var mi ayni durumda olan çok çok üzgünüm...

Ertelediğin bir hobiniz, yapmak istediğiniz bir şeyler yok mu? Çiftli bir dans kursuna gitmek güzel olabilir. Düşünmez misiniz eğer gitmiyorsanız?

İnternetten birileriyle tanışmaya nasıl bakıyorsunuz? Tinder olabilir mesela. Tinderda tanışıp evlenenler, sevgili olanlar, arkadaş olanlar var.

Tinder kullanmıyorum ama instagram, Twitterda yürüyüp, tanışıp, buluştuğum güzel flörtlerim oldu. :super:
inanirmisiniz tinder indirdim üye oldum ve eski esimin bir tanidigi msj atti mrb nasilsin diye sok oldum demistir buralarda sevgili ariyor:/ sonra tinderden üyeligimi nasil sildigimi bilemedim.Dans kursu düsündüm ama cekiniyorum tanimadigim biriyle o kadar yakinlasmaya eskisi gibi cesur degilim korkuyorum yeni kisiler tanimaya

Evliler evliligin disina cikmak istiyor, bekarlar icine girmek... kisaca herkes elinde olmayani istiyor:) Mutluluk evlilige bagli degilde.. kafa denginse bence en guzel olandir. Bana sorarsaniz. Evlilik gereksiz bile diyebilirim:)) cok sukur iyiki cocuklarim var.. heleki bizim Turk toplumunda yetstirilen erkeklerle zor evliligi yurutmek.. anne duskunu.. erkek oldugu icin kendini bisey sanan, 8 saat mesai yapti diye dunyayi tasidigini sanan.. cocuklarina aksamdan aksama agucuk gugucuk yaparsk babalik gorevini yaptigini sanan..kendi poposuna gobegine bakmadan karisinin kilosuna memesine laf atan.. toplum bunlarla doluyken.. evlilik nasil kolay olsun? Butun evliligi kadin tasiyosa ne gerek varki evlilige diyenlerdenim:)

Valla panpa Hannover küçük bir şehir bildiğim kadarıyla. Sana tavsiyem Aachen, Stuttgart, Ingolstadt, Münih gibi erkek/kadın oranı aşırı yüksek yerlere yönelmen. Bir kadına 10 erkek düşüyor, net. Tinder indirceksen de şehri bunlara ayarla derim:olamaz:İmkanın varsa bunlardan birine taşın ya da gezmeye git derim. Aachen'a 3 günlüğüne iş gezisine gittim aynı araştırma grubundan öğrenci, master öğrencisi, doktora, hoca aynı günde yazıldı:olamaz:Nasıl bir yerse dişi sinek yok:oops:

Mrb kizlar, gecen buna benzer bir konu acmistim, psikolojik durumum daha da kötülesti zaten hafta sonu geldimi daha kötü oluyorum.Cok yalniz hissediyorum bosandigimdan ve hayatimdan bazi insanlar ciktigindan beri cocugumda yok. Tek basima yasiyorum herkes evli ya da sevgilisi var ben yapayalnizim disari cikiyorum herkesin yaninda biri var sariliyorlar el ele geziyorlar güclü ol illa bir erkek olunca mi mutlu olcaksin demeyin insanin yaninda dünyanin yükünü paylastigi biri olunca tabiki hayat daha güzel ve anlamli oluyor. Cok kötüyüm hasta etcek bu durum beni. Var mi ayni durumda olan nasil basa cikiyorsunuz?? yasim 31

Yalnizlik o kadar da kotu degil. Kendinizi sevin, kendinizi odullendirin. Mutsuz olunca negatif enerji dagitiyorsunuz etrafa.
Ask ve askin mutlulugu da ayri bi guzellik evet, insallah gonlunuzce yasarsiniz. Hayat kisa hepimiz icin, kendinize fazla yuklenmeyin. Yalnizliktan biktiysaniz siz birilerini begenin, secen olun.

Biz yerimizde otururken armut pis, agzima dus bekliyoruz bazen. Siz deneyin sansinizi :)

Platonik ask acisi cekmenizden iyidir yalnizlik, umarim mutlu oldugunuz guncellemeniz de olur bu konuda.

Valla panpa Hannover küçük bir şehir bildiğim kadarıyla. Sana tavsiyem Aachen, Stuttgart, Ingolstadt, Münih gibi erkek/kadın oranı aşırı yüksek yerlere yönelmen. Bir kadına 10 erkek düşüyor, net. Tinder indirceksen de şehri bunlara ayarla derim:olamaz:İmkanın varsa bunlardan birine taşın ya da gezmeye git derim. Aachen'a 3 günlüğüne iş gezisine gittim aynı araştırma grubundan öğrenci, master öğrencisi, doktora, hoca aynı günde yazıldı:olamaz:Nasıl bir yerse dişi sinek yok:oops:
Ben kendimide saldim depresyondan dolayi sac makyaj sifir geziyorum zayifladimda problemlermlerden dolayi belki cekiciligimi yitirdim kendime gelmem lazim ama resmen hic halim yok:(

Yalnizlik o kadar da kotu degil. Kendinizi sevin, kendinizi odullendirin. Mutsuz olunca negatif enerji dagitiyorsunuz etrafa.
Ask ve askin mutlulugu da ayri bi guzellik evet, insallah gonlunuzce yasarsiniz. Hayat kisa hepimiz icin, kendinize fazla yuklenmeyin. Yalnizliktan biktiysaniz siz birilerini begenin, secen olun.

