• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mı mutlu olan :( ?

Evliyim mutsuzum. Bekarken de mutsuzdum. Ruh emici lanet bir insan olduğum için eşimi de mutsuz ediyorum. Yani mutlu ya da mutsuz olmak kişilere bağlı değil. Elbette kişi ve çevrenin etkisi var ama mutlu olmayı istemeyen-beceremeyen insan için medeni halinin bir önemi yok.
Kendimden tiksindim yazinca. 30 yaşındaysaniz ve ergenliginiz bitmediyse hayat gercekten tu kaka.

Nasıl anlatsam bilmiyorum hayattan çok umutsuzum sürekli ileriye dönük kötü düşüncelerim oluyor :KK43: Birini seviyorum ve onunla evlenmek istiyorum ama okuduklarım gördüklerim çevremde yaşanılanlar..sanki herkes evlenince aldatılıyor o melek gibi adamlar canava dönüşüyor. Çok korkuyorum:KK61:Kimseye güvenemiyorum yok mu evlenip mutlu olan:KK43:

bence düşüncelerin çok yanlış genel yargılar, mutlu olanlar yazmıyor ay ben çok mutluyum diye insanların gözüne sokmuyor da ondan... insanlar genelde burda mutsuz olduğu konuları paylaşıyor doğal olarak

Nasıl anlatsam bilmiyorum hayattan çok umutsuzum sürekli ileriye dönük kötü düşüncelerim oluyor :KK43: Birini seviyorum ve onunla evlenmek istiyorum ama okuduklarım gördüklerim çevremde yaşanılanlar..sanki herkes evlenince aldatılıyor o melek gibi adamlar canava dönüşüyor. Çok korkuyorum:KK61:Kimseye güvenemiyorum yok mu evlenip mutlu olan:KK43:
nazar değer diye korkuyorum söylemeye ama ben mutluyum yani eşimle biz mutluyuz :KK200::nazar:
ikimizde mükemmel degiliz bunun farkindayiz ama birbirimize cogu zaman mukkemmel gibi hissettiririz..birini sevince kusurlari çoğu zaman göze batmiyorm arada ufak tartismalar oluyor ama uzatmayiz. saygi cercevesini asla asmayiz ( küfür siddet vs) ve asla ayri yatmayiz. en önemlisi tartismalarimizi asla kimseye anlatmayiz çünkü kari koca unutsa bile cevre unutmuyor sürekli sana hatirlatiyor hele ailen bilirse eşine kin guder vs.

doğru insani denk getirirsen sen de mutlu olursun tabi bu biraz mantik biraz duygu biraz nasip işi

Bende de guven problemi var ( nedeni iyi ornek teşkil edebilen bir cevrem olmadi malesef) evli degilim ve korkuyorum ya mutlu olamazsam vs diye..

Elimden sadece Allah'tan karsima hayirli insanlarin cikmasi icin dua etmek geliyor...

o korku bende de var. daha evlenmeden ya kocam beni aldatırsa ya mutsuz olursam endişesi yaşıyorum. ama şu da bir gerçek ki bana göre her erkek aldatır, aldatmayanda fırsatını bulamadığı için yapamıyordur. çokta güvenmemek lazım erkek milletine..

Allah sukur mutluyum ah bide şu memurluk olsa.. Bak bizler boyleyiz... Tamam insallah memurluk cikti diyelim, ama mutlaka gine bisiler bulurum :KK48:...

Ne eşim ne ben melek değiliz.. mutluyuz..
Evlenince canavar olunmuyor sadece gerçek yüzünü gosteriyordur.. iyice tanıyın.. 2 kişinin birbirini sevmesi evlilik değil.. evlenmeden de sevebilirsiniz.. birlikte uygun doğru ve iyi oluyor musunuz buna bakın.. seviyorum diyip her hataya kılıf uydurmayin evlenince uyduramazsiniz.. canavar görünür o zaman..

