Afiyet olsun canım guzelBenim menüm kahvaltıda haşlanmış taze barbunya ,yeşillik,kavun ,1 kuru incir ,çiğ kuruyemiş ,zeytin öğlen menü bana göre değildi çiğ kuruyemiş ve sabahki haşlanmış taze barbunya akşam :zeytinyağlı pırasa 30 dk kardiyo +45 dk ağırlık spor olarak aralarda sade Türk kahvesi ,çay ve su içtim @puantiyeli_kelebek
Tesekkurler canim bizimle paylastigin icin. Makarnayi az pisiriyordum sevindim bunu gorunce :)İnternette bir gazatenin sağlık köşesinden bulduğum aşağıdaki bilgiyi:
" MAKARNAYI AZ PİŞİRİN
Beyaz makarna rafine karbonhidrat olup GI’i pişirmeye göre değişir. Spagettiyi sadece 5-6 dk pişirilirse Gİ’i düşüktür. Makarnayı yumuşayıncaya kadar pişirmelidir. Fazla pişirince GI artar.
PATATESİ SOĞUTUN
Patetes yüksek GI ‘e sahip olsa da buzdolabında soğutulup tekrar ısıtılırsa GI’i azalır. Patates salatası soğutulursa GI’i azalır. Taze pişmiş ve ezilmiş patetesin GI’i en yüksektir. En iyisi patates salatası halinde hazırlamak, buzdolabında soğutmak ve içine sirke koymaktır. Tüm patatesler yüksek GI’li değildir. Tatlı patates daha faydalıdır. Haşlanmış patatesin GI’i 70’in altındadır. Soğutulmuş patatesin GI’i düşükür. Bu nedenle patates salatasının GI’i düşüktür. Küçük, taze patates ise daha az GI’lidir."
Afiyet olsun canim guzel menu olmus bence.Menum
Sabah 1 yumurta 4 zeytin kk peynir maydanoz 2 k kayısı
Ara: şek kahve 1 tane bisküvi
Öğle: 3 kaşık patates kavurma
1 kase çorba salata
Ara: 1 tane mandalina
Aksam 18.00: 1 kepçe çorba Yoğurtlu kabak yemeği 5 kaşık
Ara: Türk Kahvesi 1 k incir, 1 k kayısı
2.5 litre su
Afiyet olsun miyavcim guzel olmus her zamanki gibiBugünki menüm kahvaltıda :közlenmiş patlıcan ,peynir ,yeşillik ,çiğ kuruyemiş ,turp öğlen mercimek çorbası ,çiğ kabak çekirdeği,yarım nar akşAm : tabak üstü et döner,süzme yoğurt,turşu,turşu suyuspor olarak 25 dk kardiyo +45 dk ağırlık @puantiyeli_kelebek
Asureyi oglen yemen iyi olmus canim. Afiyet olsunİyi akşamlar kızlar
Sabah 09:30 bir dilim ekmek üç yeşil zeytin üç dilim peynir domates salatalık
11:00 bir. Nescafe
Öğlen 12:30 bir kase aşure
Akşam 18:30 tavuklu bulgur pilavı azıcık melemen yoğurtlu semiz otu
Afiyet olsun canim allah kabul etsin.Bugünkü iftar menüm 2 dilim ekmek et sote yarım kase m.corbasi bıraz salata biraz turşu 1 mandalina
Cok cesit olunca fazla gorunuyor ama miktarlar cok degil :) afiyet olsun canim allah kabul etsinIftar menüsü baya karışık ama canım eltilerim de yemek göndermiş öyle oldu biraz
1.5 kepçe mer. Çorbası 6 tane lahana sarması 1 tane içli köfte (kiymali) 2 tane dünkü et koftesinden 2 bardak ayran 2 uk makarna (yapmıştım tadına baktım ) salata
Dünya yi yemisim ya ben ya
Hastaligi atlattim sayilir canim da bu sefer de regl oldum. Ilk iki gunu felaket geciyor malesef. Neyse ki o da hafiifledi. Tesekkurler sordugun icin :)@kitap_asigi canım iyi misin
Afiyet olsun canim sen de oruc tuttun galiba allah kabul etsingünaydınlarrrr menumu yazayım
akşam: 1 kase mercimek çorbası 3 kaşık karnıyarık içi 3 kaşık yumurtalı makarna 4 lokma kavun salata bir mandalina
bir sade kahve
yatana kadar 1,5 litre su içebildim.
