Bir de öyle bir durum var. Ben de internetten bakıyordum hangi bölüme gideyim vs. diye ama benim derdime göre şeyler yazmıyor ki. Yok ayak terlemesini önleyin, yok gece terlemesi neden olur? Benim sadece sırtım ve başım terliyor.Bi çok doktor bunu hastalık olarak görmüyor malesef
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bana bir üşüyen bir yanan menopozlu annemi hatırlattınızHer yazın başlamasıyla doktora gittim...Yukarda birisi sormuştu hormon testi yaptırdınız mı diye .özel olarak sadece hormın testi için gitmedim ancak kan testinde bakıldı tiroid normal d vitaminim çok düşüktü vitaminle normal düzeye geldi ancak sonuç değişmedi.
31 yaşındayım bu yaşımda menopoza girmiş gibi yaşıyorum düşünün neler çektiğimiKaç yaşındasınız bilmiyorum ama bana bir üşüyen bir yanan menopozlu annemi hatırlattınızhormonsal ve tiroittenn kaynaklo değilse,kendinizi bi dinleyin öyleyse. Eledikçe ihtimaller gelir
31 yaşındayım bu yaşımda menopoza girmiş gibi yaşıyorum düşünün neler çektiğimişaka bi yana bulamadım bide buraya yazıyım dedim
Yok ben o kadar yükseltemedim, ne denedilerse 30un üzerine pek çıkmadı.Sizin değerleriniz o civarda ve ona rağmen mi devam ediyor terlemeniz.
Aynı ben yaa insanın gözü terler mi benim gözüm bile terliyor.. Ne yaptıysam çare bulamadım.. Ben kendimi bildim bileli böyleyim, hormonal bir sorun yok, vücudumun hiçbir yeri terlemiyor başım ensem ve yüzümden başka, sabahları saçlarım ıslak uyanıyorum, duştan sonra yüzüme sürdüğüm krem bile 5 dk sonra boncuklar şeklinde yüzümden çıkıyor, saçlarımı kuruturken dipleri asla kurumuyor çünkü sıcaktan yeniden ıslanıyor. Spor yaparken boynumda havluyla duruyorum yüzümden 2 dk sonra damlalar dökülmeye başlıyor ve yarım saat sonra havlum sırılsıklam oluyor. Ben doktorda çare bulamadım normal falan deyip geçtiler. Şimdi d vit eksikliğini okudum hemen yarın hastaneye gidip baktırıcam.. konuyu takipteyimArkadaşlar merhaba.konuya giriyorum hemen.31 yaşındayım öğretmenim.Benim derdim terlemem.Bu da dert mi demeyin herkes yaşadığını bilir çünkü.Bende yaz aylarının başlarında başlayan Ekim ayına kadar süren baş terlemesi var.Ne zaman sıcağı hissetsem dudak üstüm.alnım,ensem kısacası tüm başım boynum su gibi terliyor.Mesleğimden dolayı göz önündeyim hep elimde peçetelerle o hararetin geçmesi terlemenin kesilmesi için en az on beş dakika beklemem lazım.Yaz aylarında evde olsam da sıcaksa hava böyle bende durum.Saçlarımı yapsam bile beş dakika sürmüyor bozulması .Durum böyle ciddi anlamda yoruyor beni var mı benim gibi bu durumu yaşayan çözüm arıyorumsevgiler
Faydaları çok oku istersen arastir ama daha çok eski insanların bildiği seylerde var orda yazmayan. Teri dengeler ve ter kokusunu engeller. Yeni doğan bebekleri tuzlu suyla yıkama sebepleri de o zatenCiddi misiniz işe yarıyor mu
Tiroid, alerji vb gibi nedenleri olabileceğini okumuştum bir erde baş terlemesinin. KApsamlı bir araştırın isterseniz sağlık yönünden.Arkadaşlar merhaba.konuya giriyorum hemen.31 yaşındayım öğretmenim.Benim derdim terlemem.Bu da dert mi demeyin herkes yaşadığını bilir çünkü.Bende yaz aylarının başlarında başlayan Ekim ayına kadar süren baş terlemesi var.Ne zaman sıcağı hissetsem dudak üstüm.alnım,ensem kısacası tüm başım boynum su gibi terliyor.Mesleğimden dolayı göz önündeyim hep elimde peçetelerle o hararetin geçmesi terlemenin kesilmesi için en az on beş dakika beklemem lazım.Yaz aylarında evde olsam da sıcaksa hava böyle bende durum.Saçlarımı yapsam bile beş dakika sürmüyor bozulması .Durum böyle ciddi anlamda yoruyor beni var mı benim gibi bu durumu yaşayan çözüm arıyorumsevgiler
Başka çaresi nedir bilmiyorum ama bu klipsli ets ameliyatını sakın olma. Hayatımdaki en büyük pişmanlığım!!!Klipsli ets yaptırdığı sanırım yan etkisi varmış ordan engellenen terleme çok farklı yerlerden iki üç katı olarak dönüyormuş bu konuda çok mağdur var ama arkadaşınız memnun mu ve yüzünden mi terliyordu o da
Çok geçmiş olsun yan etkisi ne oldu sizde düşünmedim değil ets ameliyatınıBaşka çaresi nedir bilmiyorum ama bu klipsli ets ameliyatını sakın olma. Hayatımdaki en büyük pişmanlığım!!!