Evlendiğim için çok mutluyum ben bir buçuk yıllık evliyim

Doğru insanla evlilik çok güzel bir şey

Kardeşim rahmetli olduğu için evlenmeden önce çok mutsuzdum çok yalnızdım evlilik bana çok iyi geldi

Eşim de ailesiyle mutlu değildi evlilik ona da çok yaradı

6buçuk yıldan sonra evlendik, genç yaşta evlendik, genç yaşta anne baba olduk Allah'a şükür

Maşallah diyelim Allah şaşırtmasın

Son düzenleme:
Sevgilimi seviyorum, seviliyorum.. benimde ikinci evliligim olacak lakin konular fena.. evlenmekten vazgecicem heralde bu gidisle.. :işsiz::işsiz::işsiz: sirf ikinci depremi yasamak istemedigimden, surekli acaba evlensemmi, acaba evlenmesemmi, acaba sevgili olarak devammi etsem diye diye aklimda surekli deli sorular, kaset gibi basa sariyor.. nasil olacak bende bilmiyorum halbuki sevgilimle iyi anlasiyoruz sorunda yok, ne iliskimizde nede ailelerde, onay 100% ama ben cidden iki kat korkuyorum..

evliliklerin yuzde doksani yanlis secimler sebebiyle kotu gidiyor..flort zamani goz ardi edilen huylar yasanilan tartismalar evlendikten sonra ayni evde hergun bir arada olundugundan rahatsizlik vermeye basliyor..sevgililik donemi mukemmel gecmeliki evlilik kolay olsun sevgiliyken sorunlari uyusmazliklari olanlar evlenince mucize bekliyor en buyuk hata

Melek gibi gözüküp canavarlaştıları doğrudur,herşey köprüyü geçene kadar

Yani arkadaşa katılıyorum bir zaman sonra sıkılıyorlar ve yeni arayışlar içinde oluveriyorlar ve bi başkası için kalpleri çarpar ve sizdende anlayışlı olmanızı bekler belki bıkarda dönerim tekrar sana vs .. hepsi böyle kesinlikle değildir ama yaşanmıyormu maalesef çok yaşanıyor

Neden bu kadar mutluluk odaklı hayatlarınız var ki? Mutluluk anlık bir şeydir. Ben çok huzurluyum hem de bazılarına göre evde kalmış kategorisinde olmama rağmen Hayatta başınıza her şey gelebilir. Önceliğinizi belirlerseniz başkalarının yaptıklarından daha az etkilenirsiniz. Huzuru arayın bence. Onun da nerde olduğunu çok iyi biliyoruz

Var cnm ben.ama bu hayatta hersey olur herseyi kafaya takarsan mutlu olamazsin...evlilik hayatinda hepsi olur.ama unutma iplar kadinin elinde

Mutlu muyum evet mutluyum.Daha mutlu olabilir miydim,evet olabilirdim.Ama ben bekarken de mutluydum.Bekarligin sorumsuzlugunu ozluyorum cogu zaman.Evliligin de beraber olma hissi guzel.

Bilmem bazen :işsiz:

Kimse evliyim çok mutluyum niye mutluyum diye konu açmıyo herkesin

hayatindaki olunsuzluklar problemi ve dile getirilen onlar sizde bunlarla

hep karsilaşıyosunuz bu yüzden bence hayati akısında yaşayin takilmayin

bunlara...ayrica kimse 4 4lük bi hayat yasamaz herkesin problemleri illaki

olacaktir....kusursuzunu isterseniz herşeyin çok beklersiniz...

Çevremde, yakından tanıdığım, içini bildiğim, mutlu olan çok insan var. Hepsinin mutluluk dereceleri farklı, ufak tefek sorunları da var ama genel olarak mutlular. O yüzden genelleme yapmamak gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca insan aldığı kararlarla zamanla daha mutlu olabilir. Yani bu iyileştirilebilir bir durum.

Back
X