- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
tebrik ederim canımEki Görüntüle 1896532 geçen hafta 70.800 gr bu hafta 70.600 gr aradaki fark :-200 gr @puantiyeli_kelebek
Sağol canım geç akşam yemeği yediğim için olmuyor sanırımtebrik ederim canım
her zamanki gibi kusursuz menü canımBenim menüm kahvaltıda haşlanmış taze barbunya ,yeşillik,kavun ,1 kuru incir ,çiğ kuruyemiş ,zeytin öğlen menü bana göre değildi çiğ kuruyemiş ve sabahki haşlanmış taze barbunya akşam :zeytinyağlı pırasa 30 dk kardiyo +45 dk ağırlık spor olarak aralarda sade Türk kahvesi ,çay ve su içtim @puantiyeli_kelebek
amin canım sağolBen alintilarimla geldim yinee
Tesekkurler canim bizimle paylastigin icin. Makarnayi az pisiriyordum sevindim bunu gorunce :)
Afiyet olsun canim guzel menu olmus bence.
Afiyet olsun miyavcim guzel olmus her zamanki gibi
Asureyi oglen yemen iyi olmus canim. Afiyet olsun
Afiyet olsun canim allah kabul etsin.
Cok cesit olunca fazla gorunuyor ama miktarlar cok degil :) afiyet olsun canim allah kabul etsin
Hastaligi atlattim sayilir canim da bu sefer de regl oldum. Ilk iki gunu felaket geciyor malesef. Neyse ki o da hafiifledi. Tesekkurler sordugun icin :)
Afiyet olsun canim sen de oruc tuttun galiba allah kabul etsin
Insallah gonlune gore gecmistir gunun canim. Hayirdir durum ne ozel degilse
Afiywt olsun canim guzel olmus
Supersinn tebrik ediyorumm
Aa siz de mi yavas yemeye calisiyorsunuz? Ben kacirdim galiba o kismi. Ben de yavas yemek icin ugrasiyorum. Ilk iki hafta onemliymis sonradan alisiyormus insan. Etrafta tv bilgisayar gibi dikkat dagitacak seyler olmamaliymis yemek esnasinda. Yardimi dokunur belki benim bildiklerimin de :)
Cok gecmis olsun ya migrenin ilacli bi tedavisi yok galiba alternatif tip yontemlernden arastirdin mi hic canim?
Afiyet olsun canim :)
Doydun mu ki? Cok az geldi bana :)
Afiyet olsun canim.
afiyet olsun canımBen de menumu yazayim.
Sabah
Peynirli sucuklu 1 tost
Salatalik
Zeytin
Aksam
Kiymali yogurtlu 3 yemek kasigi makarna
Salata
Su 1.5 litre olmustur.
baklava olmasaymış menüm güzelmiş canımMenüm
Sabah: 2 yumurtalı yeşillikli salata, kk peynir
Ara: 1 elma, 1 dilim baklava
Öğle: 4 kaşık makarna
1 kepçe çorba
Salata yoğurt
Ara: 8 badem Türk Kahvesi
Ara 18.00: 2 mandalina
Aksam: 1 kase yoğurt
2.5 litre su
afiyet olsunMenum
Aksam 1 tabak etli mantı 5 tane lahana sarma 1.5 şekerpare
Suanda sahur yapıyorum 2 hali yumurta 1 dilim salam dlm peynir domates zeytin5.6 tane patates kızartması 1 dlm ekmek 1 yk kaymak
1 minik kase puding
teşekkür ederim canım60 kg az kaldı maşallah canım 41 kere
200 300 veriyosun ama yağdan gidiyor tebrik ederim çok iyiEki Görüntüle 1896532 geçen hafta 70.800 gr bu hafta 70.600 gr aradaki fark :-200 gr @puantiyeli_kelebek
Olsun canım boşver maşallah diyeyim sana metabolizma güzel çalışıyorteşekkür ederim canım
meyve ve badem yemeseydim 64leri görecektim ama oldu artık
ve şu anda ödülüm olan metroya gömüyorum kendimi erken yiyimde erisin akşama kadar
Afiyet olsun canımdünkü menüm
akşam : 1 kase acılı tarhana çorbası yarım tabak taze fasulye, 3 kaşık mantı, salata 4 lokma karpuz
su 1 litre
akşamda kanıma girdiler 9 gibi yarım şeftali bir avuç badem 1/4 nar
Tebrik ederım canım super
Sağol teşekkür ederim canım200 300 veriyosun ama yağdan gidiyor tebrik ederim çok iyi
teşekkür ederim canım dün ezandan önce tartıldım (manyağım ben) 64.5 çıkmıştım.Olsun canım boşver maşallah diyeyim sana metabolizma güzel çalışıyor
teşekkür ederim datlımAfiyet olsun canım
teşekkür ederim canım benimde 64tü bir türlü ulaşamadımTebrik ederım canım superbenimde ilk hedefim 65
ooo tebrikler hadi bakalım maşallah diyelimEki Görüntüle 1896555
Geçen hafta 69.6
Yanlislikla cevaplaya basmistim canım duzenledim hemenooo tebrikler hadi bakalım maşallah diyelim,böyle devam et
puantiyeli kelebeğe etiket yap yoksa görmez söylüyüm
Bende senin gibi 1 çikolata odulumu yapsamooo tebrikler hadi bakalım maşallah diyelim,böyle devam et
puantiyeli kelebeğe etiket yap yoksa görmez söylüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?