Canım akşam toplu şekilde yazıyoruzBugünkü menüm sabah tabiri caizse kibrit kutusu kadar peynir. 5-6 adet zeytin reçel 2 tane hoşbeş gofret 1 dilim ekmek
Günaydın kızlar ben de dün rahatsızdım midemi boZmuştum giremedim misafirim vardı falandı derken anca yazabildim
Dünki menüm
Sabah 09:30 bir dilim ekmek iki dilim peynir domates salatalık
Ara 11:00 iki kuru kayısı bir nescafe
12:30 dünden kalan karnıbahar yoğurt biraz bulgur pilavı
Akşam 18:00 çiğköfte kaç tane yedim bilmiyorum salata marul ayran
Daha sonra komşuya indim iki bardak çay yarım poğça yedim sonra olanlar oldu midem çok kötü oldu sabah namazından sonra afedersiniz bağırsakları bozdum çok kötüydüm anlcağınız
İyi diyelim iyi olsun yüzüm gözüm şiş resmen yediğim makarnalar şükür başımın ağrısı dindi dükkandayım çok yoğunum bugün
Afiyet olsun canım benim de bugün balık günüm olucak ablamlarda
Sonuncu benim kimseye kaptırmam
Bugünkü menüm sabah tabiri caizse kibrit kutusu kadar peynir. 5-6 adet zeytin reçel 2 tane hoşbeş gofret 1 dilim ekmek
Belkide psikolojiktir senin ki hani yiyince hasta olurmuyum acaba kötü mü olurum filan düşünüyor musunhiçSağol canım gece uykumu tam alamadım malesef bugünde yoğun bir gün
Tatlım menüleri akşam yemeğinden sonra hatta gece yazıyoruz tüm gün bir aradaBugünkü menüm sabah tabiri caizse kibrit kutusu kadar peynir. 5-6 adet zeytin reçel 2 tane hoşbeş gofret 1 dilim ekmek
Sağol canım evet haşlanmış patates iyi geliyor doğruGeçmiş olsun, haşlanmış patates iyi gelebilir.
Yok düşünmüyorum canım uzun zamandır yemiyordum neyse yedik kurtuldukBelkide psikolojiktir senin ki hani yiyince hasta olurmuyum acaba kötü mü olurum filan düşünüyor musunhiç
Tamam olur bizde sonunculuk için yarışalımSonunculuk için yarışalım bizde
En az eksiyi kim alacak
canim kolay gelsin...bence süt koyma...süt daha cabuk bozulmasina sebep oluyor asurenin...nisastaya hic gerek yok...koydugun bakliyatlarin hepsi kıvam veriyor zaten...allah kabul etsin canım
Karanfil yok canım da pirinç de mi koyuyorsun sen
Bende dögme fasulye ve nohut ayrı ayrı haslayip sonra büyük kazan da buluşturacagim sonra üzüm fındık fıstık en sonda kayısı koyup 1 veya 2 yk da nişasta ile kocam vermeyi ceviz ve nar ile de süslemegı düşünüyodum
Sütte aziciktan kastım ne peki canım 1 bardak mi mesela
makarnadan degildir canim o ya...afiyet olsun..Günaydın kızlar dün yediğim makarnadan dolayı uykumu doğru düzgün alamadım başım şuan acayip ağrıyor midemde bulanıyor başımın üstünde tonlarca ağırlık var gibi sersem gibiyim
İyi neyse sıkıntın olmasında gerisi teferruat.Yok düşünmüyorum canım uzun zamandır yemiyordum neyse yedik kurtulduk
Bana unlu gıdalar yaramıyor bunu farkettimmakarnadan degildir canim o ya...afiyet olsun..
bi arkadas makarna yiyordu diyette..yagsiz..catır catırda kilo verdi
yalnız makarna bana da hic yaramaz
İnşallah canım yapmazsın komşulardan gelirse eşin yesinbu sene yapmadım aşure..evlendiğimden beri eşim illa istiyodu yapıyodum
bu sene yapmak istemiyorum..
yaptığımda kendi damak zevkime göre yaptığımdan fena oluyor sonuckase kase
ısrar etmez ins da yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?