var mi ayni durumda olan çok çok üzgünüm...

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Mrb kizlar, gecen buna benzer bir konu acmistim, psikolojik durumum daha da kötülesti zaten hafta sonu geldimi daha kötü oluyorum.Cok yalniz hissediyorum bosandigimdan ve hayatimdan bazi insanlar ciktigindan beri cocugumda yok. Tek basima yasiyorum herkes evli ya da sevgilisi var ben yapayalnizim disari cikiyorum herkesin yaninda biri var sariliyorlar el ele geziyorlar güclü ol illa bir erkek olunca mi mutlu olcaksin demeyin insanin yaninda dünyanin yükünü paylastigi biri olunca tabiki hayat daha güzel ve anlamli oluyor. Cok kötüyüm hasta etcek bu durum beni. Var mi ayni durumda olan nasil basa cikiyorsunuz?? yasim 31

evlılıgın en guzel yanı gercekten her sey için kolayca partner bulabiliyor oluşunuz.

ama herkes evli veya sevgilisi var demişsiniz, maalesef her partneri olan mutlu değil, hatta kendi kendini mutlu edemeyen kişiler partneri ile mutlu olmakta da zorluk çekiyorlar genel olarak.

başlaması zor olur belki ama kendinizi zorlayın, kişisel hobilerinize yönelin, bu alanlardaki sosyal aktiviteleri takip edin, oralardan kendinize dost edinmeye çalışın. İş yerinizde veya okuyorsanız okulunuzda daha aktif olmaya çalışın. Zamanla bu duygunun yok olduğunu fark edersiniz siz de zaten.

Bunun yanında ailevi ilişkilerinize de yönelebilirsiniz.

biliyorum her iliskinin toz pembe olmadigini ben evliligimde onunla birlikteyken cok cok daha yalniz hissediyordum. Ama öyle bir ruh halindeyim ki su an resmen yalnizliktan ölüyorum. Dün bir arkadasa gittim bebegi var esi var sonra ben eve geldim esi gelcek diye öyle kiskandim ki öyle cok... dost edindigim kisilerin hepsi evli ya da sevgilisi var

Gayet normal böyle hissetmeniz. Zamanla geçecek. Tabi bu arada kendi kendinizi iyi etmeyi öğrenmeniz gerekiyor.

İlerde yine biri olur hayatınızda. Güzel günleriniz de olur inşallah Ama şu an bunun hayallerini kurmak için çok erken.

İnsanlar yalnızken de mutlu olmayı bilmeli.

Ama onun o evde olmasi bile iyi gelmiyor mu size ? insan hep kaybedince anliyor

Bilmem, şu an olduğumdan bir tık daha mutsuz olursam olmamasını tercih ederim. Mutsuz olmasaydınız boşanmazdınız sonuçta. Ben yalnızlığı seviyorum ve yalnızken daha mutlu olabiliyorum. Geçmişte bunu tecrübe ettim. Beni insanlar mutsuz ediyor.

Bilmem, şu an olduğumdan bir tık daha mutsuz olursam olmamasını tercih ederim. Mutsuz olmasaydınız boşanmazdınız sonuçta. Ben yalnızlığı seviyorum ve yalnızken daha mutlu olabiliyorum. Geçmişte bunu tecrübe ettim. Beni insanlar mutsuz ediyor.

ben de yakında asosyal olacam dıye korkuyorum,
allahtan kk var En Büyük KK

ben de yakında asosyal olacam dıye korkuyorum,
allahtan kk var En Büyük KK

Ben oldum bile :) hatta bundan beş yıl önce işten çıkıp, arkadaşlarla kahve içip oradan akşam sanat kursuna giden, uyumadan önce de mutlaka bir şeyler üreten ben miydim diye düşünüyorum şu an :) şimdi de tencereleri cifle ovalıyor, sosyalleşmek için oğlanı kreşe bırakıyorum. Okula bırakıp geri alırken iki insan yüzü görüyorum şükür.

Mrb kizlar, gecen buna benzer bir konu acmistim, psikolojik durumum daha da kötülesti zaten hafta sonu geldimi daha kötü oluyorum.Cok yalniz hissediyorum bosandigimdan ve hayatimdan bazi insanlar ciktigindan beri cocugumda yok. Tek basima yasiyorum herkes evli ya da sevgilisi var ben yapayalnizim disari cikiyorum herkesin yaninda biri var sariliyorlar el ele geziyorlar güclü ol illa bir erkek olunca mi mutlu olcaksin demeyin insanin yaninda dünyanin yükünü paylastigi biri olunca tabiki hayat daha güzel ve anlamli oluyor. Cok kötüyüm hasta etcek bu durum beni. Var mi ayni durumda olan nasil basa cikiyorsunuz?? yasim 31
Ne zamandan beri yalnızsınız?

Ben oldum bile :) hatta bundan beş yıl önce işten çıkıp, arkadaşlarla kahve içip oradan akşam sanat kursuna giden, uyumadan önce de mutlaka bir şeyler üreten ben miydim diye düşünüyorum şu an :) şimdi de tencereleri cifle ovalıyor, sosyalleşmek için oğlanı kreşe bırakıyorum. Okula bırakıp geri alırken iki insan yüzü görüyorum şükür.
peki yalniz hissediyormusunuz?

Back
X