Insallah gonlune gore gecmistir gunun canim. Hayirdir durum ne ozel degilseGünaydın kızlar , bugün karışık duygular içindeyim
Şans dileyin bana,
İnşallah bugünüm güzel geçer, güzel haberler alırım.
Afiywt olsun canim guzel olmusMenümü yazayım, sonrada geçmişi okuyayım.
Sabah: Peynir, zeytin, yarım simit
Öğle: Buğdaylı salata
Ara: 1 mandalina
Akşam : Tarhana Çorbası (kıymalı olduğu için limon sıkamadım, bol acı biber kattım )
Ara: 1 Mandalina
Supersinn tebrik ediyorummSagol canım iç bacaktan 8 cm gitmiş
Aa siz de mi yavas yemeye calisiyorsunuz? Ben kacirdim galiba o kismi. Ben de yavas yemek icin ugrasiyorum. Ilk iki hafta onemliymis sonradan alisiyormus insan. Etrafta tv bilgisayar gibi dikkat dagitacak seyler olmamaliymis yemek esnasinda. Yardimi dokunur belki benim bildiklerimin de :)Pek iyi gittiği söylenemez
Önce yavaş başlıyorum, sonra yine eski hızda yer buluyorum kendimi
Zamanla olacak , pes etmiyorum.
Senin nasıl gidiyor yavaş yemek olayı ?
Cok gecmis olsun ya migrenin ilacli bi tedavisi yok galiba alternatif tip yontemlernden arastirdin mi hic canim?1 de uyudum şimdi uyandım kızlar vakit geçsin diye bide çok feci başım ağrıyor dunden belli geçmedi bana acil yolu gorundu iftarda
Afiyet olsun canim :)Benim menüm kahvaltıda haşlanmış taze barbunya ,yeşillik,kavun ,1 kuru incir ,çiğ kuruyemiş ,zeytin öğlen menü bana göre değildi çiğ kuruyemiş ve sabahki haşlanmış taze barbunya akşam :zeytinyağlı pırasa 30 dk kardiyo +45 dk ağırlık spor olarak aralarda sade Türk kahvesi ,çay ve su içtim @puantiyeli_kelebek
Doydun mu ki? Cok az geldi bana :)Iftar Menüm gelsin 7 yaprak sarma sarimsakliyogurt sonra annemde 4 kaşık aşure
Tamam canım iyi o zaman sorun yokÇok yoğun canım o yüzden merak etme benim ellerimdesiniz
Yok canım spor yok şimdilik ama en kisa zamanda tekrar başlayacağımÇok şükür canım daha iyiyim
Tatil dönüşü tempoya alıştım
Spor yapıyo musun tatlım yoksa kilo verme duruyo bi yerde yada görüntüde sporsuz pek fark olmuyo o da moralini bozuyor insanın
Evet canım evde zaten kimseyi cagirmayacagim kızlarım ve ben yeterizAllah sağlıklı uzun ömürler versin.
Evde mi kutlayacaksın? Ona göre öneri verelim :)
Iyi geceler canımÇok ama çok yorgunum kizlar köyden yeni geldik. Yarın da erkenciyim. Herkese iyi geceler...
Canım nasıl geçti regli ile kötü geçmiştir EminimÇok ama çok yorgunum kizlar köyden yeni geldik. Yarın da erkenciyim. Herkese iyi geceler...
Kız bu menü ne böyleMenum
Aksam 1 tabak etli mantı 5 tane lahana sarma 1.5 şekerpare
Suanda sahur yapıyorum 2 hali yumurta 1 dilim salam dlm peynir domates zeytin5.6 tane patates kızartması 1 dlm ekmek 1 yk kaymak
1 minik kase puding
Sabah ekmek akşam makarna olmamışBen de menumu yazayim.
Sabah
Peynirli sucuklu 1 tost
Salatalik
Zeytin
Aksam
Kiymali yogurtlu 3 yemek kasigi makarna
Salata
Su 1.5 litre olmustur.
Sende benim gibisin regli olunca hem tatlı hem ekşi canım çeker sen hem baklava hemde mandalina yemişsin afiyet olsunMenüm
Sabah: 2 yumurtalı yeşillikli salata, kk peynir
Ara: 1 elma, 1 dilim baklava
Öğle: 4 kaşık makarna
1 kepçe çorba
Salata yoğurt
Ara: 8 badem Türk Kahvesi
Ara 18.00: 2 mandalina
Aksam: 1 kase yoğurt
2.5 litre su
günaydın canımmGünaydın kızlar herkese bol eksiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?