Allah Allah benimde iştahımı acayip acar biber niye tam tersi bendeAcı biber hele... Doktorlarda söylüyor kırmızı acı biber iştahı keser diye...
Ayy ben çok seviyodum müzik olunca daha bi hareketleniyodumSpor salonunda bangır bangır çalıyorlar nefret ediyorum o yüksek sesden malesef
hahahaSpor salonunda bangır bangır çalıyorlar nefret ediyorum o yüksek sesden malesef
Afiyet olsun canımgünaydınn
dünkü menüm
sabah bir poaça bir caramio
öğlen bi kase çorba bir kase taze fasülye
akşam bir kase yeşil mercimek turşu yarım kase makarna 4 lokma kavun
2 litre su
30 dakika pilates
Olmadı bu canım bu hafta başka kaçamak yapmamaya çıkış ki 68 gorebilesinBende gece bisküvili pasta yedim
Afiyet olsun canımDün yediklerim:
Sabah: Peynir, zyetin, yumurta, 3 dlm ekmek , domates
Öğle: Bamya, Salata
Ara: Trabzon hurması, 1 madalina
Akşam: Et haşlama, 1 orta boy haşlanmış patates, yoğurt, azcık nar
Not: Tüm ögünlerde hızlı yedim sayılır. Sadece akşam yemeğinin sonuna doğru aklıma geldi yavaşladım.
Bende örgü yapıyorum bu aralar bakalım şimdilik iyi geliyorDua etmek iyi gelir.
Birde rutin tekrar eden işler stresi azaltıyormuş. Dantel gibi örgü gibi...
Ben tedavi süreci ile birlikte dantel yapmaya başladım. Daha önce elime almışlığım yoktur.
Basit modeller yapıyorum.
Gerçekten işe yarıyor. Belki denemek istersin.
Pilav yok sadece kuru dan bişey olmaz canım afiyet olsunBugünkü menum gelsingelmese daha iyide neyse sabah 1 dilim ekmek kavurmali yumurta öğle 5 kaşık sıcak köfte turşu akşam kuru fasulye bol salata turşu ayran çok yedim bugün ya akşam yemek yemeyi sevmiyorum
Afiyet olsun kuzum önceden olsa şimdi pişirirken yerim a 60 a dusmem lazım bi hafta ya kadar öğlen e sıkıştırırimKahvaltıda yarım haşlanmış yumurta,yeşillik ,çiğ kuruyemiş bir incir öğlen yemedim çünkü kahvaltıyı geç yaptım akşam 3 dk yaptığım domatesli sarımsaklı soslu makarna glisemik indeksi düşük yanında marul salatasıyedim pişman öıyım hayır Canan Karatay görse yüzüme tükürürdü
Sağol canım benim yaptığım gibi haşla 3 dk sonra yağla tüket glisemik indeksi düşük oluyor iyi geceler canımAfiyet olsun canım
Olmadı bu canım bu hafta başka kaçamak yapmamaya çıkış ki 68 gorebilesin
Afiyet olsun canım
Bende örgü yapıyorum bu aralar bakalım şimdilik iyi geliyor
Pilav yok sadece kuru dan bişey olmaz canım afiyet olsun
Afiyet olsun kuzum önceden olsa şimdi pişirirken yerim a 60 a dusmem lazım bi hafta ya kadar öğlen e sıkıştırırim
Bende seni seviyorum canımSağol canım benimseviyorum seni fıstığım
Iyi geceler canım uyuda leptinin calissinKızlar iyi geceler sabah erkenden uyanamam Lazım iyi geceler sizlere
Iyi geceler canımKızlar iyi geceler sabah erkenden uyanamam Lazım iyi geceler sizlere
Tamam canım öyle yaparımSağol canım benim yaptığım gibi haşla 3 dk sonra yağla tüket glisemik indeksi düşük oluyor iyi geceler canım
Hoşgeldin canımArkadaşlar bir de bildirim gününüz varmı... Belli bir gün kaç kiloya indiğimiz gibi
