Fazla mükemmeliyetçi olma..dört dörtlük birini bulcam diye bekleme yanı.. İçinin isindiği biriyle evlilige sıcak bak..
yok değilim öyle biri zaten. hayal kırıklıkları yaşadığım için güvenmek zor geliyo birine şu an
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fazla mükemmeliyetçi olma..dört dörtlük birini bulcam diye bekleme yanı.. İçinin isindiği biriyle evlilige sıcak bak..
Herkesin hayatında oluyor maalesef o hayal kırıklıkları..acılar..bunlarda bizi olgunlastiriyor..uzulcek birşey yok..senin hayrli nasibinde er geç karşına çıkacaktır..yok değilim öyle biri zaten. hayal kırıklıkları yaşadığım için güvenmek zor geliyo birine şu an
Kız evlilik değil ki meseleBişey olmaz kız korkmaherkes evlenir
Ben daha erken canım 23 yaşındayım, benimki geç kalmışlık hissi değil sadece böyle karamsarlık. Hani olmayacakmış gibi..siz kaç yaşındaydınız?
seninle aynı şeyi hissediyoruz bende 22 yaşındayım.Ben daha erken canım 23 yaşındayım, benimki geç kalmışlık hissi değil sadece böyle karamsarlık. Hani olmayacakmış gibi..
erkenden evlenip de bizi bu yaşta yalnız hissetmeye mahkum edenler utansınBen 20 yaşındayım benimde kör olmayasıca arkadaşlarımın hepsi evlendi e kuzenlerde evlendi ben kaldım sap gibi içime ufaktan evlilik sinyalleri girdi yalnız değilsiniiiiz![]()
Aman 23 yaşındaymışsın dahaKız evlilik değil ki meseleben direk yanıma bir erkek arkadaş bile bulamıyorum korkum o, böyle yanıma yaklaşan biri varsa da kaçıyor bir zaman sonra
acaba size gösterdiğim Güleryüz'ü onlara göstermiyor muyum
![]()
Aynen aynen evlilik değil illa.. O kadar uzun zaman olmuş ki aşık olmayalı unutmuş gitmişimseninle aynı şeyi hissediyoruz bende 22 yaşındayım.evlilikten çok aşk istiyorum.
![]()
Aman 23 yaşındaymışsın dahabende sandım 35
![]()
26 olacağımsiz kaç yaşındaydınız?
Evet maalesef öyle sanki ,bazen bu şekil de konuşunca evlilik meraklısı gibi algılanılıyo dışardan ama hiç öyle degil,benim çevremde tanışabileceğim kimse de yok ki ,ailenin aracı oldukları da hep bi şekilde uyuşamadığım insanlar..yani ben hiç bilemedim ne olacak halim,konuyu takipteyim....aslında düşününce evlilik çok basit bir şey evde kalacak kimse de yok aslında ama kimine hemen nasip olmuyor işte. ben de duygusal biriyim evliliği önemsedim teşebbüslerim de oldu ama olmadı uymadı vs sonuç bu :/ hayal kırıklıkları çok yoruyor insanı ve öğrenilmiş çaresizlik dediğimiz durum ortaya çıkıyor.
dışardan bakınca beceriksiz doğru kişiyi bulamıyor gibi düşünebilir insanlar ama alakası yok. ne saçma sapan insanlarla vakit geçirenler pat diye iyi bir adamla evleniveriyorlar. yani bu işin bir matematiği yok anladığım, gerçekten nasip kısmet ve kiminin de sınavı bu meseleden.
arkadaşlar 26 yaşındayım 27 olucak yakında hali hazırda bekarım ve evlilik görünürde yok. evlenen arkadaşlarımı gördük.e imrenmiyor değilim. nasip kısmet tabi bu işler ama hiç evlenmiycem kimseye güvenmiycem gibi geliyor.
var mı benim gibi olanlar? yada evlenenler kaç yaşında hayatınızın aşkını buldunuz?