Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ne diyim canım hakkinizda ne hayirli ise o olur umarım hersey olacağına varır canım sen çok takmamaya çalış

ahahaha konu ne bilmiyorumda sorun sende pamik sanırım. bende balıklama geldim selam verdim ama beni kovmadılar. sanırım kendini beğenmişlik sende var kuzum.
Değil mi ki kimseyi biz buradan kovmadık kendi adıma konuşayım sert konuştum kimi zaman sivri dilliyim ama burada kimseyi kovmadık arkadaş sorunlu baksana ikinci üyelik almış

Değil mi ki kimseyi biz buradan kovmadık kendi adıma konuşayım sert konuştum kimi zaman sivri dilliyim ama burada kimseyi kovmadık arkadaş sorunlu baksana ikinci üyelik almış
Sorunlu değilim özel sebeplerden yeni hesap açmak zorunda kaldım. Yoksa bende eski hesabımı kullanmak isterdim. Ayrıca ha kovmak ha aranıza almamak aynı şey. Neyse sorun değil. Anladım ki insan isteyince tek başına da kilo verebiliyormuş. Sadece arkadaş olmak istemiştim sizlerle. Hadi Allah'a emanetsiniz. İşiniz gücünüz rast gitsin inşallah.

Hayırlısı hakkınızda canım rabbim daha hayırlı kapılar açar inşallah

Sağol canım amin inşallah hayırlısı bakalım bende bir yandan iş araştırıyorum düşmanlarım çok sevinecekler bunu çok iyi biliyorum

Düşmanların düşünmeye değer insanlar olsaydı düşmanın olmazdı zaten. Daha güzel işler yapacaksın inşallah O zamanda onlar sevinemeyecekler

Güüüünnnnaaayyyddddıııınnın kızlarrrrrr. biliyorum çoğunuz artık girmiyorsunuz ama sevdim sizleri. öyle yada böyle ışığın yandığını görmeniz adına. 97.9 kiloya düştüm. çok zor ama uğraşıyorum. umarım hepinizde bu şekilde karşılığını alırsınız.

Selam canım görmedim yazdığını arada bakıyorum kimse yok çıkıyorum sarma duman olduk ya valla sen nasılsın nasıl oldun
İyi diyelim iyi olsun canım şuan dükkanımı satmaya çalışıyoruz bakalım bir yandan iş bakıyorum bir yandan kurs kendimi oyalıyırum diyetini sakın bırakma

kızlarrrrr
bıraktınız beniiiiii motivasyon falan kalmadıydııııı
bende başka bir topiğe başladım umarım iyi olur
sabah motivasyon var akşama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…