Evet canım 1 aya kadar 60 olmam lazım sonra 58 olmak istiyorum çünkü aç karnına tartiliyoruz kıyafet falan gidince 2 kilo artıyorKesinlikle benimde 60 kg olmam lazım seninle hem fikiriz
1 paket çok kuzum ya neyse bakalım afiyet olsunsabah domates,salatalik,az b.peynir,1 haslanmis yumurta
ögle az sekerli asure yarim kase
ara 1 paket ulkerbasak bskuvi
aksam 1 tabak nar eksili ıspanak
45 dk yuruyus
Hadi bakalım canımEvet ben varım uleynnnvarmı benim gibisi
hadi bakalım canım ikimizde yenelimAllahım bende sana karşı yarışıyorum o zamangıcıklık değil mi kim didemdefneye seviyorum onu rakipse bende o şahsa rakip oluyorum
Bende başlayacağım canımTamam sendidemdefne rakipsin bende sana rakip oluyorum bakalım senin yanında kim duracak didemdefne pazar günü başlayalım şu spor olayına
Uzak dur canım içmeKimi var diyo kimi yok diyo kimi helal diyo kim i haram diyo bizde bi emin olamadikki ama benim için öyle biseyki uzak duramiyorum hele ramazan ayında o olmasa orucumu acamazdim
Güle güle giy canım eskisi kulluge gitsinSağol canım benim çok istediğim bir ceketi almış
Canim çıkmaya yakın ben süt katiyorum rengi güzel olsun diye yarım kilo buğday iki bardak kadar katiyorum. Karanfili 8 tane falan kaynatıp suyunu kayduim. Icin nohut fasulye kayısı kuru üzüm karanfil süt azıcık pirinç şeker koydum. Icin incir koymuyorum varsa süslemek için üzerine koyuyorum. Birde nohut ve fasulyeyi ayrı haşlayıp içine öyle koydumMenü yine son dk geldi aklıma
Sabah 2 dilim ekmek 2 dil peynir ile tost zeytin çay
Öğle sabahın aynısı 1 çay bardağı meyve suyu ile
Ara 4 çatal patates kızartması 1 kurabiye
Öğlen doymadim o yüzden böyle oldu
Aksam 1 tabak bamya 2 yk pilav 2 bardak ayran 2 yk aşure
Kuran kursuna sabah 9 da gittim saat 12 oldu amine uyudu baktım kaynayacagi yok kızımı kucaklayip geldim acikmistim öğlen aceleye geldi sonra kızım Kızartma istedi o da öyle oldu ama aksami iyi toparladigimi düşünüyorum
Eltim 1 kase getirmiş aşure kızlar yiyince bana o kadar kaldı nohut fasulye ıslattim yarın sabah bende yapacağım inş bi tek incirim eksik bu seferlik de böyle olsun
Bide bişey soracağım bazı kişiler biraz süt de katiyorlarmiş aranızda katan bar mi yada değişik yapan tarifleri alayım kızlar annem ve ablam istiyor onlara da kardeşimle göndereceğim
allah kabul etsin canımCanim çıkmaya yakın ben süt katiyorum rengi güzel olsun diye yarım kilo buğday iki bardak kadar katiyorum. Karanfili 8 tane falan kaynatıp suyunu kayduim. Icin nohut fasulye kayısı kuru üzüm karanfil süt azıcık pirinç şeker koydum. Icin incir koymuyorum varsa süslemek için üzerine koyuyorum. Birde nohut ve fasulyeyi ayrı haşlayıp içine öyle koydum
Allah kabul etsin canım boşver dün herkesin kaçamak günüydü bende dahilSelam kızlar okulda nöbet evde aşure yap dagit çok çok yoruldum. Oğlumun da bugün durmayacagi tuttuşimdi oturdum ama hala aşure tenceresi bazı kapları yikanacak duruyor. Yediklerime de hiç dikkat etmedim. Yaptığım tek iyi şey bol hareket ve su içmek oldu. Beni bugunluk mazur görün hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?