- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
ay evet ya dün salıyı salladıkOhh tam börek gunu olmus :)) benimde dun ekmek günüydü intihar etmenin en kolay yolu dedim
Üzülmek yok canım bak yinede fazla almamışsın şok diyet yapıp aç kalsaydın kilo alırdın
Ben şuan dükkandayım izleme şansım yok canım eve gidince izlerim ancak daha kahvaltı yapamadım
Agzimin içinde yaralar çıktı dünden beri stres uykusuzluk bana yaramadı
evet ama sanki hedefime çoook uzak gibiyim
23 yaş boy 1.62 canım @puantiyeli_kelebek
Daha 23 bile degil misin allah seni ben doğum gününü bile onemsiyorum yas büyüyünce oyle oluyor demekki bir gün ince bile büyük yasi soylemem:))Ocakta 23 daha hatta
Kesinlikle leptinin benimde haftaya gercek kilom ortaya çıkar ak koyun kara koyun hesabı bu haftaya pek güvenmiyorum bakalımsorma ya akşam dayanamadım sıcak sıcak çok güzel kokuyodu börek
birde leptinin 8 saat olunca tartıda fazlalık olmadı sanırım yoksa yediklerime göre bir günde 1 kilo oynardı
benim önümüzdeki 15 yıl boyunca yaşım 30Daha 23 bile degil misin allah seni ben doğum gününü bile onemsiyorum yas büyüyünce oyle oluyor demekki bir gün ince bile büyük yasi soylemem:))
Canım bugün pil işini hallet canımMiyav_su tartıya tam çıktım calismiyo pili bitti heralde dün 2 bardak su içip tartilmistim 72ydi onu baz alıyorum bu hafta
benim önümüzdeki 15 yıl boyunca yaşım 30
zaten yaşımı göstermiyormuşum öyle diyolar bi süre idare eder beni
benim önümüzdeki 15 yıl boyunca yaşım 30
zaten yaşımı göstermiyormuşum öyle diyolar bi süre idare eder beni
Yok devenin bale paçu sende o kadarda değil hanımefendi saçını yolarımBilemiyorum daha bir resim atan olmadi ki görek:))) bu kiloda yasini göstermen mumkum degil canim 5 yas kucuk gosterdigin kesin ben 38 gibi gorunuyorum(
Vay anasını bak sen afiyet olsun bakalım Puantiyeli hanımOhh tam börek gunu olmus :)) benimde dun ekmek günüydü intihar etmenin en kolay yolu dedim
Bende şubat ayında 15.5 yaşıma gireceğimOcakta 23 daha hatta
Ben daha kahvaltı yapamadım müşteriler geliyorDoğru diyorsun canim bencede ekmege ragmen az almışım gerçekten
Bende yeni kahvalti yaptım canim bugün kahve günü olacak senin icin anlaşılan
Bende karbonatli su onerecektim tuzlu su demisMiyav_su dene ikisinide dönüşümlü canim
Degilsin canim beynini Şartlandırma sen zayif bir kadinsin fit olmanada az kaldi
Tamamdir canim ekledim bugün baslangic gunun:)
buraya resim atamayız canım özelden görüşelimBilemiyorum daha bir resim atan olmadi ki görek:))) bu kiloda yasini göstermen mumkum degil canim 5 yas kucuk gosterdigin kesin ben 38 gibi gorunuyorum(
Catlarim meraktanCanım bugün pil işini hallet canım
hadi bakalım resim at bana canım unutma merak ettimKızlar cuma günü oteldeki arkadaşlar ile toplanacağızben zaten birşey yemem zorlamada olmaz zaten pantolon aldım kotondan kumaş uzun zamandır beni klasik kıyafet içinde görmemişlerdi bakalım ne yapacaklar
Atarım canım merak etmehadi bakalım resim at bana canım unutma merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?