var mi ayni durumda olan çok çok üzgünüm...

50 yaşta ne varmış kız:sinirli: gayet de güzel bir yaş:halay:

(daha dün 50 oldum da sen de üstüne yazınca)
Ay geçmiş Doğum günün kutlu olsun bacım
Nice nice yıllara :)
Konu sahibi Boşandım,ilişkimde hayal kırıklığı, başkalarını kıskanıyorum yalnızım deyince yaşına odaklandım direkt.Hani 50 yaşında belki hayat yorgunluğu olur da geç kalmış hisseder neyse dicektim
Yoksa bence de gayet güzel yaşlar :)
Her yaşın bir güzelliği var zaten

Okul ve iş var mı ?
Biraz daha aktif olun o ortamlarda.
Kafanızı Dağıtmaya çalışın. Mesela spor salonu bir dil kursu dans kursu vs gibi aktivitelere katılabilirsiniz hafta sonu.
Yapmadıysanız yüksek lisans yapın. Oralarda da çalışan kişiler geliyor genelde.
Yogaya gidebilirsiniz vücudunuzu dinlendirir.
Haftada bir masaja ve kişisel Bakım için güzellik salınları olabilir. Insan kendini iyi hissediyor çünkü.
Bunun dışında kitap okuyun. Tek başınıza yapamazsanız alın annenizi onunla biryerlere gidin. Sinema tiyatro hafta sonu gezisi olabilir.
Belki Karşınıza da yeni kişiler çıkar böylelikle.
üniversite okuyorum burda. Herkes derse giriyor ve sonra cikip gidiyor. Kisisel bakim iyi bir fikir. Ailem burda degil türkiyede zaten onlar burda olsa bu kadar yalniz hissetmem sanirim

Valla panpa Hannover küçük bir şehir bildiğim kadarıyla. Sana tavsiyem Aachen, Stuttgart, Ingolstadt, Münih gibi erkek/kadın oranı aşırı yüksek yerlere yönelmen. Bir kadına 10 erkek düşüyor, net. Tinder indirceksen de şehri bunlara ayarla derim:olamaz:İmkanın varsa bunlardan birine taşın ya da gezmeye git derim. Aachen'a 3 günlüğüne iş gezisine gittim aynı araştırma grubundan öğrenci, master öğrencisi, doktora, hoca aynı günde yazıldı:olamaz:Nasıl bir yerse dişi sinek yok:oops:
sen su an almanyada mi yasiyorsun ? evlendin mi ya da kafana göre birini bulabildin mi?

sen evlimisin ya da var mi hayatinda biri yalniz kalabiliyor musun?

Valla panpa C şıkkı hiçbiri o yüzden taşınıp gidiyorum elveda bayık Almanya ve Almanlar:halay:

Pekçok ülkeye gittim hayatımda böyle insanlar görmedim, bu insanlar nasıl diyeyim mal mı, soğuk mu, garip mi....yaklaşması imkansız. Bir de hayat aşırı sıkıcı hiçbir enerji, aura yok. Şöyle sohbet edelim, bir kahve içelim demek imkansız yani burda öyle bir şey yok.

Almancılar dönüp gelicem burda para var ama hayat yok diyorlar ya, burdakiler de gelme gelme yazıyor:bicak: Gerçekten para var ama hayat yok havada sıkıcılık var. Ben bavulumu topladım gidyrm vallahi kalanlara Allahtan sabır diliyorum:bicak:

Valla panpa C şıkkı hiçbiri o yüzden taşınıp gidiyorum elveda bayık Almanya ve Almanlar:halay:

Pekçok ülkeye gittim hayatımda böyle insanlar görmedim, bu insanlar nasıl diyeyim mal mı, soğuk mu, garip mi....yaklaşması imkansız. Bir de hayat aşırı sıkıcı hiçbir enerji, aura yok. Şöyle sohbet edelim, bir kahve içelim demek imkansız yani burda öyle bir şey yok.

Almancılar dönüp gelicem burda para var ama hayat yok diyorlar ya, burdakiler de gelme gelme yazıyor:bicak: Gerçekten para var ama hayat yok havada sıkıcılık var. Ben bavulumu topladım gidyrm vallahi kalanlara Allahtan sabır diliyorum:bicak:
Nereye kız

sen su an almanyada mi yasiyorsun ? evlendin mi ya da kafana göre birini bulabildin mi?

