hakkınızda hayırlısı olsun canmAy kıyamam canım benim ben gerçekten zor günler yaşıyorum burayada saç dökülmesi için araştırmak için giriyorum şuan evdeyim gece rahatsızlandım ve bugün dükkanı satmak için birileri ile görüşeceğiz
Ne diyim canım hakkinizda ne hayirli ise o olur umarım hersey olacağına varır canım sen çok takmamaya çalışAy kıyamam canım benim ben gerçekten zor günler yaşıyorum burayada saç dökülmesi için araştırmak için giriyorum şuan evdeyim gece rahatsızlandım ve bugün dükkanı satmak için birileri ile görüşeceğiz
Sağol canım amin inşallah hayırlısıhakkınızda hayırlısı olsun canm
Amin canım inşallah işte onu yapamıyorum malesef çok takıyorumNe diyim canım hakkinizda ne hayirli ise o olur umarım hersey olacağına varır canım sen çok takmamaya çalış
Değil mi ki kimseyi biz buradan kovmadık kendi adıma konuşayım sert konuştum kimi zaman sivri dilliyim ama burada kimseyi kovmadık arkadaş sorunlu baksana ikinci üyelik almışahahaha konu ne bilmiyorumda sorun sende pamik sanırım. bende balıklama geldim selam verdim ama beni kovmadılar. sanırım kendini beğenmişlik sende var kuzum.
Ay kıyamam canım benim ben gerçekten zor günler yaşıyorum burayada saç dökülmesi için araştırmak için giriyorum şuan evdeyim gece rahatsızlandım ve bugün dükkanı satmak için birileri ile görüşeceğiz
Teşekkür ederim sizde anlamadan dinlemeden infaz ettiğiniz için.ahahaha konu ne bilmiyorumda sorun sende pamik sanırım. bende balıklama geldim selam verdim ama beni kovmadılar. sanırım kendini beğenmişlik sende var kuzum.
Sorunlu değilim özel sebeplerden yeni hesap açmak zorunda kaldım. Yoksa bende eski hesabımı kullanmak isterdim. Ayrıca ha kovmak ha aranıza almamak aynı şey. Neyse sorun değil. Anladım ki insan isteyince tek başına da kilo verebiliyormuş. Sadece arkadaş olmak istemiştim sizlerle. Hadi Allah'a emanetsiniz. İşiniz gücünüz rast gitsin inşallah.Değil mi ki kimseyi biz buradan kovmadık kendi adıma konuşayım sert konuştum kimi zaman sivri dilliyim ama burada kimseyi kovmadık arkadaş sorunlu baksana ikinci üyelik almış
Sağol canım aminHakkınızda Hayırlısı olsun ...
Hayırlısı hakkınızda canım rabbim daha hayırlı kapılar açar inşallahAy kıyamam canım benim ben gerçekten zor günler yaşıyorum burayada saç dökülmesi için araştırmak için giriyorum şuan evdeyim gece rahatsızlandım ve bugün dükkanı satmak için birileri ile görüşeceğiz
Sağol canım amin inşallah hayırlısı bakalım bende bir yandan iş araştırıyorum düşmanlarım çok sevinecekler bunu çok iyi biliyorumHayırlısı hakkınızda canım rabbim daha hayırlı kapılar açar inşallah
Sağol canım amin inşallah hayırlısı bakalım bende bir yandan iş araştırıyorum düşmanlarım çok sevinecekler bunu çok iyi biliyorum
İnşallah canım benimDüşmanların düşünmeye değer insanlar olsaydı düşmanın olmazdı zaten. Daha güzel işler yapacaksın inşallah O zamanda onlar sevinemeyecekler
Selam canım görmedim yazdığını arada bakıyorum kimse yok çıkıyorum sarma duman olduk ya valla sen nasılsın nasıl oldunP PammukPrensess canım burdasın nasılsın
İyi diyelim iyi olsun canım şuan dükkanımı satmaya çalışıyoruz bakalım bir yandan iş bakıyorum bir yandan kurs kendimi oyalıyırum diyetini sakın bırakmaSelam canım görmedim yazdığını arada bakıyorum kimse yok çıkıyorum sarma duman olduk ya valla sen nasılsın nasıl oldun
Niye akşam gezmeye mi gidiyor motivasyonunkızlarrrrr
bıraktınız beniiiiii motivasyon falan kalmadıydııııı
bende başka bir topiğe başladım umarım iyi olur
sabah motivasyon var akşama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?