Vanti Burun Estetiği Ameliyatı

ya bana mı öyle geliyor yoksa gerçekten öylemi!! ameliyattan önceki ve sonraki fotolarına bakıyorum sanki farklı kişiler gibi!! ne kadar değişmişsin, daha küçük gösteriyosun ameliyattan sonra.

burnun gerçekten çok güzel olmuş canım. benim de 12 gün oluyor ameliyat olalı ve burun ucum çok şiş ve sert. doktorum masaj yap sabah akşam dedi. sen masajını nasıl yapıyoırsun

bencede ameliyattan sonra daha küçük göstermişsin gülegüle kllan canım yeni burnusunu

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
beğendiğinize çok sevindim benim de içime sindi, ama bu gun iki arkadaşım uzun olmuş falan dedi moralim bozuldu birazcık şişlikten kaynaklanıyordur umarım çünkü ufuk beye ameilyat olan bi başka arkadaşımın da ilk birbucuk ayı da aynı burnu tombik ve biraz uzun duruyordu sonra çok tatlı minnik kavisli ve şahane oldu, uyuyangüzel'e de göstermiştim. şimdi sabırla beklemek kaldı:) destekleriniz için teşekkürler.

canım fotolarına baktım yaaaa. çok tatlı olmuş maşallah. ne şirin oldun . . inşallah problemsiz şişliklerinde iner. rahatlarsın canım.

jupitocum peki burnun içinde hiç dikiş kesik vs bişiler yok dimiiii sadece burnunun dışında dikişin var sanırım

burnun gerçekten çok güzel olmuş canım. benim de 12 gün oluyor ameliyat olalı ve burun ucum çok şiş ve sert. doktorum masaj yap sabah akşam dedi. sen masajını nasıl yapıyoırsun

çook geçmişler&hayırlı olsun canım güle güle kullan :)
4 çeşit hareket var,
biri burun kemiğinin yanlarına;
biri burun sırtına yukarıdan aşağı doğru;
diğeri burun ucunun ust yan kısımlarını sıkma;
sonuncuysa burun ucunu bidi bidi kaldırmaboshayallersmile
herkesinki aynıdır sanıyorum?

jupitocum peki burnun içinde hiç dikiş kesik vs bişiler yok dimiiii sadece burnunun dışında dikişin var sanırım

var canım burun deliklerimin ust kısmından sanırım birer tane dikiş aldı sayısını bilmiyorum dikiş yarası var zaten oralarda serçe parmağımla dokunuca hissediyorum. seninkiler nasıldı?boshayallersmile

Ben kapalı oldumda burnumun içi dikiş yara şiş doluydu açık amelliyat olsam bukadar zarar görmezdi sanırım burnumun içi diye düşünüyorum ondan sordum burnunun içnde dikiş falan varmıydı diye benm hala ara ara kanaya biliyo ((

oiiyy kıyamam bilmiyorumkismile
ben de burnumun altındaki dikişlerle oynadım hep çıktıktan sonra kabuk soydum hiç dayanamam, izi derin kalırsa kendime çok kızarım

Canım kabuk soyana kadar keşke merhem pomad ne bilim bişi kullansaydınn doktora sorsaydın keşke meselaa teramicyn sürülürmü bilmem amaa kabuklaşmayı önleyen ve yarayı çabuk kapatmaya yarıyor diye biliyorum dövme yaptırdığımda bol bol teramicyn kullanmıştım sonraaa köpeğimde dirsekte bi kabuklaşma oldu ve bi türlüü kapanmıyodu dayanamadım teramicyn onada kullandım çok şükür daha 2 ci günü pıt pıt kabuklar düştüüü ve yarası kapanmıştıı ordan dedim acaba burun dışındaki yerede sürülürmü diye

Jupitoocuğum merhaba

işlerin yoğunluğundan hergün siteye bakamıyorum o yüzden hemen cevap yazamadım.Ben henüz ameliyat olmadım o yüzden burun ucu ile ilgili yanlış birşey söylemek istemiyorum fakat burun ucunun sertleşmesini pek çok arkadaştan daha duydum.
bende senin gibi heyecanla resimlerini takip ediyorum ve maşallah diyorum çok hoş bir burun çıkmaya başladı ortaya ama şunu da yine yine yine söyleyeceğim senin eski burnunda benim çok hoşuma giden kendine özgü bir güzelliği, karizması olan bir burundu...
Cilt için benim iki tavsiyem var birincisi bepanten krem çok iyidir banada eczacı bir tanıdık tavsiye etmişti yaraları çabuk iyileştirmesi,cildi beslemesi bakımından biz ailecek devamlı kullanıyoruz.
ikinci olarakta maden suyunu içine az biraz limon suyu sıkarak buzlukta donduruyorum sonra sabahları masajla cildime sürüyorum içindeki mineraller cilde ii geliyor ve ödemleri alıyor....suna dumankaya televizyonda söylemişti denedim ve memnun kaldım...

sewgiler.....

Saol canim.burun ucu kaldirma haric benim yaptigim masajda ayni sekilde.peki sen bu hareketleri gunde kac sefer ve yaparkende arka arkaya kac defa yapiyorsun.ben sabah aksam ve her yapista elliye kadar sayiyorum.bide burun ucu kaldirma hareketini nasil yapiyorsun canim?

Cok guzel olmus cnm, gule gule kullan:)) bepanten kremi cok iyi geliyor hem icine hem ustune surebilirsin, kabuklanmayi onluyor nemlendiriyor ve kurutmuyor cnm

Benim doktorum günde 3 defa 10 ar dakika uygula dedi, ben de 100 e kadar sayıyorum tatlım her hareketi :) eğer masaj yapılmazsa burun genişlermiş zamanla aksatmadan uygulamak gerek özenmekte fayda var.

Kızlar bide benim deliklerim son iki gündür orantısızlaştı, daha doğrusu sol tarafım daha tombik duruyor ve delik birazcık daha havada oyuzden. Bu gün 17. günüm boyle olması normal mi? Geçer mi yoksa boyle mi kalır hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…