- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
iyiki spor ayakkabısı giymişimHey maşallah dünkü yediklerin erimiş bitmiş maşallah
İyiki giymişsin canım eve gidince duş al yat uyu oh mis gibi yarında tatil tadını çıkariyiki spor ayakkabısı giymişim
onda bile ağrımış ayaklarım ve acayip yorgunum akşam nasıl olur bilmem
ben olayım canım en az 500 gr gitsin istiyorumHaftaya da ben birinciyim kızlar çok iddealiyim bu konuda rakip var mı bana
nerde kuzum ya yemek yapılacak çocukalr yatmadan yatamam yoksa oğlan tepemde gezerİyiki giymişsin canım eve gidince duş al yat uyu oh mis gibi yarında tatil tadını çıkar
Onu diyorum bende ben birden makarnaya daldım sen hepsinden az yemişsin harikasınaslında az yedim canım abartmadım
O zaman bende sana rakibim kim Didem'e rakipse bende ona rakip oluyorum otomatik olarakben olayım canım en az 500 gr gitsin istiyorum
biz hergün yiyoruz canım sen 2 yıldır ilk defa yedin olsun o kadar bugün telafi edersinOnu diyorum bende ben birden makarnaya daldım sen hepsinden az yemişsin harikasınbenimde şuan acayip stresliyim ne oldu bana bilmiyorum hiçbir şey canım çekmiyor umarım akşama yerim
Hadi ya çizgi film baksın odanerde kuzum ya yemek yapılacak çocukalr yatmadan yatamam yoksa oğlan tepemde gezer
hahah tamam bekliyorum ama benim yarın günüm var dı yaO zaman bende sana rakibim kim Didem'e rakipse bende ona rakip oluyorum otomatik olarak
ilgisini çekmez kolay kolayHadi ya çizgi film baksın oda
Orası öyle akşama balık yerim inşallahbiz hergün yiyoruz canım sen 2 yıldır ilk defa yedin olsun o kadar bugün telafi edersin
geçmiş olsun canımGünaydın kızlar ben de dün rahatsızdım midemi boZmuştum giremedim misafirim vardı falandı derken anca yazabildim
Dünki menüm
Sabah 09:30 bir dilim ekmek iki dilim peynir domates salatalık
Ara 11:00 iki kuru kayısı bir nescafe
12:30 dünden kalan karnıbahar yoğurt biraz bulgur pilavı
Akşam 18:00 çiğköfte kaç tane yedim bilmiyorum salata marul ayran
Daha sonra komşuya indim iki bardak çay yarım poğça yedim sonra olanlar oldu midem çok kötü oldu sabah namazından sonra afedersiniz bağırsakları bozdum çok kötüydüm anlcağınız
Orası beni ilgilendirmez şekerimhahah tamam bekliyorum ama benim yarın günüm var dı ya
bir haftadır balık diye bağırıyorum ama duyan yokOrası öyle akşama balık yerim inşallah
Ben her hafta alıştığım için canım çeker mutlaka gecen yıl haftada 2 gün yerdim yakında başlarım haftada 2 gün yemeyebir haftadır balık diye bağırıyorum ama duyan yok
afiyet olsunBugünkü menüm sabah tabiri caizse kibrit kutusu kadar peynir. 5-6 adet zeytin reçel 2 tane hoşbeş gofret 1 dilim ekmek
sorma ya ama ver eline telefonu saatlerce oynarŞimdiki nesilde bir tuhaf
O daha çok tehlikeli bencede alma ya ay gecen sosyal medyada vardı tövbe yarrabim süphancı kaynıyor ortalık ya birde erkek çocuğuna yazmışlar çok tehlikeli birde çocuklarının resmini paylaşıyorlar yer bildirimi yapıyorlar çocuklarının ayrı hesabı var rabbim korusunsorma ya ama ver eline telefonu saatlerce oynar
o yüzden eve internet ve tablet almıyorum
Başlangıç için iyi canım... Pazar günü kpss ye gireceğim şu bir iki haftadır kolalar cipsler popcornlar hak getire. O yüzden :)afiyet olsun
hoşbeş yerine bir dilim ekmek yeseydin ve peyniri büyütseydin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?