jupitooooooooooo sen açıkmı kapalımı oldun ameliyatıı cnmm
burnun gerçekten çok güzel olmuş canım. benim de 12 gün oluyor ameliyat olalı ve burun ucum çok şiş ve sert. doktorum masaj yap sabah akşam dedi. sen masajını nasıl yapıyoırsun
jupitocum peki burnun içinde hiç dikiş kesik vs bişiler yok dimiiii sadece burnunun dışında dikişin var sanırım
Ben kapalı oldumda burnumun içi dikiş yara şiş doluydu açık amelliyat olsam bukadar zarar görmezdi sanırım burnumun içi diye düşünüyorum ondan sordum burnunun içnde dikiş falan varmıydı diye benm hala ara ara kanaya biliyo((
çok teşekkür ederim tatlım:) bantlarım çıktı albume yeni fotolar ekledim hemen.
şuanda 12 gündeyim, doktorcuğum burun ucun şiş o küçülcek dedi. bir de masajları gösterdi en zor kısımı o sanırımbir de burun ucum çok sert şuanda taş gibi normal birşey o değil mi?
bir de sizler bakın bakalım iyisi kötüsüyle bir tartalım. bir ay sonra ne kalır ne değişir merak etmemek elde değil :)
inşallah çökme, simetri bozukluğu gibi şeylerle karşılaşmayız hiçbirimiz.
artık ben de aynaya baktığımda mutlu olanlan pıtırcıklardanım :kedi:
çook geçmişler&hayırlı olsun canım güle güle kullan :)
4 çeşit hareket var,
biri burun kemiğinin yanlarına;
biri burun sırtına yukarıdan aşağı doğru;
diğeri burun ucunun ust yan kısımlarını sıkma;
sonuncuysa burun ucunu bidi bidi kaldırmaboshayallersmile
herkesinki aynıdır sanıyorum?
Saol canim.burun ucu kaldirma haric benim yaptigim masajda ayni sekilde.peki sen bu hareketleri gunde kac sefer ve yaparkende arka arkaya kac defa yapiyorsun.ben sabah aksam ve her yapista elliye kadar sayiyorum.bide burun ucu kaldirma hareketini nasil yapiyorsun canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?