Ahh o düğünler millet düğün heyecanında ben salonda klima olup olmadığınınAh sizi çok iyi anlıyorum.
Aynı sorun bende de var. Sadece baş ve yüz terlemesi. Makyaj yapamıyorum, saçlarım sürekli ıslak geziyorum terden. 34 yaşımdayım çare bulmadım.
Bebekken de böyleymişim. Annem doktora götürmüş başım çok terlediği için sürekli üşütüp hasta oluyormuşum. Doktor yapacak bir şey yok, yüz ve baş bölgesindeki ter bezleri fazla çalışıyor demiş.
Botoksu duydum. Onu düşünüyorum. Bence bunun vitaminle, tiroidle vs. bir ilgisi yok. Yapı bu. Valla ameliyata ter bezlerimi aldırayım diye düşünüyorum bazen. O kadar beziyorum.
Hele yaz düğünleri kabusum. En iyi arkadaşım evlendi. Kızın düğününe ısrarlarıyla ilk defa güzel bir makyaj ve saç yaptırdım. Durumu anlattım kuaför de spreyi boca etti saçıma, yüzüme.
Yahu üç-dört saat olmadı ne saçım duruyordu, ne bir gram makyajım kalmıştı. Düşünün eve geldiğimde rimel kalıntısı bile yoktu. Bir fotoğrafım var, görünce ağlayasım geliyor.
Başka yerde yok, sadece baş ve yüzde.
Felaket sıkıntı, bir çare duyarsanız beni de haberdar edin.
Bana da yazar mısınız d vitamini değerinizi ben de otuz civarı .bu sıkıntıyı yaşayanlardaki değeri karşılaştıralım.birde d vitamini nasıl yükseltiyoruz vitaminleri üçer ay iki sene kullandım beşten otuza çıktı ancakAynı ben yaa insanın gözü terler mi benim gözüm bile terliyor.. Ne yaptıysam çare bulamadım.. Ben kendimi bildim bileli böyleyim, hormonal bir sorun yok, vücudumun hiçbir yeri terlemiyor başım ensem ve yüzümden başka, sabahları saçlarım ıslak uyanıyorum, duştan sonra yüzüme sürdüğüm krem bile 5 dk sonra boncuklar şeklinde yüzümden çıkıyor, saçlarımı kuruturken dipleri asla kurumuyor çünkü sıcaktan yeniden ıslanıyor. Spor yaparken boynumda havluyla duruyorum yüzümden 2 dk sonra damlalar dökülmeye başlıyor ve yarım saat sonra havlum sırılsıklam oluyor. Ben doktorda çare bulamadım normal falan deyip geçtiler. Şimdi d vit eksikliğini okudum hemen yarın hastaneye gidip baktırıcam.. konuyu takipteyim
Botoksu yüzde alındaki saç diplerine yapıyorlar diye biliyorum bıyık bölgesi yüz saçımın arkalarına ne yapacağızAhh o düğünler millet düğün heyecanında ben salonda klima olup olmadığınınO kadar kısıtlıyor ki insanı saçlarım daldalı düzleştiriyırım terden bi kısmı düz bi kısmı dalgalı duruyor mecburen tüm yaz toplu geziyorum.siz baktırdınız mı d vitamininize merak ediyorum bu problemi yaşayanların d vitamini benim gibi otuzlarda mı
tmm canım sonuç çıkar çıkmaz yazıcam.. Benim de eksikti ama değerimi bilmiyorum kış boyu ayda 1 ampul d-vit aldım ağızdan ama yazın güneş görüyorum diye almamıştım bi bakalım kaç olmuş.. Yarın 12 de randevum var akşama doğru muhtemelen çıkar sonuç buraya yazarım.Bana da yazar mısınız d vitamini değerinizi ben de otuz civarı .bu sıkıntıyı yaşayanlardaki değeri karşılaştıralım.birde d vitamini nasıl yükseltiyoruz vitaminleri üçer ay iki sene kullandım beşten otuza çıktı ancak
Benim ilk baktırdığımda beşti iki sene zorla 30 a çıktım ,birisi yetmiş seksen arası olsa iyi olur demiş.D3 vitamininden başka çaresini bilen yazsın lütfen .Valla d vitamini eksikliğindense iyice sinir olurum. Bir türlü yükselmiyor. Daha yeni baktırdım 18. Nasıl yükselecek bu??
