• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

var mı benim gibi olann??

Allah tüm isteyenlere hayırlı bir kısmet nasip etsin inşallah kızlar. Çok sevilin çok mutlu olun inşallah.:KK200:
Ben 28 e doğru evlendim 30 da anne oldum ama bugün 27,28 yaşlarında bir kız grubu ile tanıştım ahh dedim ne vardı şunların yerinde olaydım bende:KK43: Nasıl da mutlulardı. Bende bir zamanlar evlenmek için can atıyordum:KK53:
Evlenmek, aşık olmak hepsi güzel şeyler ama nasip işi ne demişler Nikahın saati vardır, şaşmaz.

28 yaşındayım.29 olacağım yakında. Bekarlik sultanliktir. Ama ben imparatorlugumu kuracağım.:KK73: Acelem yok. Herşeyin hayırlısı. Evlenmis olmak için evlenmektense bekar kalırım daha iyi.. İllaki bir yerlerde bizi bekleyen birisi var. Doğru zaman ,doğru insan..

27 yaşıma kadar ne evlenmesi ya diye gezip 28 yaşımda düğünümde göbek atarken buldum kendimi :) gerçekten nasip kısmet bu işler.

Yalnızlığınla barışık olmanı tavsiye ederim. Yalnızlığın tadı başka..

ben varim 27 yasimda evlendim bende o zamana kadar bende aynen hic evlenemeyecegim derdim hatta cevremdekiler kirk yasina gelincede seni universite siralarinda görecegiz diye korkuyoruz dediklerini duyardim:KK70: ama iste nasip kismet simdi de evliyim mutluyum insallah bide cocukluyum dedigim zamanlar gelir:KK48:

ısmarlama bişi deil ki bu zamanı gelince bulursunuz ama bazen kısmeti siz çağırırsınız çevrenizdekiler komşular tanıdıklara evlenmek istediğinizi söyleyin adaylar çıkar konuşursunuz belki aşık bile olursunuz...

Bende 23 yasindayim bu yaz nisanlaniriz diye erkek arkadasimla cok hayal kurarken yollari ayirdik tabi beni umutsuzluk sardi ama bu isler kismet ne zaman ne olacagi hic belli olmaz allah hayirli insanlarla karsilastirsin herkesi:)

24 yaşındayım. Bi kaç ay önce çok ciddi dusundugumuz iliski bitti. Herkes gibi bende karamsarim sosyal aktivitem yok. O yüzden asosyalim. Hala en mükemmel erkek oymuş gibi geliyor. Yeni bi ilişkiyi hem istiyorum hemde korkuyorum. Yine aynı şeyler olursa diye. Ayrıca YGS sınavına hazirlaniyorum. Sevgilim olmadığı için rahatim nereyi kazansam gidebilirim. Kısıtlayacak kimse yok o yönden. Ancak duygusal boşluğun dibine vurmuş durumdayım. Aslında birini bulup hemen evlenmek istiyorum. Bana ait olan ev. Rahatlıkla kendi kurallariminda geçerli olduğu bi yuvam olsun istiyorum. Belli bi yaşa gelince. Ailede ki bi takım imalar laflar sözler insanın çok canını sıkıyor. Yeri geliyor sanki sen o evde yıllarca yasamadinda sonradan gelmissin muamelesi yapılıyor. Tüm bunlar ciddi anlamda canımı çok sıkıyor . öte yandan hayata karşı karamsarlığımin katına kat katıyor. evlencegim insanın şuan ne yaptığını dusunur buluyorum çoğu zaman

Son düzenleme:
24 yaşındayım. Bi kaç ay önce çok ciddi dusundugumuz iliski bitti. Herkes gibi bende karamsarim sosyal aktivitem yok. O yüzden asosyalim. Hala en mükemmel erkek oymuş gibi geliyor. Yeni bi ilişkiyi hem istiyorum hemde korkuyorum. Yine aynı şeyler olursa diye. Ayrıca YGS sınavına hazirlaniyorum. Sevgilim olmadığı için rahatim nereyi kazansam gidebilirim. Kısıtlayacak kimse yok o yönden. Ancak duygusal boşluğun dibine vurmuş durumdayım. Aslında birini bulup hemen evlenmek istiyorum. Bana ait olan ev. Rahatlıkla kendi kurallariminda geçerli olduğu bi yuvam olsun istiyorum. Belli bi yaşa gelince. Ailede ki bi takım imalar laflar sözler insanın çok canını sıkıyor. Yeri geliyor sanki sen o evde yıllarca yasamadinda sonradan gelmissin muamelesi yapılıyor. Tüm bunlar ciddi anlamda canımı çok sıkıyor . öte yandan hayata karşı karamsarlığımin katına kat katıyor. evlencegim insanın şuan ne yaptığını dusunur buluyorum çoğu zaman

ya neden evlilik kısmını bu kadar düşünüyorsun?
ygs ye hazırlanıp güzel bir bölümü kazanıp hayatını daha güzel şekillendirsen?
maddi gücü olmadığı için psikopat erkekleri çekmek zorunda olduklarından bahseden ne kadar konu okuyoruz.
güzel bir şekilde çalışırsan 27 28 gibi mezun olur mesleğini edinir sonra evlenirsin. kendi evine katkın olur.
ayrıca üniversite olduğu zaman bir çok ortamlarda bulunup sosyalleşir ve belkide sana daha mükemmel gelecek erkekle tanışırsın.
bu zamanlar geri gelmez. hakkını vermek lazım.

