• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

var mı benim gibi olann??

evet birileri var ama doğru kişi değil dimi? şuan mesela birisi var benimde ama mantığım uymuyor, aklım yatmıyor..
olmaz deme aşamasındayım. bir yandan da başka biri çıkmazsa karşıma korkusu var.

aynen öyle doğru kişi değil. evlenemem bu insanla diyorum bitiriyorum. böyle olunca da doğru kişi hiç olmuycakmış gibi geliyor

cnm sanma ki bu düşünceleri başkaları yaşamadı 25 i geçen çoğu genç kız bu düşüncelerden geçti eminim ben de dahil ama asla bu düşünceler nedeni ile emin olmadığın birisi ile evlilik yapma, evlilik bir statü göstergesi değildir, facebookta gördüğün o mutlu evlilik tabloları var ya emin ol o kadar da mutlu tablolar değildir, Allah gönlüne göre versin

tanıdığım ama ayda yılda bir görüştüğüm bir insandı, aniden oldu desem yeri. çıkmaya başlamamızdan 3 ay sonra aileler tanıştı, derken söz, nişan bir bakmışım çıkmaya başlamamızdan 1 yıl sonra evlenmişim.

Gerçekten bu işler kısmet, ben yıllarca kavga gürültü devam ettirdiğim ilişkilerden sonra eşimi bulunca huzuru buldum. Çok şükür ki büyük bir kavgamız gürültümüz de olmadı hala. O yüzden iyi ki bu kadar yıl kimseyle yürümemiş de hayatımın aşkını bulmuşum.

Dilerim tüm bekarlar da hayatının aşkını bulur, huzurlu yuvalarına kavuşur :KK200:

maşallah ne güzel ne mutlu size. inşallah bizlerede nasip olur iyi ki geçmiş ilişkilerimiz bitmiş demek inşallah :)

24 yasinda evlendim..etrafimdaki butun arkadaslarimin uzun sureli yani en az 3 senelik iliskileri vardi,kimse bana evlenir gozuyle bakmiyordu cunku ne bu islerle alakam vardi ne de ilgilendigim biri..
esim karsima cikti,8 ay icinde soz nisan dugun hepsi bi anda oldu,6 seneyi devirdik birlikte..
yani olacaksa 2 ayda bile evlenir insan..uzulme.

20 yaşında nişanlandım 21 de evlendim şu an 26 yaşındayım bana sorarsan hiçte geç değil ben bazen erken evlendiğimi düşünüyorum

24 yasinda evlendim..etrafimdaki butun arkadaslarimin uzun sureli yani en az 3 senelik iliskileri vardi,kimse bana evlenir gozuyle bakmiyordu cunku ne bu islerle alakam vardi ne de ilgilendigim biri..
esim karsima cikti,8 ay icinde soz nisan dugun hepsi bi anda oldu,6 seneyi devirdik birlikte..
yani olacaksa 2 ayda bile evlenir insan..uzulme.

inşallah. sorun evlenmekte değil aslında. güvenilir birini bulmak. siz bulmuşsunuz darısı tüm bekarların başına.

ya neden evlilik kısmını bu kadar düşünüyorsun?
ygs ye hazırlanıp güzel bir bölümü kazanıp hayatını daha güzel şekillendirsen?
maddi gücü olmadığı için psikopat erkekleri çekmek zorunda olduklarından bahseden ne kadar konu okuyoruz.
güzel bir şekilde çalışırsan 27 28 gibi mezun olur mesleğini edinir sonra evlenirsin. kendi evine katkın olur.
ayrıca üniversite olduğu zaman bir çok ortamlarda bulunup sosyalleşir ve belkide sana daha mükemmel gelecek erkekle tanışırsın.
bu zamanlar geri gelmez. hakkını vermek lazım.
haklı olabilirsinde. insan hevesleniyor işte :)

24 yaşındayım. Bi kaç ay önce çok ciddi dusundugumuz iliski bitti. Herkes gibi bende karamsarim sosyal aktivitem yok. O yüzden asosyalim. Hala en mükemmel erkek oymuş gibi geliyor. Yeni bi ilişkiyi hem istiyorum hemde korkuyorum. Yine aynı şeyler olursa diye. Ayrıca YGS sınavına hazirlaniyorum. Sevgilim olmadığı için rahatim nereyi kazansam gidebilirim. Kısıtlayacak kimse yok o yönden. Ancak duygusal boşluğun dibine vurmuş durumdayım. Aslında birini bulup hemen evlenmek istiyorum. Bana ait olan ev. Rahatlıkla kendi kurallariminda geçerli olduğu bi yuvam olsun istiyorum. Belli bi yaşa gelince. Ailede ki bi takım imalar laflar sözler insanın çok canını sıkıyor. Yeri geliyor sanki sen o evde yıllarca yasamadinda sonradan gelmissin muamelesi yapılıyor. Tüm bunlar ciddi anlamda canımı çok sıkıyor . öte yandan hayata karşı karamsarlığımin katına kat katıyor. evlencegim insanın şuan ne yaptığını dusunur buluyorum çoğu zaman
Sen ben misin dedim bir an canım :)

4 yıllık saçma bi ilişkiden tekmeyi yeyince "aman tanrim o olmazsa ölürüm, ben bi daha hayatta sevemem,guvenemem.." derken şu anki eşim çıktı karşıma..:KK200:
ha her şey çok kolay oldu dersem yalan söylemiş olurum,ne fırtınalar atlattik..nerdeyse 5 aylık evli,3.5 aylık hamileyim.:anneadayı:
hayatin ne getireceği hic belli olmaz kısacası..bu arada yaşım 32..

