Aslinda kuzum haftayami tartilsak? Simdi kilo vermemisdir diye dusunuyorumTatlim o Başlangıç kilosuydu bakma benim gecen hafta dedigime kafa bi milyon onuda yanlış yazmisim 27inde ki kilomdu o
Tesekkur ederim tatlımBirazdan yazarım sana diyetin ayrıntılarini kuzum yapmak istersen yardımcı da olurum
Aslinda kuzum haftayami tartilsak? Simdi kilo vermemisdir diye dusunuyorum
Sen mukemmel vermissin Buarada alkislar sana gelsin
Sagol canim inşallah bayramdan sonra hepimiz saha kalkip cok guzel kilolar verecegizSen mukemmel vermissin Buarada alkislar sana gelsin
Simdi yaz istersen tatlim listeye girecegim geldikce
950 gr 3 gunde supersin kuzum
Canim ben ailemin yanına tatile gidicem ve tartilamicam ne yazikki ben ancak haftaya pazara tartilabilirim? Yani uyarsa bence bayramdaki tartiyi iptal edip diger hafta carsamba yapsak olurmu yani temuzun 13 u tarti gunu olsun bayrami atlattiktan sonra uyarmi?Bayramın 1. Gunu serbest gun yapip 2.gun artik gaza basalim mi kizlar ne dersiniz? Bir sonraki tarti günü icin ne düşünüyorsunuz fikrinizi alayim
Bence de carsamba tarti gunu olsun 13 TemmuzBence arefe günü Pazartesi bi tartı günü yapılsın. Daha sonra 13.07 Çarşamba tartılalım yine. Tabii ki takdir topik başkanımızın
Naposun fistikSabah:aksamdan kalan yarim lapa bir kasik yogurltla karistirip yedim yaninda bir domates
Oglen:iki kucuk taze incir yaninda tarcinli bir bardak sut
10 dakika yoga yaptim sworkitte (5dakika gunesi selamlama+5 tam sirali)
Nerdeyse 1 kilo gitmis harikasin92,050 olmuşum
Iim cnm sen napionNaposun fistik
Gram vermemişim yazmıştım ya aynı yani 80.5 canımSimdi yaz istersen tatlim listeye girecegim geldikce
Simdi yürüyüşe cikcam kuzum orucku olduğum icin 20 dk flaan yapiyorum hic yoktan iyidir diyeIim cnm sen napion
Uzme kendini canim benim simdi vermessin haftaya dolu dolu gider bende duraklama donemindeyim ama elimziden geleni yapiyoruz devami gelicekGram vermemişim yazmıştım ya aynı yani 80.5 canım
Nerdeyse 1 kilo gitmis harikasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?