• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

var mı benim gibi olann??

yok değilim öyle biri zaten. hayal kırıklıkları yaşadığım için güvenmek zor geliyo birine şu an
Herkesin hayatında oluyor maalesef o hayal kırıklıkları..acılar..bunlarda bizi olgunlastiriyor..uzulcek birşey yok..senin hayrli nasibinde er geç karşına çıkacaktır..

Daha zamani vardir, kismetiniz gelir bulur sizi insallah.
Ama muhim olan evlenmek degil, size uygun olan biriyle evlenmek, umarim o kisiyi bulursunuz.

Bişey olmaz kız korkma :27: herkes evlenir
Kız evlilik değil ki mesele :D ben direk yanıma bir erkek arkadaş bile bulamıyorum korkum o, böyle yanıma yaklaşan biri varsa da kaçıyor bir zaman sonra :D acaba size gösterdiğim Güleryüz'ü onlara göstermiyor muyum :D

Ben 20 yaşındayım benimde kör olmayasıca arkadaşlarımın hepsi evlendi e kuzenlerde evlendi ben kaldım sap gibi içime ufaktan evlilik sinyalleri girdi yalnız değilsiniiiiz :KK54:

Kız evlilik değil ki mesele :KK70: ben direk yanıma bir erkek arkadaş bile bulamıyorum korkum o, böyle yanıma yaklaşan biri varsa da kaçıyor bir zaman sonra :KK70: acaba size gösterdiğim Güleryüz'ü onlara göstermiyor muyum :KK70:
Aman 23 yaşındaymışsın daha :27: bende sandım 35 :70:

33 yaşındayım geçen sene evlendim, ikiz kardeşim ben evlendigimde ikinci bebegine hamileydi, sürekli bir kiyaslanma durumuna maruz kaldım yani. 7 yıllık bir ilişkinin ardından , en çok çocuk istediğim için evlendim. Eşimi evlenmeden öncede çok seviyordum tabi ama hep erteliyordum evlenmeyi. Gel gör ki şimdi de çocuğum olmuyor. Yine kiyaslaniyorum yani ☺ her neyse acele etme canım , bir bakmissin yarın aşık olmuşsun, evlenmissin sonra,daha çok gencsin.

Ben de 26 yaşindayım,içimi özetlemişsiniz resmen bu konuda ,umutlu olmak daha çok yoruyor hayal kırıklığı üstüne bi daha eklenince çok zor kaldıramıyor insan,ben kabullendirmeye çalışıyorum kendime artık olmayacak mutluluk yok senin için diyorum,bilmiyorum çok canım sıkılıyo benim de ama elden gelen bişey de yok olmayınca olmuyor ..

aslında düşününce evlilik çok basit bir şey evde kalacak kimse de yok aslında ama kimine hemen nasip olmuyor işte. ben de duygusal biriyim evliliği önemsedim teşebbüslerim de oldu ama olmadı uymadı vs sonuç bu :/ hayal kırıklıkları çok yoruyor insanı ve öğrenilmiş çaresizlik dediğimiz durum ortaya çıkıyor.
dışardan bakınca beceriksiz doğru kişiyi bulamıyor gibi düşünebilir insanlar ama alakası yok. ne saçma sapan insanlarla vakit geçirenler pat diye iyi bir adamla evleniveriyorlar. yani bu işin bir matematiği yok anladığım, gerçekten nasip kısmet ve kiminin de sınavı bu meseleden.

Hayatimin aşkını 17de buldum da
27de evlendim:)

Kısmet hersey. Hayirlisi olsun size de..

aslında düşününce evlilik çok basit bir şey evde kalacak kimse de yok aslında ama kimine hemen nasip olmuyor işte. ben de duygusal biriyim evliliği önemsedim teşebbüslerim de oldu ama olmadı uymadı vs sonuç bu :/ hayal kırıklıkları çok yoruyor insanı ve öğrenilmiş çaresizlik dediğimiz durum ortaya çıkıyor.
dışardan bakınca beceriksiz doğru kişiyi bulamıyor gibi düşünebilir insanlar ama alakası yok. ne saçma sapan insanlarla vakit geçirenler pat diye iyi bir adamla evleniveriyorlar. yani bu işin bir matematiği yok anladığım, gerçekten nasip kısmet ve kiminin de sınavı bu meseleden.
Evet maalesef öyle sanki ,bazen bu şekil de konuşunca evlilik meraklısı gibi algılanılıyo dışardan ama hiç öyle degil,benim çevremde tanışabileceğim kimse de yok ki ,ailenin aracı oldukları da hep bi şekilde uyuşamadığım insanlar..yani ben hiç bilemedim ne olacak halim,konuyu takipteyim....

arkadaşlar 26 yaşındayım 27 olucak yakında hali hazırda bekarım ve evlilik görünürde yok. evlenen arkadaşlarımı gördük.e imrenmiyor değilim. nasip kısmet tabi bu işler ama hiç evlenmiycem kimseye güvenmiycem gibi geliyor.

var mı benim gibi olanlar? yada evlenenler kaç yaşında hayatınızın aşkını buldunuz?

nasip.. ben bunu bizzat yaşadım.eski sözlüm için dünyaları devirdim ama olmadı.şimdi başka biriyle sözlüyüm ve elimi oynatmadan herşey kendiliğinden oldu.. hayatımın aşkı diyemem çünkü ilk sözlüme deliler gibi aşıktım. ama şuan başka biriyle sözlüyüm ve mantığım kalbim eşit.bu yüzden huzurluyum. bazı şeyler zamana bırakılıyor.nasipten ötesi olmuyor.ben evliliği kafamdan silmiş biriyken şuan evliliğe doğru yürüyorum ve hala diyorum nasipse hayırlıysa olsun.belki de zamanınız henüz gelmemiştir.

Back
X