Hayret Nasıl oldu içiyorsun tebrik ederim Canan Karatay mı söyledi tvde bende daha yeni oturdum sandalyeye
Sağlık olsun canım üzülmeSelam herkese.
Ben malesef giremiyorum. Telefonum tikaniyor surekli bu aralar cildirtiyor beni. Biraz bosaltmam lazim galiba galeriyi falan. Yildonumu durumlari vardi benim. Hic umdugum bekledigim gibi gitmedi malesef. O sebepten artidayim bu hafta. Fotografi cekip yukluyorum birazdan.
Geçen internette okudum söylediğini bugün yapınca aklıma geldi yaptım beyendimHayret Nasıl oldu içiyorsun tebrik ederim Canan Karatay mı söyledi tvde bende daha yeni oturdum sandalyeye
Yanlız tereyağı organik olsun hazır olmasınGeçen internette okudum söylediğini bugün yapınca aklıma geldi yaptım beyendim
Organik köyden siparis verdim gelcek csnim malesef marketten aldım ama organik gibi yaniYanlız tereyağı organik olsun hazır olmasın
ben marketten deterjan türü şeyleri alırımOrganik köyden siparis verdim gelcek csnim malesef marketten aldım ama organik gibi yani
tebrikler canımKilo bildirimim
Geçen hafta 66.8
Bu hafta 66.7
Fark _100 gr
@puantiyeli_kelebek
Eki Görüntüle 1890610
Allah korusun daha büyüğünden canımKızlar öğlen yine sallandık 4.2
Allah korusun canım sizleri deprem çok kötü ya ben çok korkarimKızlar öğlen yine sallandık 4.2
Sabahdan bu yana sallanıyoruz resmen mağazanın camı önüme geldiAllah korusun daha büyüğünden canım
hahahahSabahdan bu yana sallanıyoruz resmen mağazanın camı önüme geldiCanım Tchibo .com girsene oradaki kadın senin gibi esnek
Sabahdan bu yana sallanıyoruz resmen mağazanın camı önüme geldiAllah korusun daha büyüğünden canım
Esnek olmasan jillian yapmazsın ciddiyim kadını birden sana benzettim gözümün önünde canlandı baktın mıhahahah
nerden çıkardın esnek olduğumu
baktım sonra nasıl trendyola geçtim hatırlamıyorum hummel eşofman altlarında indirim var alsammı diye düşünüyorumEsnek olmasan jillian yapmazsın ciddiyim kadını birden sana benzettim gözümün önünde canlandı baktın mı
ben indirim Zaman'ı alıyorum özellikle taytlarından 20 TL aldım gecen rengarenk gördün hattaMiyav_su baktım canım
haha resmin birinde çocuk annesini öpüyo ya benim oğlumda tepemde gezer spor yaparken
aman herşey pahalı ya ben iki su şişesiyle hallediyorum bedave
Yok devenin bale paçu sende o kadarda değil hanımefendi saçını yolarım
bahane mi arıyosunKızlar bi arkadasa diyetisyeni biraz zayıfla sonra spora başla şimdi başlama k iyi değil demiş sizce ne kadar dogru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?