Sevgili bulursun kız bence Alman erkekleri gayet şeker, yabancı kadınlara da gayet sempatik. Alman kadınları aşırı derecede itici, işdünyasında tanıdıklarım çok agresif çekilcek dert değil. Tüm arkadaşlarım Türk/yabancı. Ben de zumbaya gidiyorum mesela dersten sonra şöyyyle bir yerde oturalım falan yok. Üniversitedeyken de sonra da Ankara'da spora gittiğimde antrenman/ders neyse artık bir oturulur yenilir içilir iki lafın beli kırılırdı yani. Hadi onu da geçtim spor salonunda ter attıktan sonra insanlar cafede bir sohbet eder di mi? Burda portakal suyumu alıyorum oturuyorum spor salonunun içindeki cafeye herkes masalarda tek tek oturuyor. Bilemedim yani antisosyallikte gelinen son nokta:bicak:

Çalışıyor musunuz ? Çalışıyorsanız işinize yoğunlaşın çalışmıyorsanız da acilen bir iş bulun derim.. boş kalınca insan daha çok düşünüyor boş kalmayin

üniversite okuyorum burda. Herkes derse giriyor ve sonra cikip gidiyor. Kisisel bakim iyi bir fikir. Ailem burda degil türkiyede zaten onlar burda olsa bu kadar yalniz hissetmem sanirim
Eski eşiniz de TR de mi ?
Part time çalışabilirsiniz.
Bu sizi sosyalleştirir.

tek basima nereye gidebilirim ki? nasil sosyallesebilirim? bugün bir yoga grubuna katildim yoga bittikten sonra herkes dagildi. Oraya bile esli gelmisler zaten:KK43:

En sevdiğim şey tekbaşıma alışveriş yapmak sinemaya tek gitmek tiyatroya tek gitmek vapura binip kulağımda müziğim martılara simit atmak

Arkadaşlarla biyere gitmekten nedret ediyorum onlarla sadece biyerde buluşup sohbet etmeyi seviyorum

Ben biraz bu hayata ikinci kez gelmiycem yarının garantisi yok istediğim filmi kendim seçmeliyim istediğim yoldan gitmeliyim istediğim zaman oturup istediğim zaman kalkmalıyım kafasındayım insanlardan gerçekten sıkılıyorum toplu bişey tapılacağında

Yogaya eşli geldilerse zumbaya gidin erkekler gelmiyo zumbaya :) Çıkışta kahve için ?

Yalnızlığın gözünü seveyim büyük şans tüm zamanlar senin

Acaba geri mi dönseniz
Aileden de kimse yoksa ne tutuyor ki sizi orda
Eğitim iş burda da olur
ilerde ne olur bilemem ama egitimimi burda tamamlamak istiyorum cok emek verdim. Düzenimi burda kurmak istiyorum ama olmuyor iste bir türlü, cok cok güclü olmak gerekiyor her sey yoluna girene kadar ama ben su an yildigim bir dönemdeyim:(

Eski eşiniz de TR de mi ?
Part time çalışabilirsiniz.
Bu sizi sosyalleştirir.
Eski esimde burda almanyada onla evlenip buraya geldim zaten hayatimin onun üzerine buraya kurdum sonra birbasima kaldim iste burda.. O da hep bunu kullaniyordu zaten evliligimiz boyunca benim gidecek yerim olmayisini kimseyi tanimayisimi ekonomik özgürlügümün olmayisini..o yüzden hep ezdi beni.

Ben kendimide saldim depresyondan dolayi sac makyaj sifir geziyorum zayifladimda problemlermlerden dolayi belki cekiciligimi yitirdim kendime gelmem lazim ama resmen hic halim yok:KK43:
Hadi ama yapma böyle kendine gel bak bende boşandım gerzek ex koca yüzünden işimi de kaybettim ama daha da hırslandım kendime 5 bakıyorsam 10 bakmaya başladım neden mi?o benim dünyaya geliş sebebim değil ki bitişim olsun yeni bir doğuş gibi gördüm hayatı kendime daha çok zamanım kaldı hep hayal ettiğim iş için eğitim aldım şimdi onu yapıyorum arkadaşlarımla daha kaliteli vakit geçiriyorum çünkü hesap vereceğim kimse yok hayat bana ait sadece istediğim yemeği yapıp istediğim filmi izliyorum yanlızlık kaliteli değerlenirse paha biçilmez bir lüks tabii merak ta ediyorum aslında acaba bende bir gün birilerine birşey hissedebilir miyim diye sonrada amannn seatlla bak keyfine erkekler başa dert diyip yatağımda bacağımı pergel yaparak uyuyorum :halay:

