- 20 Kasım 2014
- 452
- 659
- 103
- 30
- Konu Sahibi sevimli867
-
Merhaba canım, benim de çok fazla bilgim yok... Ama bildiğim kadarıyla vanda en çok ragbet gören hayat hastanesindeki Gülsüm Feyza, bir de lokman hekimde Öznur Polat var... Bunlar gerçekten çok iyiler... Hangisine gideceksen bana mesaj at lütfenArkadaşlar merhaba ben vandayim yeni geldik buraya ve doğum için van daki arkadaşlardan yardım bekliyorum hiç bir doktor hakkında fikrim olumlu olumsuz fikirlerinize ihtiyacim var. van da onerebileceginiz kadın doğumcu var mi
Öznur polata gittim pek beğendiğim soylenemez ben birşey sormadan birşey söylemedi ilgisi çok iyi değildi gülsüm hanıma gideceğim haftaya ona da bakacağım nasıl gidince degerlendirmemi yaparımMerhaba canım, benim de çok fazla bilgim yok... Ama bildiğim kadarıyla vanda en çok ragbet gören hayat hastanesindeki Gülsüm Feyza, bir de lokman hekimde Öznur Polat var... Bunlar gerçekten çok iyiler... Hangisine gideceksen bana mesaj at lütfen
Sevimli867, Öznur hanım evet sormadan cevaplamıyor, sorsan da pek güzel cevaplar alınmıyor ama giden arkadaşlarım çok bilgili olduğunu söylediler... Yasemin hanımı açıkcası hiç bilmiyorum, Gülsüm hanıma gidince lütfen cevap yaz... O da çok bilgi veriyor diye biliyorum, senden de yorumunu bekliyorum...Öznur polata gittim pek beğendiğim soylenemez ben birşey sormadan birşey söylemedi ilgisi çok iyi değildi gülsüm hanıma gideceğim haftaya ona da bakacağım nasıl gidince degerlendirmemi yaparım
Hayat ta yasemin hanıma gitmiştim o iyidi ben sormadan söyledi herşeyi hoşuma gittimisti açıkçasi
Gülsüm hanıma gittiniz mi acabaSevimli867, Öznur hanım evet sormadan cevaplamıyor, sorsan da pek güzel cevaplar alınmıyor ama giden arkadaşlarım çok bilgili olduğunu söylediler... Yasemin hanımı açıkcası hiç bilmiyorum, Gülsüm hanıma gidince lütfen cevap yaz... O da çok bilgi veriyor diye biliyorum, senden de yorumunu bekliyorum...
Gülsüm hanıma gittiniz mi acabaÖznur polata gittim pek beğendiğim soylenemez ben birşey sormadan birşey söylemedi ilgisi çok iyi değildi gülsüm hanıma gideceğim haftaya ona da bakacağım nasıl gidince degerlendirmemi yaparım
Hayat ta yasemin hanıma gitmiştim o iyidi ben sormadan söyledi herşeyi hoşuma gittimisti açıkçasi
Eveeet canim gittim ve gerçekten memnun kaldim gecen ay memnun kalinca bu ay içinde randevu almistim yarin kontrol gunumuz artik Gulsum hanimla devam edecegiz.Gülsüm hanıma gittiniz mi acaba
Anladım canım saol ya bende gidicem de randevuyu bi ay sonrasına verdiler cok gec bi de dogumunda onda mı olucakGulsum hanim gordiklerini sormadan söylüyor herseyle güzelce ilgilendi icimede sindi herkese tavsiye ederim :)
Canım geç olsun temiz olsun. Randevu bayağı uzak tarahlere veriyorlar ama yapacak birşey yok istersen sabahtan gidip sırada alinabiliyormus. Doğumda kısmetse Gulsum hanımla olacak. Zaten normal doğum taraftarı bir doktor.Anladım canım saol ya bende gidicem de randevuyu bi ay sonrasına verdiler cok gec bi de dogumunda onda mı olucak
Canım dogumdan sonra beni bilgilendirirsen sevinirim benimde dogum burda olacagı için güvenmek istiyorum ona gidicem inşallah bakalım haftaya gidicemCanım geç olsun temiz olsun. Randevu bayağı uzak tarahlere veriyorlar ama yapacak birşey yok istersen sabahtan gidip sırada alinabiliyormus. Doğumda kısmetse Gulsum hanımla olacak. Zaten normal doğum taraftarı bir doktor.
