sarkıt sonra illa en azından yatma saati düzenin olur.
Ben bu sabah yine 8de elektrik supurgesi kaydi yardimiyla uyudum, cin gibiydim valla yoksaSonra mecburen 11de kalktim yapilacaklar yuzunden. 3 saat uyudum yani. Simdi yine bu saat oldu, uykunun zerresi yok. "Bugun uyumayayim da yarin nasilsa uyurum" mantigi bende islemiyor, 3 gun ayakta kaldigimi bilirim o sekilde Bu sefer sabahi beklemeden takacagim kulakliklari galiba
Uyuyamıyorum.
Sabahın köründe kalkmama rağmen, aha saat 3 oldu zerre uykum yok. Bütün gün poposu yanmış kedi gibi ordan oraya koşuyorum,yoruluyorum,tıkanıyorum ama...Uyuyamıyorum.
Ha belki yataga girince uykum gelir diyorum, benim adam yastıkla başı arasında 2 cm kala uyuyuveriyor. Sağa sola dönüyorum, kafamda bin tilki dolaşıyor, hop ayaktayım.
Cildim bozuldu, saçlarım dökülüyor uyku duzensizliğinden. Doktora gittim a.. yazdı yolladı, ilaç içmekten nefret ederim bu arada. O hapı ben bir yuttum, şişme bebek gibi kalakaldım oyle.sonuç?
resmen 3 saat tv karşısında kıpırdamadan oturdum.uyku yine yok.
Sabaha karşı artık beynim iflas ediyor, sızıyorum. Çıt çıktı mı hemen ayaktayım. Sürekli cinlerim tepemde, her sabah sinir krizlerinin eşiğinden dönüyorum.
Bu bilgiler ışığında vampir olduğuma kanaat getirdim. Ülke sınırları içerisinde ıssız şatosu olan arkadaşlardan destek bekliyorum.
Lavanta cayı tavsiye ederim, benim hemen uykumu getirir
Aaaaaa bak bunu bilmiyordum icinde yazıyor mu. Yazıyorsa babama da soyleyim yazmiyo sa inanmaz :/ biz ailecek alkolikmisizpassiflora da alkol var yalniz dikkat : ) hem de bildigin alkol imis, oyle tibbi belli miktar alkol deeel
yaziyo diye biliyorum canim..Aaaaaa bak bunu bilmiyordum icinde yazıyor mu. Yazıyorsa babama da soyleyim yazmiyo sa inanmaz :/ biz ailecek alkolikmisiz
Uyuyamıyorum.
Sabahın köründe kalkmama rağmen, aha saat 3 oldu zerre uykum yok. Bütün gün poposu yanmış kedi gibi ordan oraya koşuyorum,yoruluyorum,tıkanıyorum ama...Uyuyamıyorum.
Ha belki yataga girince uykum gelir diyorum, benim adam yastıkla başı arasında 2 cm kala uyuyuveriyor. Sağa sola dönüyorum, kafamda bin tilki dolaşıyor, hop ayaktayım.
Cildim bozuldu, saçlarım dökülüyor uyku duzensizliğinden. Doktora gittim a.. yazdı yolladı, ilaç içmekten nefret ederim bu arada. O hapı ben bir yuttum, şişme bebek gibi kalakaldım oyle.sonuç?
resmen 3 saat tv karşısında kıpırdamadan oturdum.uyku yine yok.
Sabaha karşı artık beynim iflas ediyor, sızıyorum. Çıt çıktı mı hemen ayaktayım. Sürekli cinlerim tepemde, her sabah sinir krizlerinin eşiğinden dönüyorum.
Bu bilgiler ışığında vampir olduğuma kanaat getirdim. Ülke sınırları içerisinde ıssız şatosu olan arkadaşlardan destek bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?