Var da bizi mi bulmuyor?

herşey nasip kısmet..buda sizin sınavınız..evlilik kazı kazan gibi bişey ne çıkcağı belli olmaz..önce iyi olur 5 sene sonra kötü olur yada tam tersi...evet kötü insanlarla karşılaşmışsınız ama bundan sonrada böyle olcak anlamına gelmiyor..sabır,dua ve şükür ile hepsinin üstesinden gelirsiniz inşallah

Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
Umarım her şey iyi yönde değişir.

Sansizlik sizdeki hem iyiyi bulmakta cok zor ailelerde illa biri sorunlu oluyor ya cekilir yada son verilir annem cefa cek sefa gelir ardindan hep der ben gormedim gercide birgun bir yerde elbet sans gelir
Annenede allah sabir versin hepinize ayri ayri uzuluyordur simdi

Amin. evet maalesef.
Yine bana üzülmüyor artık ama vaktinde üzüldü.
Ne gerek vardı diyorum geçmişteki üzüntüsüne bile üzülüyorum.

Sefa bekleniyor sabırsızlıkla..

Evlilik Kumar'dır..Ne çıkarsa bahtına..
Malesef acı ama gerçek.

Evet haklısınız..

canım Allah yardımcınız olsun..
Anneciğine ve size sabırlar versin...

Emin ol yalnız değilsiniz.
Hepimiz aynı kaderi yaşıyoruz. Yeri geliyor kızılcık şerbeti içiyor ses etmiyoruz. Bizlere (evlatlar) olanlar oluyor ama bizim kadar anneler babalarda acı çekiyor. Yeri geliyor en çok onlara üzülüyoruz kendi üzüntümüzü unutup.
Allah da bizi böyle sınıyor diyip iç geçirip gelecek güzel günlerin hayalini kurup sarılıyoruz.
Sabretmek lazım. Allah kimseye çekemeyeceği acıyı vermezmiş. Asla isyan etme.
Siz yine ne olursa olun bütün kardeşlerinle annene sarılın. Herkes gider annen kalır yanına.

Allah yardımcınız olsun.

Ah cankm benim bu anlattiklarin ne böyle evleneceniz adamin ailesine bagli olmasi lazimki aileye deger versin ayrica anca görgüsüz insanlar böyle olur siz hep öylelerkne denk gelmissiniz allah ons hepinizin karsisina hayirli kismet cikarir arkadasa katiliyorum kurban kestirin :)

Allah hepinize kolaylık annenize sabır versin. . İnşallah bu zor süreçler bir anda bırakır yakanızı . . Mutluluk evlerinizden eksik olmasın

Amin çok teşekkür ederim.
Dört dörtlük kusursuz evlilik olduğuna inanmıyorum zaten.
Herkesin bir derdi vardır biliyorum.

Ama devamlı bu eşin ailesi sorununu yaşamak üzüyor.
Annemi kendi gibi insanlarla muhattap edemediğimiz için suçlu hissediyorum.
Gerçi baştan bilemiyor insan tabi sonradan çıkıyor ortaya ama yine de üzülüyorum elimde değil.

Aldatılan ablam için bu kadar üzülmüyorum vallahi.
Bitmesine acımıyor içim. Sebep büyük çünkü.

Ama eşin ailesi yüzünden bitme durumuna gelen, çatırdayan evliliklere, huzursuz olan yüreklere acıyor içim..

Herkesten hep bunu duydum.
Ailesine bağlı olan adam iyidir.
Eşine evine de bağlı olur dediler.
Doğru, benim eşim olsun kardeşimin eşi olsun işten eve, evden işe, çalışkan, sorumluluk sahibi eşler.

Ama sorun şu ki ailesi ile eşinin karşı karşıya geldiği durumlarda eşinin yanında olamayan, haksız olan
ailesine haksızsınız yanlış yapıyorsunuz diyemeyen tipler.

Sıkıntımız bu..

Allah hepinize kolaylık annenize sabır versin. . İnşallah bu zor süreçler bir anda bırakır yakanızı . . Mutluluk evlerinizden eksik olmasın

İnşallah.. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

ben tek cocugum
maalesef kı dunur olarak cok kotu ınsanlarla muhattap ettım aılemı
ona uzuluyorum
senı de cokkkk ıyı anlıyorum

Allah yardımcınız olsun..
Napalım bu dünya böyle malesef ki.
Derdi olmayan yok ki.
Öyle ya da böyle, kv ve kp ile arası iyi olan çıksa bile
Onun da başka dertleri vardır kafasını kurcalayan..
Dünyanın dengesi bunun üzerine, imtihandayız.

Evlilik şans işidir, birde kadere inan,
hayatımda asla dediğim bi karakterle nasıl oldu da evlendim bilemedim.
ağzın cidden kilitleniyo...
bazı şeyleri yaşamak gerekiyo ne yazık ki..
bir de dünürlerden anlaşanı yoktur:) %1 ihtimal belki...:)

Benim dışarıdan bir göz olarak anlattığınız kadarıyla gördüğüm siz insanları tanıyamıyorsunuz ailece. Farklı şeylere odaklanıyorsunuz belki de, yani aslında bakmanız gereken yere bakmıyorsunuz. Ablanızın kayınvalidesi annenizin kardeşi olmuyor mu? Nasıl bu kadar uzak olabilir yeğenine öz kardeşine? Bana sorarsanız kuzenle evlenmek yanlış anlamayın ama zaten başlı başına korkunç da sizin aile yapınıza göre değerlendirmeye çalışıyorum, anlamaya çalışıyorum.

Diğer kardeş bahsettiğinize göre ipsiz sapsız biriyle evlenmiş, evlenmeden önce göremediniz mi bu kişinin nasıl bir insan olduğunu?

Peki sizin eşinizin ailesi? Nişanlılık dönemi geçirmediniz mi ya da geçirdiyseniz bile size yansıtmadılar mı acaba karakterlerini?

Bir diğer kardeş... Yine ailelerle ilgili sıkıntılar...

Yani demem o ki, bence ortada sizlerden bağımsız bir lanet, şanssızlık falan yok. Yaşadığınız çoğu şeyde sizin de hatalarınız mevcutmuş gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…