Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Aslinda kuzum haftayami tartilsak? Simdi kilo vermemisdir diye dusunuyorum

Sen mukemmel vermissin Buarada alkislar sana gelsin

Canım carsamba günleri tarti günü olduğu icin gelecek hafta tam bir haftalik farki görmek istiyorum.o yüzden bugun listeye herkesin guncel kilosunu yazmaliyim kilo verip verememek onemli degil asil fark haftaya olacak inşallah.. carsamba gunu bayramin 2 gunu oluyor gerci belki o zaman cogunluk ayni görüşte olursa tarti gunu iptal bile olabilir o yuzden bugun onemli

Bayramın 1. Gunu serbest gun yapip 2.gun artik gaza basalim mi kizlar ne dersiniz? Bir sonraki tarti günü icin ne düşünüyorsunuz fikrinizi alayim

Bayramın 1. Gunu serbest gun yapip 2.gun artik gaza basalim mi kizlar ne dersiniz? Bir sonraki tarti günü icin ne düşünüyorsunuz fikrinizi alayim
Canim ben ailemin yanına tatile gidicem ve tartilamicam ne yazikki ben ancak haftaya pazara tartilabilirim? Yani uyarsa bence bayramdaki tartiyi iptal edip diger hafta carsamba yapsak olurmu yani temuzun 13 u tarti gunu olsun bayrami atlattiktan sonra uyarmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…