İşte herkesın derdı farklı kımı olur yakınır kimi olmaz yakınır. Tek dertlerı bu olsun ne dıyelım.özel hayat diye bişey kalmadı ya hale bak
ya bilmiyorum bana çok saçma geliyor burda böyle şeylerin yazılması,ne bilim annem hep der dört duvar arasındaki herşey iki kişi arasında kalmalıdır başkasının bilmesinede duymasına da gerek yoktur diye,ama millet aşmiş olayı,ben hazetmiyorum açıkcasıİşte herkesın derdı farklı kımı olur yakınır kimi olmaz yakınır. Tek dertlerı bu olsun ne dıyelım.
Hee var dıyek konu sahıbıne. Oda birsey mı başlarız kapıda sonlandırırız odada Tövbe tövbe.. Hanı cinsellıkle sıkıntılı olanların konularını anlarızda bu dert edılecek anormal bır durum değil bence.. Karsı cins ıkı ınsan var ve bu gayet normal bence.ya bilmiyorum bana çok saçma geliyor burda böyle şeylerin yazılması,ne bilim annem hep der dört duvar arasındaki herşey iki kişi arasında kalmalıdır başkasının bilmesinede duymasına da gerek yoktur diye,ama millet aşmiş olayı,ben hazetmiyorum açıkcası
Hee var dıyek konu sahıbıne. Oda birsey mı başlarız kapıda sonlandırırız odada Tövbe tövbe.. Hanı cinsellıkle sıkıntılı olanların konularını anlarızda bu dert edılecek anormal bır durum değil bence.. Karsı cins ıkı ınsan var ve bu gayet normal bence.
ben evli olsam sanırım eşofmanla dolaşırım ne öyle yaBende mı bır anormallik var? Ben hergun kendimi sexi göstermeye Özen göstermıyorum. Evet evet bende problem var
selam bayanlar konuyu acıp acmamak arasında kaldım dayanamadım ama merak ettım normalmıyız degılmıyız dıyye esımle her aksam bırlıktelımız oluyor her aksam buyuk bır sevkle arzuluyoruz bırbırımızı esımı evde esortmanlar la karsılamam hep sexy olmaya ozen gosterı yorum bundan mı kaynaklanıyor coskumuz sızce :)
Sorma yaa valla kendımden şüphe eder oldum. Kalkayım da barı uzerıme sexi birseyler gıyeyım eee kocama kendımı sexi göstermelıyım.. Haha yok böyle birsey ya!bişey demek istemiyorum gerçekten
kendimi öylee kıyafetlerin içinde hayal bile edemiyorumSorma yaa valla kendımden şüphe eder oldum. Kalkayım da barı uzerıme sexi birseyler gıyeyım eee kocama kendımı sexi göstermelıyım.. Haha yok böyle birsey ya!
ben evli olsam sanırım eşofmanla dolaşırım ne öyle ya[/QUOTE. Bi sûreden sonra sexi gösterme cabaları işe yaramayacak konu sahibinin haberı yok:))gerçi konu sahibi de yok buralarda..
Hoşgeldin sevişenler kulübüne:))))bizdede durum aynı.
ama benım seksı bıseyler giymeme gerek kalmıyor.:)))
bu durumda ben daha mı şanslıyım ....:))))))
sevişgenler mi deseydikHoşgeldin sevişenler kulübüne:))))
evet evet bız o genlerden değiliz maalesef :) çocuk ayağımda ben uyku modunda.. Gelde kocayı sexi karşıla.sevişgenler mi deseydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?