Biz yerimizde otururken armut pis, agzima dus bekliyoruz bazen. Siz deneyin sansinizi :)

Platonik ask acisi cekmenizden iyidir yalnizlik, umarim mutlu oldugunuz guncellemeniz de olur bu konuda.
insallah evet ben herzaman karsi taraftan beklerim reddilme korkusu yasarim bunlarla ömür geciyor hayat kaciyor belkide

Ben kendimide saldim depresyondan dolayi sac makyaj sifir geziyorum zayifladimda problemlermlerden dolayi belki cekiciligimi yitirdim kendime gelmem lazim ama resmen hic halim yok:KK43:

Üzülme kız saç bir kuaföre, yüz 2 makyaja bakıyor:dondurma: Şöyle bir ortamlara ak yahuuuu

Almanya bence genel olarak bayıcı ve sıkıcı ben bekarlıktan değil hayattan sıkıldım vallahi basıp başka bir ülkeye gidicem artık.

Üzülme kız saç bir kuaföre, yüz 2 makyaja bakıyor:dondurma: Şöyle bir ortamlara ak yahuuuu

Almanya bence genel olarak bayıcı ve sıkıcı ben bekarlıktan değil hayattan sıkıldım vallahi basıp başka bir ülkeye gidicem artık.
sen evlimisin ya da var mi hayatinda biri yalniz kalabiliyor musun?

insallah evet ben herzaman karsi taraftan beklerim reddilme korkusu yasarim bunlarla ömür geciyor hayat kaciyor belkide

Terk ederiz, terk ediliriz. Hayat boyle. Dunya' nin sonu degil, uzuluyoruz ve geciyor zamanla.
Ya aradigimizi bulursak? Bu ihtimal de var :)
Bi filmde diyordu " bunca insan yalnizken neden bunca yalniz ? " gibi bi replikti sanirim.Aramaya inaniyorum ben. Herkesin bi nasibi var. Umudunuzu koruyun

Mrb kizlar, gecen buna benzer bir konu acmistim, psikolojik durumum daha da kötülesti zaten hafta sonu geldimi daha kötü oluyorum.Cok yalniz hissediyorum bosandigimdan ve hayatimdan bazi insanlar ciktigindan beri cocugumda yok. Tek basima yasiyorum herkes evli ya da sevgilisi var ben yapayalnizim disari cikiyorum herkesin yaninda biri var sariliyorlar el ele geziyorlar güclü ol illa bir erkek olunca mi mutlu olcaksin demeyin insanin yaninda dünyanin yükünü paylastigi biri olunca tabiki hayat daha güzel ve anlamli oluyor. Cok kötüyüm hasta etcek bu durum beni. Var mi ayni durumda olan nasil basa cikiyorsunuz?? yasim 31
bence tadini cikarr ohh miss

Tv’de görüyorum uluslararası sevgili yapıp ülke ülke gezenler var. İnterneti aktif kullan karşı cinsten biriyle tanışmak görüşmek için fırsat yarat.

boyle hıssetmenız gayet normal zor sureclerden de gecmıssınız hayatın dogal akısına zaman tanıyın dogru zaman geldıgınde hayırlısıyla olsun hayatınızda degısıklıkler

yazın bır sekılde zaman daha cabuk gecıyorda bu mevsımler daha cok kafaya takar ınsan :)
kendınızı bu aralar okumaya verın

Neden aksamlari gezip tozmuyorsunuz ? Sosyallesmeden soyledikleriniz pek mumkun degil

herkesin hayatında illaki biri yok
herkes mutlu değil
bir erkeğin varlığı mutluluk sebebi değil (öyle olsa boşanmazdınız)

yalnız kaldım diye düşünmek yerine birazcık keyfini çıkarıp kafa dinleyin bence.

evliligim son iki üc yili hergün annemi arayip saatlerce konusuyorum anne duvarlar üstüme geliyor ben cok yalniz hissediyorum diye evet hayatimda esim vardi ama dediginiz gibi yalnizliktan ölüyordum. Ama su an resmen kompleks yapiyorum yaninda erkek olan kadinlari inceliyorum benim neyim eksik diyorum galiba özgüvenimi yitirdim;(

Yani bu dusunce cok sacma degil mi?
Benim neyim eksik diyip cumle alemi kiskanarak nasil omur gecireceksiniz?
Madem ozguven bitik, gidin psikolojik destek alin.
Mutlulugunuz neden bi adam figurune bu kadar bagli?
Hayatinizda biri olsa yine mutsuz olursunuz bu dusuncelerle.

Okul ve iş var mı ?
Biraz daha aktif olun o ortamlarda.
Kafanızı Dağıtmaya çalışın. Mesela spor salonu bir dil kursu dans kursu vs gibi aktivitelere katılabilirsiniz hafta sonu.
Yapmadıysanız yüksek lisans yapın. Oralarda da çalışan kişiler geliyor genelde.
Yogaya gidebilirsiniz vücudunuzu dinlendirir.
Haftada bir masaja ve kişisel Bakım için güzellik salınları olabilir. Insan kendini iyi hissediyor çünkü.
Bunun dışında kitap okuyun. Tek başınıza yapamazsanız alın annenizi onunla biryerlere gidin. Sinema tiyatro hafta sonu gezisi olabilir.
Belki Karşınıza da yeni kişiler çıkar böylelikle.

Bende ayrıldığımda böyleydim ..
Ama yanımda bir arkadaşım vardı .
Ayrıldığım ilk sene işle meşkul oldum .
2. Sene aynı sorunları yaşadığım bir arkadaşım vardı ..
Sanırım o durumları onunla atlattım deliler gibi eğlenir gezer dertleşirdik .

Henüz yaşınız genç ve olay daha taze kendinize zaman verin. İllaki hayatınızda biri olacaktır hem de çok daha iyisi. Ama yalnızlığınızın tadını çıkarın ve zamana bırakın. Bu ruh halinde karşınıza çıkacak fırsatları göremeyebilirsiniz. Geç olsun ama güzel olsun

Back
X