Gelmedi canım malesef cuma günü gelicek sanırım sağol canım
Günaydın kızlar ...
@puantiyeli_kelebek
kilo bildirimi
geçen hafta 87.0
bu hafta 86.7
fark - 300 gr
Eki Görüntüle 1890527
İyiyim canım oldu ufak ufak beşik gibi sallandık ben uyumadım zaten paso film baktımEsinin olmamasi kötü oldu simdi nasilsin canim? Bir daha olmadı degilmi?
Tutarmıyım bilmiyorum çünkü cumartesi evlilik yıldönümüz fırında patates yapıcam zaten tatlı pasta olmaz biliyorsun
Sağol canım teşekkür ederim ama ben pek sevinmedimCanim Harikasın maşallah sanageçen haftalarda zaten vermistin bu kiloyu bence kalıcı olacak
Dün ki menümüde paylaşayım, sonra bir işim var onu halledip, geçmişi okuyacağım :)
Sabah: Peynir, ot kavurma, domates , 2dlm ekmek
Öğle: Salata, yoğurt, 3 kaşık bulgur pilavı
Akşam : Eve gittiğimde başım çok ağrıyordu, biraz zeytinyağlı fasülye ve yoğurt yiyip uzandım. Sonra uyandığımda başım daha iyiydi ancak nedense çok aç hissettim. Mutfağa girince dayanamadım makarna yedim
Kısaca dün karbonhidrat bombası oldu
Sağol canım benimOlsun canim yil dönümünde esine eslik et bir gunlugune tadi ciksin o gunde ayri gayri yiyecek degilsiniz simdiden nice mutlu yildonumleri diliyorum
İyiyim canım oldu ufak ufak beşik gibi sallandık ben uyumadım zaten paso film baktım
Maşallah canım harikasın
Ablama gideceğim canım zaten sabah aradı sen korkmuşsundur diye en büyük olan İstanbul iş için gitti artık diğerinde kalırımOff Allah yardımcıniz olsunbu aksam kesinliklr yalniz kalma canim
Üzülmek yok canım bak yinede fazla almamışsın şok diyet yapıp aç kalsaydın kilo alırdın
Ben şuan dükkandayım izleme şansım yok canım eve gidince izlerim ancak daha kahvaltı yapamadımSaat 9.30 da canan karatay show tv de kizlar
Sıfır uyku canım sersem gibiyim birazdan kahve içmeyi planlıyorum o Zaman kendime gelirimHic mi uyuyamadin canim bu gece evde kalmamaya çalış ablanlara yada arkadasina git bence korkun 2 kat oluyor böyle
Canım demek ki o anda vücutun Mutlu olmak istemiş makarna yemişsin afiyet olsunDün ki menümüde paylaşayım, sonra bir işim var onu halledip, geçmişi okuyacağım :)
Sabah: Peynir, ot kavurma, domates , 2dlm ekmek
Öğle: Salata, yoğurt, 3 kaşık bulgur pilavı
Akşam : Eve gittiğimde başım çok ağrıyordu, biraz zeytinyağlı fasülye ve yoğurt yiyip uzandım. Sonra uyandığımda başım daha iyiydi ancak nedense çok aç hissettim. Mutfağa girince dayanamadım makarna yedim
Kısaca dün karbonhidrat bombası oldu
Harika valla hem de kaçamaklara rağmen Süpersin
Canim moral bozmak yok haftaya inşallah başlar eksiler
Tebrikler canım gayet güzelGünaydın kızlar ...
@puantiyeli_kelebek
kilo bildirimi
geçen hafta 87.0
bu hafta 86.7
fark - 300 gr
Eki Görüntüle 1890527
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?