- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
Nerden baslim nerde bitiriyim kafana takilani sor bacim.çok özel değilse biraz anlatabilirmisiniz tecrübenizi
Yakma kendini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden baslim nerde bitiriyim kafana takilani sor bacim.çok özel değilse biraz anlatabilirmisiniz tecrübenizi
Vanlı olması ne alaka niye memleket belirttiğinizi anlamadım
Nerden baslim nerde bitiriyim kafana takilani sor bacim.
Yakma kendini
Hepsi dogru fakat biz ist.deyizyani sizde bi doğu şehrinde gelinsiniz, eşinizi seviyorsunuz ancak bir seçim yaparak evlendiniz. eşinizin ailesi yüzünden mutsuz oldunuz ve şuan pişmansınız doğrumu anladım
Karşı taraf şehir değiştirmekten korkuyor ama bencilliğide elden bırakmıyor.
Annelerin hisleri %99 doğru çıkmıştır. Ben annemin onay vermediği bir ilişkiye sıcak bakamıyorum.
Onun tek geçerli sebebi başka şehirden "korkmaksa" bende "başka şehirden korkar" gitmeyi düşünmezdim.
valla benim de kızım olsaydın bende seni van a gelin vermezdim ....vanlı olanlar beni yadırgamasın lütfen ama o kadar uğraşıp zar zor bi evlat yetiştir okut öğretmen et alsın başını van a gitsin yok bacım ben annenden yanayım.....bi kadın evlenirken sadece bi kişiyle evlenmiyo aynı zamanda onun ailesi memleketi köyü her ne varsa sahiplenmek zorunda kalıyo tabi terçih meselesivanlı ve vanda yaşayan bir sevgiliniz varsa ve 6 yıldır uzaktan uzağa bir ilişki yürütüorsanız, istanbulda doğup büyüdüyseniz, öğretmen olup atanamadıysanız, 30 yaşında ve hala hiç bir baltaya sap olamadıysanız, babanız yoksa ve hayattan gerçekten sıkıldıysanız hiç bişeyden zevk almıyor gülmüyor konuşmuyorsanız, sevgiliniz evlenelim die sürekli baskı yapıorsa, anneniz asla vermem diye diretiyorsa ve hep böyle arada kalıp mutsuz olan siz oluyor hatta herşeyin farkında ola ola hiç bişey yapamıyorsanız, çıkış yolunuz ne olurdu![]()
Aaa aynı ben. 6 yıl birliktelik ve van.vanlı ve vanda yaşayan bir sevgiliniz varsa ve 6 yıldır uzaktan uzağa bir ilişki yürütüorsanız, istanbulda doğup büyüdüyseniz, öğretmen olup atanamadıysanız, 30 yaşında ve hala hiç bir baltaya sap olamadıysanız, babanız yoksa ve hayattan gerçekten sıkıldıysanız hiç bişeyden zevk almıyor gülmüyor konuşmuyorsanız, sevgiliniz evlenelim die sürekli baskı yapıorsa, anneniz asla vermem diye diretiyorsa ve hep böyle arada kalıp mutsuz olan siz oluyor hatta herşeyin farkında ola ola hiç bişey yapamıyorsanız, çıkış yolunuz ne olurdu![]()
sizin durumunuzdaki aklımla seviyoruuuum illa onunla evlenicem der diretirdim annemevanlı ve vanda yaşayan bir sevgiliniz varsa ve 6 yıldır uzaktan uzağa bir ilişki yürütüorsanız, istanbulda doğup büyüdüyseniz, öğretmen olup atanamadıysanız, 30 yaşında ve hala hiç bir baltaya sap olamadıysanız, babanız yoksa ve hayattan gerçekten sıkıldıysanız hiç bişeyden zevk almıyor gülmüyor konuşmuyorsanız, sevgiliniz evlenelim die sürekli baskı yapıorsa, anneniz asla vermem diye diretiyorsa ve hep böyle arada kalıp mutsuz olan siz oluyor hatta herşeyin farkında ola ola hiç bişey yapamıyorsanız, çıkış yolunuz ne olurdu![]()
illa devlette öğretmen olmak şartmı kendinizi iyi yetiştirseydiniz kolajler dersaneler hatta başka iş alanlarında da işler bulabilirdiniz devlete sırtını dayamaya bu kadar takan insanlara acımıyorum benbu kpss hayatımı mahvetti diyebilirim. bir sınav yüzünden ne mesleğimi yapabiliyorum ne de evlenip bir düzen kurabiliyorum.
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim![]()
Yanı sevgilinizi bilmem ama vanlilara ben olsam gelin gitmezdim büyük hata ben böyle millet gormedim biri mi iyi olmaz yha![]()
Yanı benimde vanlı arkadaşlarım vardır bayanlarda bi problem yokda erkekleri bi degisik Çözemedim yani :)Katılıyorum. Tabiki genelleme yapmak hata. bu genele uymayan arkadaşlardan da özür dilerim. Ama şimdiye kadar tanıdğım hiç bir vanlı normal değildi...
Yanı benimde vanlı arkadaşlarım vardır bayanlarda bi problem yokda erkekleri bi degisik Çözemedim yani :)
Ayrılmak, anne birşey istemiyorsa o işten hayır gelmez.vanlı ve vanda yaşayan bir sevgiliniz varsa ve 6 yıldır uzaktan uzağa bir ilişki yürütüorsanız, istanbulda doğup büyüdüyseniz, öğretmen olup atanamadıysanız, 30 yaşında ve hala hiç bir baltaya sap olamadıysanız, babanız yoksa ve hayattan gerçekten sıkıldıysanız hiç bişeyden zevk almıyor gülmüyor konuşmuyorsanız, sevgiliniz evlenelim die sürekli baskı yapıorsa, anneniz asla vermem diye diretiyorsa ve hep böyle arada kalıp mutsuz olan siz oluyor hatta herşeyin farkında ola ola hiç bişey yapamıyorsanız, çıkış yolunuz ne olurdu![]()