Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bende fenalardayim bugün. Her şey üst üste geldi öğlen misafir aksama önce kızımın toplantısı sonra da kV mevlit yapacakmis. Köye gidip bir sürü kadına hizmet ve sorularına suzmelerine cevaplar üstüne bir de regl baş ağrısı yaptı bende de. Köye gideceğim için ayrıca da mutsuzum

Kolay gelsin canım.
Bende istemediğim yerlere gitmek zorunda kalınca e ufak iş ile gözümde çok büyüyor.

Allah kabul etsin canım mevlidi kolay gelsin reğlin için ağrı kesici al mutlaka ve Mutlu olmaya çalış

Kitap okumana icin varsa kitap oku
Evet düşünüyorum da Paludayım ya Elazığa gidince alacam birkaç tane gerçi bir ay sonra Açık öğretim sınavları başlayacak bu sefer ders çalışmaya başlayacam bide savcımız şuan yeni henüz bişey bilmediği için dosyalara bakıyor yoksa yoğun çalışıyorum ki ben seviyorum çalışmayı ya yoksa dediğim gibi sıkılıyorum

Anladım canım Allah kolaylık versin bende sevmiyorum boş kalmayı

Benim menüm kahvaltıda haşlanmış taze barbunya ,yeşillik,kavun ,1 kuru incir ,çiğ kuruyemiş ,zeytin öğlen menü bana göre değildi çiğ kuruyemiş ve sabahki haşlanmış taze barbunya akşam :zeytinyağlı pırasa 30 dk kardiyo +45 dk ağırlık spor olarak aralarda sade Türk kahvesi ,çay ve su içtim @puantiyeli_kelebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…