Bende aşırı el ve ayak terlemesi vardı. Lisedeyken ameliyat oldum o zamanlar daha yeni çıkmıştı zorla ailemi ikna ettim. 12-13 sene önce oluyor. Bayağa da ücret ödemiştik. Ameliyattan çıktım, sonrası biraz ağrılı oluyor onu da geçtim. Sadece el terlemem kesildi. Ayak, koltuk altı vs devam ediyordu. Dedim neyse bari el terlemem geçsin. 6 ay sonra birden birgün el terlemem başladı. En kötüsü terlemeyen hangi bölgem varsa yüzüm de dahil terlemeye başladı. Şu an eski halimden çok daha kötüyüm. Ayrıca sonradan bu ameliyatı araştırdığımda bazı ülkelerde yasaklandığını çünkü ileriye dönük zararları olduğunu okudum. İnanılmaz pişmanım. Şimdi bir doktor klipsleri çıkarmayı teklif etti ama çok uzun süre geçtiği için eskisi gibi olmayacağını söyledi. Zaten sinirlere takmışlardı o yüzden birdaha elletmeye korkuyorum. Ne olursa olsun bu ameliyatı kimse olmasın bence.Çok geçmiş olsun yan etkisi ne oldu sizde düşünmedim değil ets ameliyatını
Çaresi bulunur umarım çok geçmiş olsun.bende de sadece başım dediğiniz gibi çok terliyor diğer yerler normal ama hangisini düşünsem zor tüm yaşamı etkiliyor .rabbim şifa versin tüm hastalaraBende aşırı el ve ayak terlemesi vardı. Lisedeyken ameliyat oldum o zamanlar daha yeni çıkmıştı zorla ailemi ikna ettim. 12-13 sene önce oluyor. Bayağa da ücret ödemiştik. Ameliyattan çıktım, sonrası biraz ağrılı oluyor onu da geçtim. Sadece el terlemem kesildi. Ayak, koltuk altı vs devam ediyordu. Dedim neyse bari el terlemem geçsin. 6 ay sonra birden birgün el terlemem başladı. En kötüsü terlemeyen hangi bölgem varsa yüzüm de dahil terlemeye başladı. Şu an eski halimden çok daha kötüyüm. Ayrıca sonradan bu ameliyatı araştırdığımda bazı ülkelerde yasaklandığını çünkü ileriye dönük zararları olduğunu okudum. İnanılmaz pişmanım. Şimdi bir doktor klipsleri çıkarmayı teklif etti ama çok uzun süre geçtiği için eskisi gibi olmayacağını söyledi. Zaten sinirlere takmışlardı o yüzden birdaha elletmeye korkuyorum. Ne olursa olsun bu ameliyatı kimse olmasın bence.
Çok sağolun. Kesinlikle terleme büyük problem. İnşallah çözüm bulursunuz. El ayak terlemesi için iyontoforez tedavisini deneyeceğim ileride. Yukarılarda okuduğuma göre artık yüz için de yapılıyormuş sanırım bir araştırın isterseniz.Çaresi bulunur umarım çok geçmiş olsun.bende de sadece başım dediğiniz gibi çok terliyor diğer yerler normal ama hangisini düşünsem zor tüm yaşamı etkiliyor .rabbim şifa versin tüm hastalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?