Var midir benim gibi bir akilsiz! !

Bence siz cok sansli olan insanlardan birisiniz cünkü ailenizin destegi var arkanizda. Burada o kadar mutsuz kadin ailesinin destegi olmadigi icin her gün agliyor ki, aileleri elalem ne der diye kizlarini birakmis durumdalar. Siz esinizi özlüyorsunuz ama o kumar ugruna yuvanizi yikmis, kira ödememis borc icinde ne kadar huzurunuz kalir? Hem o sizi özleseydi gelip sizi alirdi ama siz söylüyorsunuz hic gelmedi diye. Bence kurtulmussunuz geri dönmeyin. Allah yolunuz acik etsin insAllah en dogru karari alirsiniz.

Sıkışınca cirkeflesebiliyor demekki eşin. Aileneden Özür dileyip yardım istiyecegine saygısızlık etmiş. Seni de silmiş. Sen bukadar sorun çekmiş ken hala affederim diye düşünürken o boşanma kararı almış bile. Pes yani. aaffetme sakın ailen haklı.

Seni koruyup kollayan o ailen bunu haketmiyor.
Eminim bu kadr cirkef bi adam buyugum felan demeden agzina geleni saymistir annene babanaki onlarda sana boyle demis.Sanslisin. Ama farkinda degilsin.

Amin insallah

Benim anlamadığım size bunları yaşatan birini nasıl ozlersiniz umarim anlamak zorunda da kalmam.ben nefret ederim galiba.kumar içki şiddet bunlar bağımlılık bir defa başladı mi devami gelir.

Benim anlamadığım size bunları yaşatan birini nasıl ozlersiniz umarim anlamak zorunda da kalmam.ben nefret ederim galiba.kumar içki şiddet bunlar bağımlılık bir defa başladı mi devami gelir.
Bizim hic bir sorunumuz yoktu bunlar birden bire cikti insallah bende birgün nefret ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…