- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
ya bilmiyorum bana çok saçma geliyor burda böyle şeylerin yazılması,ne bilim annem hep der dört duvar arasındaki herşey iki kişi arasında kalmalıdır başkasının bilmesinede duymasına da gerek yoktur diye,ama millet aşmiş olayı,ben hazetmiyorum açıkcası
yok canım esortman falan bana uygun degıl saol onerın ıcın :)bi günde eşortmanla karşıla bakalım coşkunuz ondanmı kaynaklanıyo görmüş olursun
bırakın insanlar içinden geleni yazsın, burası sohbet ortamı. Zaten hep bu konu konuşulmaz bu anlatılmaz denile denile her şeyi bilmeden evlendik çoğumuz. O ayıp bu ayıp. Allah yaratmış birlikteliği erkeğin kadının organını. Helal kılmış karı kocayı birbirine. Yazan kadını tanımıyoruz, o da bizi tanımıyor içini dökmüş. Bir nevi mutluluğunu paylaşmış.[/ tesekurler paylasımınız ıcın cok ıyı yazmısınız gercektn bu kadar herseye karsı cıkan arkadaslar ne ısınız var boyle bır sıtede sadece ınsanları kınamak ıcın olusturulmus bır topluluksunuz YAZIKKKKKKKKKKKKKKKK YA
VARR canım ne yazık kı paspal paspal cıkamam adamın karsına sen oturmaya devam et olee :)Sorma yaa valla kendımden şüphe eder oldum. Kalkayım da barı uzerıme sexi birseyler gıyeyım eee kocama kendımı sexi göstermelıyım.. Haha yok böyle birsey ya!
kadınlar kulubu sıtenın adı ne ısın var madem arkadasım burda ınsanlar bıseylerını paylamak ıstıyor sıte yonetıcılerın ıtırazı yok sızlere ne oluyor bu kadar burda bu tarz seyler gormek ıstemıyosan solede uyelıgını ıptal etsınler yemegıne ısıne bak vakıt oldurme bos yere buralardaözel hayat diye bişey kalmadı ya hale bak
ayyy sanane sırtırımda uzulurumde alahım ya neler varbu da soru mu şimdi !? değil ama cevap veriyorum ;
her gece olan birlikteliğiniz ikiniz de istedikten sonra normal ama buraya bunu sırıtarak yazıp anlatmanız ANORMAL !
sevgiler..
ayyy sanane sırtırımda uzulurumde alahım ya neler var
orta yere konu açıp "..... normal miyiz?" diye soru sormuşsan cevap verenlere "sana ne, size ne " gibi cümleler kullanman çok komik.. bundan sonra soru sorarken cevap vermesini istediklerini listele de herkes bilsin "kime ne" olduğunu !!
ya sabır..
kızlar boşa gerilmeyin, beğenmediğiniz bir konu var ise yorum yapmayın. Kimseyi de kınamayın lütfen. Burada ağız tadımız bozulmasın. Hayat zaten zor. Bir de gereksiz şeylerle can sıkmanın ne alemi var? :)
iyi niyetinizden şüphem yok ancak burada 3 sayfa dolusu kınama yazısı varken neden bir tek benim yorumumu alıntı yapıyorsunuz !? herkes beğendiğine yorum yapacak beğenmediğine yorum yapmayacaksa soru sormasının anlamı nedir??? konu sahibi konuda sadece kendi durumunu anlatsaydı ben zaten yorum yapma ihtiyacı duymazdım, ama soru sormuşsa yorum yapabilirim demektir, eleştiri kabul edemeyecek olanlar ya soru sormasınlar ya da konularının altına eleştiri istemediklerine dair özel bir not düşsünler..
Sizin gözünüzde sexi görünmeye özen göstermek ve bakımlı olmak aynı sey mı?kendiniz demişsiniz sexi olmaya özen gösterıyorum dıye... Durum böyle olunca eşinizin sizi istemesı de çok normal. Yeni evliysenız sabah, akşam hatta öğlen bile olması çok normal sorunuzun cevabına gelince.VARR canım ne yazık kı paspal paspal cıkamam adamın karsına sen oturmaya devam et olee :)
şii bi sakin ol,herkes istediği yorumu yapar ne demek yani?benim karşı çıktığım sizin cinsel hayatınız değil zaten çokda umrumda değil bu,benim demeye çalıştığım özel bişey bu neden her yerde anlatıyorsun?ha dicen beni tanıyor musun tabiki tanımıyorum ama her ne olursa olsun mahremdir!kadınlar kulubu sıtenın adı ne ısın var madem arkadasım burda ınsanlar bıseylerını paylamak ıstıyor sıte yonetıcılerın ıtırazı yok sızlere ne oluyor bu kadar burda bu tarz seyler gormek ıstemıyosan solede uyelıgını ıptal etsınler yemegıne ısıne bak vakıt oldurme bos yere buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?