İnşallah doğumdan sonra aklima buraya girmek gelirse tabikide bilgilendiririm :) ama dün bi arkadaşla konuştuk oda çok memnun kalmış doğumda falan da çok ilgiliymis normal doğum destekleyen bir doktormus. Doğumu guzel geçmiş o arkadaşın bakalım bizi neler bekliyor :)Canım dogumdan sonra beni bilgilendirirsen sevinirim benimde dogum burda olacagı için güvenmek istiyorum ona gidicem inşallah bakalım haftaya gidicem
Öle mi canım ya ben de normal olsun istiyorum bastan beri gittigim doktor olsun istiyorum ama gecen gün burda bir hemsire arkadas gülsüm hanıma gitmiş hep ama dogumda oraya gitmemiş hastanede yogun bakıma alıyolarmıs cocugu damar yolu acıyolarmıs gereksiz yere falan dedi özel hastane oldugu için vazgecmiş ordan devlet hastanesinde yapmıs dogumunu kafam karıstı benimde bu arada gülsüm hanımın muayene ücreti ne kadar ikili testi falan orda mı yaptırdın yoksa baska yerde miİnşallah doğumdan sonra aklima buraya girmek gelirse tabikide bilgilendiririm :) ama dün bi arkadaşla konuştuk oda çok memnun kalmış doğumda falan da çok ilgiliymis normal doğum destekleyen bir doktormus. Doğumu guzel geçmiş o arkadaşın bakalım bizi neler bekliyor :)
Valla çocuk doğduktan sonra ne yapıyorlar bilmiyorum ama elimizde fazlada seçenek yok bende istemem doğum için o kadar para vermeyi ama özel hastane bile devlet hastanesi gibiyken devlette doğum yapmak benim için büyük cesaret isi. Giden arkadaşlar memnun kötü birşey duymadım. Doktorun muayne ücreti 35 lira gibi birşey sigortaliya. Ben eksra hiç bir test yaptirmadim gerek duymadım ikiliye falan. O yüzden bilmiyorum ama zaten ben Van a 3 ay önce geldim. Doğum fiyatinida ilk sormustuk 750 civarında birşey demisti yanlış hatırlamıyorsam sezeryan da değişmiyormuş heralde. Ama fiyatlar aralığa kadar artar demisti bana 26 sında randevumuz var gidince tekrar soracagim doğum fiyatini.Öle mi canım ya ben de normal olsun istiyorum bastan beri gittigim doktor olsun istiyorum ama gecen gün burda bir hemsire arkadas gülsüm hanıma gitmiş hep ama dogumda oraya gitmemiş hastanede yogun bakıma alıyolarmıs cocugu damar yolu acıyolarmıs gereksiz yere falan dedi özel hastane oldugu için vazgecmiş ordan devlet hastanesinde yapmıs dogumunu kafam karıstı benimde bu arada gülsüm hanımın muayene ücreti ne kadar ikili testi falan orda mı yaptırdın yoksa baska yerde mi
Sen ne yaptın gittin mi doktora kusura bakma geç cevap veriyorum. Fazla giremiyorum buraya.Öle mi canım ya ben de normal olsun istiyorum bastan beri gittigim doktor olsun istiyorum ama gecen gün burda bir hemsire arkadas gülsüm hanıma gitmiş hep ama dogumda oraya gitmemiş hastanede yogun bakıma alıyolarmıs cocugu damar yolu acıyolarmıs gereksiz yere falan dedi özel hastane oldugu için vazgecmiş ordan devlet hastanesinde yapmıs dogumunu kafam karıstı benimde bu arada gülsüm hanımın muayene ücreti ne kadar ikili testi falan orda mı yaptırdın yoksa baska yerde mi
Yarın gidicem inşallah canımSen ne yaptın gittin mi doktora kusura bakma geç cevap veriyorum. Fazla giremiyorum buraya.
Kime karar verdinYarın gidicem inşallah canım
Gülsüm hanıma gidicem bir aydır randevumu bekliyorumKime karar verdin
Evet çok geç veriyorlar valla benim bundan sonraki randevularım iki haftaya dusecekmi diye bekliyorum ama iki haftaya düşünce nasıl randevu alacağız onu bilmiyorum :)Gülsüm hanıma gidicem bir aydır randevumu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?