Hadi ama yapma böyle kendine gel bak bende boşandım gerzek ex koca yüzünden işimi de kaybettim ama daha da hırslandım kendime 5 bakıyorsam 10 bakmaya başladım neden mi?o benim dünyaya geliş sebebim değil ki bitişim olsun yeni bir doğuş gibi gördüm hayatı kendime daha çok zamanım kaldı hep hayal ettiğim iş için eğitim aldım şimdi onu yapıyorum arkadaşlarımla daha kaliteli vakit geçiriyorum çünkü hesap vereceğim kimse yok hayat bana ait sadece istediğim yemeği yapıp istediğim filmi izliyorum yanlızlık kaliteli değerlenirse paha biçilmez bir lüks tabii merak ta ediyorum aslında acaba bende bir gün birilerine birşey hissedebilir miyim diye sonrada amannn seatlla bak keyfine erkekler başa dert diyip yatağımda bacağımı pergel yaparak uyuyorum :halay:

sizde mi tek basina yasiyorsunuz? cocugunuz var mi? on bakmaya basladim derken neler yapiyorsunuz mesela. Benim korkum ömür boyu yalniz kalmak yalniz ölmek yalniz kafayi yemek:( Su anki ruh halimden dolayi abartiyorda olabilirim.
Bende eski es icin ülkemi ailemi isimi her seyimi birakip buraya geldim malesef siddet gördüm ve ayrildik o gittikten sonra dilini bile tam bilmedigim bu ülkede ayakta kalmaya calistim üniversteye basladim herkes taktir etti ben yapamazdim bunu diye gel gör ki her seyin bir bedeli var ben neler cekiyorum kimse bilmiyor.

Kendinizi eve tıkmayın, sosyalleşin. Öyle ki eve gelip boş boş oturup kafada kuracak zamanınız olmasın.
Okuyormuşsunuz zaten, o ciddi vakit harcatıyordur zaten. Kalan zamanı da doldurmaya bakın.

Bir de saç baş, kıyafet, seviyorsanız da makyaj önemli, bunları kendiniz için yapın. Mutlu olacaksınız, özgüveniniz yükselecek. Zaten gerisi de gelir.

Ben oldum bile :) hatta bundan beş yıl önce işten çıkıp, arkadaşlarla kahve içip oradan akşam sanat kursuna giden, uyumadan önce de mutlaka bir şeyler üreten ben miydim diye düşünüyorum şu an :) şimdi de tencereleri cifle ovalıyor, sosyalleşmek için oğlanı kreşe bırakıyorum. Okula bırakıp geri alırken iki insan yüzü görüyorum şükür.

Ben de geçen gün kasiyerle konuştum
20 gündür herhalde ilk defa bebek ve bebekle ilgili konuştuğum kişiler dışında biriydi :D
Aaa ama mağazadan bebek eşyası alıyodum bu esnada, yine olmadı :(

O dışarda gördüğünüz çiftlerin bazıları sırf evlenmek için evleniyor yalnız kalmamak için sevgili oluyor. Sanmayın ki kafaları çok uyuşuyor çok mutlular.
Size kendi kendinize mutlu olun diyemem. Bir erkeğin sıcaklığını hissetmek ilişki olayları bambaşka evet Ama yanınızda sadece bir erkeğin olmasından çok sizi destekleyecek saygı duyacak kafanızın uyuşacağı ezmicek ezdirmicek laf olsun diye yanınızda durmayan bir adam lazım.
Mevzu daha çok yeniyse böyle hissetmeniz çok normal.
Canınızın yapmak istediği hiçbir şey yok mu gitmek istediğiniz kurslar öğrenmek istediğiniz bir dil. Gezmek yemek istediğiniz şeyler. Bunları düşünün. Ayarlayın vaktinizi gidin. Oralarda sosyalleşin. Yeni insanlarla tanışın. Hayat hikayeleri dinleyin ve siz anlatın. Anlattıkça rahatlayın.
Biraz kendinize gelmeye başladığınızda da belki karşınıza o adam olanlardan biri de çıkar :)

Bende bosandim 1.5 yil oldu hala atlatamadim oglumla yasiyorum.ama o cok yogun hafta sonu arkadaslariyla bulusuyor.cok nadir biseyler yapiyoruz.sinemaya yanliz gidiyorum.bende tek basima yanliz olmekten korkuyorum.42 yasima girdim.ev is arasi gidip geliyorum.cekingen biriyim kendim imkansiz birini bulamam.bende cok ozeniyorum ciftlere ama yapacak bisey yok insanlar yasiyor bende uzaktan seyrediyorum.

Eski esimde burda almanyada onla evlenip buraya geldim zaten hayatimin onun üzerine buraya kurdum sonra birbasima kaldim iste burda.. O da hep bunu kullaniyordu zaten evliligimiz boyunca benim gidecek yerim olmayisini kimseyi tanimayisimi ekonomik özgürlügümün olmayisini..o yüzden hep ezdi beni.
Ne zaman evlendiniz ?
Yeniden TR ye Dönmeyi düşünmez misiniz ?

Back
X