Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

günaydınn
dünkü menüm
sabah bir poaça bir caramio
öğlen bi kase çorba bir kase taze fasülye
akşam bir kase yeşil mercimek turşu yarım kase makarna 4 lokma kavun
2 litre su
30 dakika pilates
Afiyet olsun canım
Bende gece bisküvili pasta yedim
Olmadı bu canım bu hafta başka kaçamak yapmamaya çıkış ki 68 gorebilesin
Afiyet olsun canım
Bende örgü yapıyorum bu aralar bakalım şimdilik iyi geliyor
Bugünkü menum gelsingelmese daha iyide neyse sabah 1 dilim ekmek kavurmali yumurta öğle 5 kaşık sıcak köfte turşu akşam kuru fasulye bol salata turşu ayran çok yedim bugün ya akşam yemek yemeyi sevmiyorum
Pilav yok sadece kuru dan bişey olmaz canım afiyet olsun
Afiyet olsun kuzum önceden olsa şimdi pişirirken yerim a 60 a dusmem lazım bi hafta ya kadar öğlen e sıkıştırırim

Sağol canım benim yaptığım gibi haşla 3 dk sonra yağla tüket glisemik indeksi düşük oluyor iyi geceler canım

Kesinlikle benimde 60 kg olmam lazım seninle hem fikiriz
Evet canım 1 aya kadar 60 olmam lazım sonra 58 olmak istiyorum çünkü aç karnına tartiliyoruz kıyafet falan gidince 2 kilo artıyor
sabah domates,salatalik,az b.peynir,1 haslanmis yumurta
ögle az sekerli asure yarim kase
ara 1 paket ulkerbasak bskuvi
aksam 1 tabak nar eksili ıspanak
45 dk yuruyus
1 paket çok kuzum ya neyse bakalım afiyet olsun
Evet ben varım uleynnnvarmı benim gibisi
Hadi bakalım canım
Allahım bende sana karşı yarışıyorum o zaman gıcıklık değil mi kim didemdefneye seviyorum onu rakipse bende o şahsa rakip oluyorum
hadi bakalım canım ikimizde yenelim papatya1994 yi

Tamam sen didemdefne rakipsin bende sana rakip oluyorum bakalım senin yanında kim duracak didemdefne pazar günü başlayalım şu spor olayına
Bende başlayacağım canım
Kimi var diyo kimi yok diyo kimi helal diyo kim i haram diyo bizde bi emin olamadikki ama benim için öyle biseyki uzak duramiyorum hele ramazan ayında o olmasa orucumu acamazdim
Uzak dur canım içme
Sağol canım benim çok istediğim bir ceketi almış
Güle güle giy canım eskisi kulluge gitsin

Selam kızlar okulda nöbet evde aşure yap dagit çok çok yoruldum. Oğlumun da bugün durmayacagi tuttu şimdi oturdum ama hala aşure tenceresi bazı kapları yikanacak duruyor. Yediklerime de hiç dikkat etmedim. Yaptığım tek iyi şey bol hareket ve su içmek oldu. Beni bugunluk mazur görün hepinizi öpüyorum

Menü yine son dk geldi aklıma
Sabah 2 dilim ekmek 2 dil peynir ile tost zeytin çay
Öğle sabahın aynısı 1 çay bardağı meyve suyu ile
Ara 4 çatal patates kızartması 1 kurabiye
Öğlen doymadim o yüzden böyle oldu
Aksam 1 tabak bamya 2 yk pilav 2 bardak ayran 2 yk aşure
Kuran kursuna sabah 9 da gittim saat 12 oldu amine uyudu baktım kaynayacagi yok kızımı kucaklayip geldim acikmistim öğlen aceleye geldi sonra kızım Kızartma istedi o da öyle oldu ama aksami iyi toparladigimi düşünüyorum
Eltim 1 kase getirmiş aşure kızlar yiyince bana o kadar kaldı nohut fasulye ıslattim yarın sabah bende yapacağım inş bi tek incirim eksik bu seferlik de böyle olsun
Bide bişey soracağım bazı kişiler biraz süt de katiyorlarmiş aranızda katan bar mi yada değişik yapan tarifleri alayım kızlar annem ve ablam istiyor onlara da kardeşimle göndereceğim

Canim çıkmaya yakın ben süt katiyorum rengi güzel olsun diye yarım kilo buğday iki bardak kadar katiyorum. Karanfili 8 tane falan kaynatıp suyunu kayduim. Icin nohut fasulye kayısı kuru üzüm karanfil süt azıcık pirinç şeker koydum. Icin incir koymuyorum varsa süslemek için üzerine koyuyorum. Birde nohut ve fasulyeyi ayrı haşlayıp içine öyle koydum

allah kabul etsin canım
Karanfil yok canım da pirinç de mi koyuyorsun sen
Bende dögme fasulye ve nohut ayrı ayrı haslayip sonra büyük kazan da buluşturacagim sonra üzüm fındık fıstık en sonda kayısı koyup 1 veya 2 yk da nişasta ile kocam vermeyi ceviz ve nar ile de süslemegı düşünüyodum
Sütte aziciktan kastım ne peki canım 1 bardak mi mesela

Allah kabul etsin canım boşver dün herkesin kaçamak günüydü bende dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…