- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.709
- 498
- 30
- Konu Sahibi SevdaCicegii
-
biraz hypnotic posionu andırıyor ama daha yumuşaktır kenzo amour..:)Aynen kuzum orjinal bambaşka alırsam orjinal alıcam ben bu parfümü pudramsı kremsi vanilyalı =) tatlı ama hiiç rahatsız etmiyo insanı gerçekten enfes bişey
Aynen masumum yaa orjinali bambaşka gerçektenDavid walkerin anadolu yakasında yokki şubesi olsaydı buralarda alırdım mutlaka =)
Yok ya hypnotic gibi acimsi haci yagi gibi degil kenzo amour cok daha yumusak kremsi sevdim bu kokuyu =)biraz hypnotic posionu andırıyor ama daha yumuşaktır kenzo amour..:)
Hypnotic poisonun edtsi ile edpsi çok farklı yalnız. Edtsine benzetiliyor amour. Edp olanını bende hiç beğenmiyorum rakı gibi kokuyor. Ama edtsi çok yumuşak onunda. :)Yok ya hypnotic gibi acimsi haci yagi gibi degil kenzo amour cok daha yumusak kremsi sevdim bu kokuyu =)
Edt sine hiç bakmadım kuzum valla doğrudur =) edp nin o hacı yağı kokusundan sonra edt sine yanaşmadım bileHypnotic poisonun edtsi ile edpsi çok farklı yalnız. Edtsine benzetiliyor amour. Edp olanını bende hiç beğenmiyorum rakı gibi kokuyor. Ama edtsi çok yumuşak onunda. :)
Ahah bende geçen edpsini deneyim dedim vallahi cidden de haklısın. Edtyi koklamayan parfümden nefret eder.Edt sine hiç bakmadım kuzum valla doğrudur =) edp nin o hacı yağı kokusundan sonra edt sine yanaşmadım bile
Canım demiştim sanaa:) sevindim beğenmene. Çünkü çok tatlı kokar amour sütlü vanilya gibi böyle mis gibi kremsi. Benim şişemin dibinde azıcık kalmış kıyamıyorum kullanmaya.
merhaba canim :)
yogun isler yüzünden hala gidip deneyemedim parfümü ama internette biraz arastirdim. Kenzo amour yazinca 3 degisik renkli Sisede parfüm cikiyor. Fusya renginde olanmi Vanilya kokuyor veya hangisi?
https://www.douglas.de/douglas/D%C3%BCfte-Damend%C3%BCfte-D%C3%BCfte-Kenzo-Kenzo-Amour_productbrand_2010005893.html
Artık sadece fuşya olanı üretiliyor canım. Yani hepsi aynı koku aslında ama eskiden ml sayısına göre farklı renkte oluyordu. Ama artık hepsi fuşya.merhaba canim :)
yogun isler yüzünden hala gidip deneyemedim parfümü ama internette biraz arastirdim. Kenzo amour yazinca 3 degisik renkli Sisede parfüm cikiyor. Fusya renginde olanmi Vanilya kokuyor veya hangisi?
https://www.douglas.de/douglas/D%C3%BCfte-Damend%C3%BCfte-D%C3%BCfte-Kenzo-Kenzo-Amour_productbrand_2010005893.html
Canım artık sadece fuşya şişede üretiliyor.Evet fusya renginde olani canim :) bende fusya rengi olanini denemistim.. Ama zaten 3 rengide ayni diye biliyorum ben fusya 30 ml beyaz olani 50 ml turuncu olani 100 ml ama icerigi ayni :) yanliz kenzo amour florale var oda beyaz sisede cogu kisi karistiriyo sonra beyaz sise ayni kokmuyo farkli kokuyo diyolar :)
Artık sadece fuşya olanı üretiliyor canım. Yani hepsi aynı koku aslında ama eskiden ml sayısına göre farklı renkte oluyordu. Ama artık hepsi fuşya.
Canım artık sadece fuşya şişede üretiliyor.
