Hormon testi yaptırdınız mı?Arkadaşlar merhaba.konuya giriyorum hemen.31 yaşındayım öğretmenim.Benim derdim terlemem.Bu da dert mi demeyin herkes yaşadığını bilir çünkü.Bende yaz aylarının başlarında başlayan Ekim ayına kadar süren baş terlemesi var.Ne zaman sıcağı hissetsem dudak üstüm.alnım,ensem kısacası tüm başım boynum su gibi terliyor.Mesleğimden dolayı göz önündeyim hep elimde peçetelerle o hararetin geçmesi terlemenin kesilmesi için en az on beş dakika beklemem lazım.Yaz aylarında evde olsam da sıcaksa hava böyle bende durum.Saçlarımı yapsam bile beş dakika sürmüyor bozulması .Durum böyle ciddi anlamda yoruyor beni var mı benim gibi bu durumu yaşayan çözüm arıyorumsevgiler
Vitamin mineral değerlerime vs baktırdım ama hormon testi yaptırmadım.başım böyle diğer bölgelerim kabul edilebilir şekilde terliyor hormonlardan olsa tüm vücudumda olması gerekmez miHormon testi yaptırdınız mı?
D vitamini eksikliği olabilirmis kan tahlili yaptırın benceNe güzel kimsenin böyle bi derdi yok galiba
Bugün aşırı terleyen birisi tv ye çıkmıştı bu yüzden işten kovulmuş ama ben dinlemedim nasıl bi tedavi uygulanacağınıNe güzel kimsenin böyle bi derdi yok galiba
Her yazın başlamasıyla doktora gittim...Yukarda birisi sormuştu hormon testi yaptırdınız mı diye .özel olarak sadece hormın testi için gitmedim ancak kan testinde bakıldı tiroid normal d vitaminim çok düşüktü vitaminle normal düzeye geldi ancak sonuç değişmedi.Bugün aşırı terleyen birisi tv ye çıkmıştı bu yüzden işten kovulmuş ama ben dinlemedim nasıl bi tedavi uygulanacağınıBence bi doktora gidin tiroid problemleri terleme yapıyormuş doktor söylemişti
D vitaminim normal çıktı:/D vitamini eksikliği olabilirmis kan tahlili yaptırın bence
Hangi program ,kanal aklınızda mı acabaBugün aşırı terleyen birisi tv ye çıkmıştı bu yüzden işten kovulmuş ama ben dinlemedim nasıl bi tedavi uygulanacağınıBence bi doktora gidin tiroid problemleri terleme yapıyormuş doktor söylemişti
Suyu dolaptan mı içiyorsunuz
bahsettiğiniz yöntem el ayak terlemeleri içinBu durumun adi hiperhidrosis. Iyontoforez aletleri ile tedavi olabilirsiniz. Cildiyeye gitmeniz gerek.
Yazın bazen içiyorum sürekli değilSuyu dolaptan mı içiyorsunuz
Benimde terleme sorunum vardı. Soğuk su içmeyi bırakınca düzeldi. Ama siz her zaman içmiyormuşsunuz ve sadece yazın olan bir şey sanırımYazın bazen içiyorum sürekli değil
İnternetten baktım bulamadım detay verir misiniz nerden bulabilirimBakin altdaki resimde oldugu gibi artik yüz maskeleride var, yüz terlemesini önlemek icin. Belki yurt disindan getirtmeniz gerekebilir, Türkiyede varmi bilmiyorum ama tedavisi var yani.
Eki Görüntüle 2308997
Babam aynen bu şekilde yüzü çok terler kadın olarak daha da zor olmalı sac makyaj vs... nedenlerle umarım vardır Bi çaresi netten baktımda biraz sosyal çevre psikoloji vs nedenlerlede olabilr diyorArkadaşlar merhaba.konuya giriyorum hemen.31 yaşındayım öğretmenim.Benim derdim terlemem.Bu da dert mi demeyin herkes yaşadığını bilir çünkü.Bende yaz aylarının başlarında başlayan Ekim ayına kadar süren baş terlemesi var.Ne zaman sıcağı hissetsem dudak üstüm.alnım,ensem kısacası tüm başım boynum su gibi terliyor.Mesleğimden dolayı göz önündeyim hep elimde peçetelerle o hararetin geçmesi terlemenin kesilmesi için en az on beş dakika beklemem lazım.Yaz aylarında evde olsam da sıcaksa hava böyle bende durum.Saçlarımı yapsam bile beş dakika sürmüyor bozulması .Durum böyle ciddi anlamda yoruyor beni var mı benim gibi bu durumu yaşayan çözüm arıyorumsevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?