Bir de şuraya bir not düşmek istiyorum bu tarz konularin geneli için. Belli bir yaştan sonra, özellikle okul bitip is güç sahibi olunca hayatında kimse olmayan her insanda az ya da çok belki sık sık belki ara sıra yalnız kalacağım korkusu olur. Hayatında biri olan bir kişi ay evlenemeyecegim kaygisini elbette yasamaz. O yüzden ben 35te evlendim canım ama 10 yıllık ilişkim vardı tarzı yorumlar biraz ne bileyim alakasız kaçıyor. Hayatında biri olsa kimse 20li yaşların başındayken geç kaldım a dostlar evlenemiyorum demez. 30a kadar da bekler 35e kadar da. Mesele sevdigin kişiyi bulabilmek. Ben heh bu adam benim geri kalan hayatımı geçireceğim kişi dedigim adamı bulsam, 30a kadar beklerim evlenmek için. Acelem ne? Eminim bir çok yalnız da böyle düşünüyordur .:KK51:

Bir de şuraya bir not düşmek istiyorum bu tarz konularin geneli için. Belli bir yaştan sonra, özellikle okul bitip is güç sahibi olunca hayatında kimse olmayan her insanda az ya da çok belki sık sık belki ara sıra yalnız kalacağım korkusu olur. Hayatında biri olan bir kişi ay evlenemeyecegim kaygisini elbette yasamaz. O yüzden ben 35te evlendim canım ama 10 yıllık ilişkim vardı tarzı yorumlar biraz ne bileyim alakasız kaçıyor. Hayatında biri olsa kimse 20li yaşların başındayken geç kaldım a dostlar evlenemiyorum demez. 30a kadar da bekler 35e kadar da. Mesele sevdigin kişiyi bulabilmek. Ben heh bu adam benim geri kalan hayatımı geçireceğim kişi dedigim adamı bulsam, 30a kadar beklerim evlenmek için. Acelem ne? Eminim bir çok yalnız da böyle düşünüyordur .:KK51:

aynı fikirdeyim aslında çok güzel bi konuya değinmişsin. doğru kişiyi bulsam bende hemen evlenmek istemem. bekarlık güzel bi daha ele gecmiycek bir şey.

27 yaşıma kadar ne evlenmesi ya diye gezip 28 yaşımda düğünümde göbek atarken buldum kendimi :) gerçekten nasip kısmet bu işler.

Yalnızlığınla barışık olmanı tavsiye ederim. Yalnızlığın tadı başka..

hayatınızda biri varmıydı peki. yoksa aniden mi oldu?

evet evet. tam olarak bu :KK9:

Daha zamani vardir, kismetiniz gelir bulur sizi insallah.
Ama muhim olan evlenmek degil, size uygun olan biriyle evlenmek, umarim o kisiyi bulursunuz.

zaten o yüzden evlenemiyorumya. aslında asıl sorunum uygun kişiyi bulmak. yoksa evlenmek istesem su an evlenirim. sorumu bu şekilde sormalıymışım :)

zaten o yüzden evlenemiyorumya. aslında asıl sorunum uygun kişiyi bulmak. yoksa evlenmek istesem su an evlenirim. sorumu bu şekilde sormalıymışım :)
evet birileri var ama doğru kişi değil dimi? şuan mesela birisi var benimde ama mantığım uymuyor, aklım yatmıyor..
olmaz deme aşamasındayım. bir yandan da başka biri çıkmazsa karşıma korkusu var.

Bencede mesele evlilik değil . En önemlisi güvenebilcegin karşılıklı kalplerini attığı birinin olması . Zaten kismetse funu gelince evlilik olur .Ayrıca 20 li yaslarin başında evlenenler 30 ların başında bıtik bir halde oluyor . Dertler gencecik yaşlarda çiğ gibi büyüyor en verimli aktif yaşlarda olgun yaşlarda heba oluyor gidiyor .

hayatınızda biri varmıydı peki. yoksa aniden mi oldu?

tanıdığım ama ayda yılda bir görüştüğüm bir insandı, aniden oldu desem yeri. çıkmaya başlamamızdan 3 ay sonra aileler tanıştı, derken söz, nişan bir bakmışım çıkmaya başlamamızdan 1 yıl sonra evlenmişim.

Gerçekten bu işler kısmet, ben yıllarca kavga gürültü devam ettirdiğim ilişkilerden sonra eşimi bulunca huzuru buldum. Çok şükür ki büyük bir kavgamız gürültümüz de olmadı hala. O yüzden iyi ki bu kadar yıl kimseyle yürümemiş de hayatımın aşkını bulmuşum.

Dilerim tüm bekarlar da hayatının aşkını bulur, huzurlu yuvalarına kavuşur :KK200:

Back
X