Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kızlar oruclu olanlar ikindi vaktinde olmayanlar, uyandıktan yarım saat 1 saat sonra ic camasiriyla tartilsinlar.

Gecen hafta 103.3
Bu hafta 101.8

Ilk tarti bildirimini ben yapayim. Ramazan icin son sabah tartim yarından itibaren orucluyum ikindileri tartilacagim

Yok canım emzirdiğim için tutamıyorum istanbul da da iftar saati malum 17-18 saatlik açlık sütümü keser.tutamıyorum kışın tutcam bakalım:)
O zaman birsey yiyip icmeden onceki kilonu girecegiz canim yedikce kilon artar çünkü

Cok iyi yakinda cift rakamlara ineceksin hem psikolojin daha iyi olacak hemde isin kolaylasacak cnm

İnsallah canım ramazan da çift rakama ulasmaya gayret edecegim sonrasi da hizla gelir diye düşünüyorum.. cok motiveyim sizlerle ramazanda sonra hepimiz ataga kalkacagiz insallah

Sen dukancisin cnm dukan cok iyi kilo verdiren bi diyet asla birakma. Atagi kac gün yaptn ve kac kg gitti mrk ettm. Ramazandan sonra bende atak yapicam

Baslangic kilomunda yanlis yazmışım :)) niyr karistiriyorum herseyi ben ya 14 haziranda başlamışım. 6 gun atak yaptim 3.5 kilo gitti gerisi seyirde gitti canım.. evet cok iyi kilo verdiriyor sınırsız yenen yiyecekler olmasi cok hos ama kacamak şansın yok yoksa cok geriliyorsun ben kacamak yapmasam suan 99 kiloyu görmüştüm

Bugun benim saf protein günüm aksama tavuklu yogurt corbam
Fırında tavugum ve bikac tane tursum olacak
Sizde ne pisecek canlar?

Gecen hafta 103.3
Bu hafta 101.8

Ilk tarti bildirimini ben yapayim. Ramazan icin son sabah tartim yarından itibaren orucluyum ikindileri tartilacagim
harikaaaaa
Bugun benim saf protein günüm aksama tavuklu yogurt corbam
Fırında tavugum ve bikac tane tursum olacak
Sizde ne pisecek canlar?
Menunde cok guzel canim ya buraz tarif edermisin bu dukkan nasil benim verdigim menüye benziyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…