- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Migrenim tuttumu acile gitmeden geçmiyo canimGeçmiş olsun.
Allah kabul etsin, umarım iftarda düzelir , acile gitmen gerekmez.
Sahurda yemedin mi pekiAfiyet olsun kızlar ben bugun kendimi çok aç hissediyorum ya
Kullandığın ilaçlar yok mu pekiMigrenim tuttumu acile gitmeden geçmiyo canim
Migrenim tuttumu acile gitmeden geçmiyo canim
Yok yemedimSahurda yemedin mi peki
Yok canım hiç bi ilaç migren e care olmuyoKullandığın ilaçlar yok mu peki
Bende fenalardayim bugün. Her şey üst üste geldi öğlen misafir aksama önce kızımın toplantısı sonra da kV mevlit yapacakmis. Köye gidip bir sürü kadına hizmet ve sorularına suzmelerine cevaplarüstüne bir de regl baş ağrısı yaptı bende de. Köye gideceğim için ayrıca da mutsuzum
Yok yemedim
Evet açlık 1 numarali tetikleyici malesefAçlıkta migreni tetiklemiş olabilir mi?
Allah kabul etsin canım mevlidi kolay gelsin reğlin için ağrı kesici al mutlaka ve Mutlu olmaya çalışBende fenalardayim bugün. Her şey üst üste geldi öğlen misafir aksama önce kızımın toplantısı sonra da kV mevlit yapacakmis. Köye gidip bir sürü kadına hizmet ve sorularına suzmelerine cevaplarüstüne bir de regl baş ağrısı yaptı bende de. Köye gideceğim için ayrıca da mutsuzum
Anladım canımYok canım hiç bi ilaç migren e care olmuyo
Bak kendin yapmışsın açlık tetikleyici diyorsun ve yine aç kalmışsın canım kendin çekiyorsun ağrıyıYok yemedim
Evet düşünüyorum da Paludayım ya Elazığa gidince alacam birkaç tane gerçi bir ay sonra Açık öğretim sınavları başlayacak bu sefer ders çalışmaya başlayacam bide savcımız şuan yeni henüz bişey bilmediği için dosyalara bakıyor yoksa yoğun çalışıyorum ki ben seviyorum çalışmayı ya yoksa dediğim gibi sıkılıyorumKitap okumana icin varsa kitap oku
Çalışıyorum canımEvde misin ?
Çalışıyor muydun ?
Anladım canım Allah kolaylık versin bende sevmiyorum boş kalmayıEvet düşünüyorum da Paludayım ya Elazığa gidince alacam birkaç tane gerçi bir ay sonra Açık öğretim sınavları başlayacak bu sefer ders çalışmaya başlayacam bide savcımız şuan yeni henüz bişey bilmediği için dosyalara bakıyor yoksa yoğun çalışıyorum ki ben seviyorum çalışmayı ya yoksa dediğim gibi sıkılıyorum
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canımGeçmiş olsun, dikkat et kendine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?