2 ay öncesine kadar senin gibi düşünüyordum ve doğru dürüst kimseyle de ilişkim olmamıştı. Yaş 29. 2 ay önce hiç beklemediğim bir anda garip bir şekilde biriyle tanıştım. Yılbaşında ailelerimiz tanışacak, devamı gelse de gelmese de her şeyin hayırlısı diyorum. Kısmetin ne zaman nerede çıkacağı belli olmaz içinizi ferah tutun.

2 ay öncesine kadar senin gibi düşünüyordum ve doğru dürüst kimseyle de ilişkim olmamıştı. Yaş 29. 2 ay önce hiç beklemediğim bir anda garip bir şekilde biriyle tanıştım. Yılbaşında ailelerimiz tanışacak, devamı gelse de gelmese de her şeyin hayırlısı diyorum. Kısmetin ne zaman nerede çıkacağı belli olmaz içinizi ferah tutun.

ne mutlu sana Allah mesut etsin canım :)

canım ben 25 yaşında evlendim 2 sene olmadı henüz evleneli. bu işler kader kısmet.
hakkında hayırlısı olsun olumsuz düşünme de konuşma da. kısmetini karartma bakiyim :KK54:

tanıdığım ama ayda yılda bir görüştüğüm bir insandı, aniden oldu desem yeri. çıkmaya başlamamızdan 3 ay sonra aileler tanıştı, derken söz, nişan bir bakmışım çıkmaya başlamamızdan 1 yıl sonra evlenmişim.

Gerçekten bu işler kısmet, ben yıllarca kavga gürültü devam ettirdiğim ilişkilerden sonra eşimi bulunca huzuru buldum. Çok şükür ki büyük bir kavgamız gürültümüz de olmadı hala. O yüzden iyi ki bu kadar yıl kimseyle yürümemiş de hayatımın aşkını bulmuşum.

Dilerim tüm bekarlar da hayatının aşkını bulur, huzurlu yuvalarına kavuşur :KK200:

MaşALLAH.
ALLAH mutluluğunuzu daim etsin..

Bende 17de biriyle tanistim.
Simdi 20yim devam ediyoruz.
Ama bitebilir de..
Kısmet..

Mutsuz olucaksam bitsin diyorum..

canım ben 25 yaşında evlendim 2 sene olmadı henüz evleneli. bu işler kader kısmet.
hakkında hayırlısı olsun olumsuz düşünme de konuşma da. kısmetini karartma bakiyim :KK54:

sağol canım benimm. olumsuz düşünmemek lazım haklısın çokk:)

arkadaşlar 26 yaşındayım 27 olucak yakında hali hazırda bekarım ve evlilik görünürde yok. evlenen arkadaşlarımı gördük.e imrenmiyor değilim. nasip kısmet tabi bu işler ama hiç evlenmiycem kimseye güvenmiycem gibi geliyor.

var mı benim gibi olanlar? yada evlenenler kaç yaşında hayatınızın aşkını buldunuz?
Hayatının aşkını bulman biraz senin sosyo ekonomik durumuna, eğitimine vs bağlı.
Tek derdin evlenmek değildir inşallah.
Okul, iş falan bir şey var mı?

Hayatının aşkını bulman biraz senin sosyo ekonomik durumuna, eğitimine vs bağlı.
Tek derdin evlenmek değildir inşallah.
Okul, iş falan bir şey var mı?

olmaz mı çalışıyorum sınavlara hazırlanıyorum yükselmek için. ve şehir değişikliği istiyorum büyük şehirlerden birine gitmek istiyorum

olmaz mı çalışıyorum sınavlara hazırlanıyorum yükselmek için. ve şehir değişikliği istiyorum büyük şehirlerden birine gitmek istiyorum
O zaman başka tabi.
Belirtmediğin için evde nasibini bekliyorsun sanmıştım.
26 geç bir yaş değil kesinlikle.
Düğün insanın kaderinde değişmez benim bilgim çerçevesinde.
Zamanı gelince çorap söküğü gibi hızlıca olur her şey..

O zaman başka tabi.
Belirtmediğin için evde nasibini bekliyorsun sanmıştım.
26 geç bir yaş değil kesinlikle.
Düğün insanın kaderinde değişmez benim bilgim çerçevesinde.
Zamanı gelince çorap söküğü gibi hızlıca olur her şey..

haklısınız. bi kaç olumsuz biten ilişki yaşayınca insanın umudu kalmıyor. keşke doğru insan en baştan çıksaydı diyosun yada doğru insan yok galiba psikolojisine giriliyo :/

Back
X