Var mı bızım gıbı esler aranızda :)

bırakın insanlar içinden geleni yazsın, burası sohbet ortamı. Zaten hep bu konu konuşulmaz bu anlatılmaz denile denile her şeyi bilmeden evlendik çoğumuz. O ayıp bu ayıp. Allah yaratmış birlikteliği erkeğin kadının organını. Helal kılmış karı kocayı birbirine. Yazan kadını tanımıyoruz, o da bizi tanımıyor içini dökmüş. Bir nevi mutluluğunu paylaşmış.

Sorma yaa valla kendımden şüphe eder oldum. Kalkayım da barı uzerıme sexi birseyler gıyeyım eee kocama kendımı sexi göstermelıyım.. Haha yok böyle birsey ya!
VARR canım ne yazık kı paspal paspal cıkamam adamın karsına sen oturmaya devam et olee :)

özel hayat diye bişey kalmadı ya hale bak
kadınlar kulubu sıtenın adı ne ısın var madem arkadasım burda ınsanlar bıseylerını paylamak ıstıyor sıte yonetıcılerın ıtırazı yok sızlere ne oluyor bu kadar burda bu tarz seyler gormek ıstemıyosan solede uyelıgını ıptal etsınler yemegıne ısıne bak vakıt oldurme bos yere buralarda

bu da soru mu şimdi !? değil ama cevap veriyorum ;

her gece olan birlikteliğiniz ikiniz de istedikten sonra normal ama buraya bunu sırıtarak yazıp anlatmanız ANORMAL !

sevgiler..
ayyy sanane sırtırımda uzulurumde alahım ya neler var

ayyy sanane sırtırımda uzulurumde alahım ya neler var

orta yere konu açıp "..... normal miyiz?" diye soru sormuşsan cevap verenlere "sana ne, size ne " gibi cümleler kullanman çok komik.. bundan sonra soru sorarken cevap vermesini istediklerini listele de herkes bilsin "kime ne" olduğunu !!

ya sabır..

kızlar boşa gerilmeyin, beğenmediğiniz bir konu var ise yorum yapmayın. Kimseyi de kınamayın lütfen. Burada ağız tadımız bozulmasın. Hayat zaten zor. Bir de gereksiz şeylerle can sıkmanın ne alemi var? :)

iyi niyetinizden şüphem yok ancak burada 3 sayfa dolusu kınama yazısı varken neden bir tek benim yorumumu alıntı yapıyorsunuz !? herkes beğendiğine yorum yapacak beğenmediğine yorum yapmayacaksa soru sormasının anlamı nedir??? konu sahibi konuda sadece kendi durumunu anlatsaydı ben zaten yorum yapma ihtiyacı duymazdım, ama soru sormuşsa yorum yapabilirim demektir, eleştiri kabul edemeyecek olanlar ya soru sormasınlar ya da konularının altına eleştiri istemediklerine dair özel bir not düşsünler..

bir çok yazı var evet de siz çok gerildiniz ya ondan sizin yoruma alıntı yaptım yoksa amacım size yüklenmek değildi. kusura bakmayın ortamı yumuşatıyım dedim ama iyice gerdim galiba. Bu konudaki son yorumumdur. Saygılar herkese...

VARR canım ne yazık kı paspal paspal cıkamam adamın karsına sen oturmaya devam et olee :)
Sizin gözünüzde sexi görünmeye özen göstermek ve bakımlı olmak aynı sey mı?kendiniz demişsiniz sexi olmaya özen gösterıyorum dıye... Durum böyle olunca eşinizin sizi istemesı de çok normal. Yeni evliysenız sabah, akşam hatta öğlen bile olması çok normal sorunuzun cevabına gelince.

şii bi sakin ol,herkes istediği yorumu yapar ne demek yani?benim karşı çıktığım sizin cinsel hayatınız değil zaten çokda umrumda değil bu,benim demeye çalıştığım özel bişey bu neden her yerde anlatıyorsun?ha dicen beni tanıyor musun tabiki tanımıyorum ama her ne olursa olsun mahremdir!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…