Evet fusya renginde olani canim :) bende fusya rengi olanini denemistim.. Ama zaten 3 rengide ayni diye biliyorum ben fusya 30 ml beyaz olani 50 ml turuncu olani 100 ml ama icerigi ayni :) yanliz kenzo amour florale var oda beyaz sisede cogu kisi karistiriyo sonra beyaz sise ayni kokmuyo farkli kokuyo diyolar :)
Dimi kuzum benimde denedigim fusya renkli olaniydiArtık sadece fuşya olanı üretiliyor canım. Yani hepsi aynı koku aslında ama eskiden ml sayısına göre farklı renkte oluyordu. Ama artık hepsi fuşya.
Canım artık sadece fuşya şişede üretiliyor.
aşırı güzel canım benimki bitti bitecek kullanmıyorum hiç kıyamadığımdan :))Dimi kuzum benimde denedigim fusya renkli olaniydid&p deki versiyonuda fusya olani :)) Cok hos bu koku ya
Nuraycm aradığın kremsi parfümü buldun sonunda demek ..:)Dimi kuzum benimde denedigim fusya renkli olaniydid&p deki versiyonuda fusya olani :)) Cok hos bu koku ya
evet fıstığım buldum gerçekten :)) ange ou demon ile kenzo amour bu ikisine bak kuzum mutlaka :) ange ou demon etkileyici bi koku ama kenzo amour böyle pudramsı yumuşak vanilya kokusu yayılıyor etrafa miss gibi ağırda değil aslında hatta hafif diyipte kalıcı olmadığından yakınanlar var bende baya kalıcı oldu :)) çok hoş bi koku kuzum ya :))Nuraycm aradığın kremsi parfümü buldun sonunda demek ..:)
Kenzo amoru hiç bilmiyorum , givenchy Ange oudemon'la birlikte bunuda bir deneyim
Afterdarkmoon canım bargellodan rose the one'ı denedim.. Ben orjinaline pek benzetemedm.. Bargellodaki kandillerde sıkılan gülsuyu kokusu gibi geldi bana yaaşırı güzel canım benimki bitti bitecek kullanmıyorum hiç kıyamadığımdan :))
Ayy merak ettim valla kuzum.. DP güzel yapmışmı acaba ? Yarın deneyeyim .. sen bu kadar beendiysen eminim beğenirm.. zevkine güveniyorum seninevet fıstığım buldum gerçekten :)) ange ou demon ile kenzo amour bu ikisine bak kuzum mutlaka :) ange ou demon etkileyici bi koku ama kenzo amour böyle pudramsı yumuşak vanilya kokusu yayılıyor etrafa miss gibi ağırda değil aslında hatta hafif diyipte kalıcı olmadığından yakınanlar var bende baya kalıcı oldu :)) çok hoş bi koku kuzum ya :))
İçim rahatladı şuan canım ya.Yemin ediyorum bargellodakini koklayınca orjinalini almaktan vazgeçmiştim.Afterdarkmoon canım bargellodan rose the one'ı denedim.. Ben orjinaline pek benzetemedm.. Bargellodaki kandillerde sıkılan gülsuyu kokusu gibi geldi bana ya
Kuzum d&p versiyonu da çok çok güzel olmuş benim chance'ım bitince almayı planlıyorum kesinlikle tavsiye ederim bebekimAyy merak ettim valla kuzum.. DP güzel yapmışmı acaba ? Yarın deneyeyim .. sen bu kadar beendiysen eminim beğenirm.. zevkine güveniyorum senin
Tamamdır Nuray ım .. Denediğim zaman fikrimi paylaşıcmKuzum d&p versiyonu da çok çok güzel olmuş benim chance'ım bitince almayı planlıyorum kesinlikle tavsiye ederim bebekim
Bekliyorum fıstığım fikirleriniTamamdır Nuray ım .. Denediğim zaman fikrimi paylaşıcm
şanel şans pembe aldım kullandınızmı nasıldır ve ve hangi mevsim kullanılır? bilginiz varmı yazarsanız sevinirim.Wish'in vanilya ile alakası yok. Pudralı da değil. Ballı süt gibi bebeksi kokar ve aşırı kalıcı. Rahatsız etmeyen bir koku.
Wish de the one de durdukça hafifler, yumuşar. Wish'i bir daha almam, çarpmadı beni ama güzel olduğu kesin. The one'da ortaya çıkan vanilya çok şık ve yoğun. The one'ın da pudralı kokularla ilgisi yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?