Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ohh tam börek gunu olmus :)) benimde dun ekmek günüydü intihar etmenin en kolay yolu dedim
ay evet ya dün salıyı salladık
kızımın öğretmenine veda partisi yaptık abarttım orda çok güzel şeyler yapmışlar becerikli ev hanımları.
sınıfta bir çalışan benim

Üzülmek yok canım bak yinede fazla almamışsın şok diyet yapıp aç kalsaydın kilo alırdın

Doğru diyorsun canim bencede ekmege ragmen az almışım gerçekten
Ben şuan dükkandayım izleme şansım yok canım eve gidince izlerim ancak daha kahvaltı yapamadım

Bende yeni kahvalti yaptım canim bugün kahve günü olacak senin icin anlaşılan
Agzimin içinde yaralar çıktı dünden beri stres uykusuzluk bana yaramadı

Bende karbonatli su onerecektim tuzlu su demis Miyav_su dene ikisinide dönüşümlü canim

evet ama sanki hedefime çoook uzak gibiyim

Degilsin canim beynini Şartlandırma sen zayif bir kadinsin fit olmanada az kaldi

Tamamdir canim ekledim bugün baslangic gunun:)

sorma ya akşam dayanamadım sıcak sıcak çok güzel kokuyodu börek
birde leptinin 8 saat olunca tartıda fazlalık olmadı sanırım yoksa yediklerime göre bir günde 1 kilo oynardı
Kesinlikle leptinin benimde haftaya gercek kilom ortaya çıkar ak koyun kara koyun hesabı bu haftaya pek güvenmiyorum bakalım

Daha 23 bile degil misin allah seni ben doğum gününü bile onemsiyorum yas büyüyünce oyle oluyor demekki bir gün ince bile büyük yasi soylemem:))
benim önümüzdeki 15 yıl boyunca yaşım 30
zaten yaşımı göstermiyormuşum öyle diyolar bi süre idare eder beni

benim önümüzdeki 15 yıl boyunca yaşım 30
zaten yaşımı göstermiyormuşum öyle diyolar bi süre idare eder beni

Bilemiyorum daha bir resim atan olmadi ki görek:))) bu kiloda yasini göstermen mumkum degil canim 5 yas kucuk gosterdigin kesin ben 38 gibi gorunuyorum (

Ben daha kahvaltı yapamadım müşteriler geliyor

hadi bakalım resim at bana canım unutma merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…