Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bence arefe günü Pazartesi bi tartı günü yapılsın. Daha sonra 13.07 Çarşamba tartılalım yine. Tabii ki takdir topik başkanımızın

Estagfirullah beraber karar veriyoruz tatlim

Iptal edebiliriz çünkü birçok kişi ailesinin yanina yada tatile gidiyor gucluk çıkmasın kimseye

Canım benim sağol

Kaldı 37 kg

Yarın oğlum bademcik ameliyatı olacak dualarınızı eksik etmeyin olur mu Belki yarın yazamayabilirim.

Oglun sag salim girer eskisinden daha sağlıkli cikar inşaallah sen korkma ki oglusunda korkmasin Allah gic kuvvet versin aslan parçasına

İnşallah canım kardeşim gelsin kendimi de şaşırtcam sen neymişsin be naz diycem nasıl da kilo vermişim aferim bana diyecem vercem gazı kendime

İnsallah canım hepimiz bu bedenlerden fıstık gibi hatunlar çıkaracağıź evvelallah

Zayfilayip ..... cim yanima yakismiyorsun fil gibisin lutfen biraz zayifla kilo takıntım var benim dicem

O bisey mi benim ki fil dedi gecenlerde bi espiri yaptim fil gibi su içiyorum diye cok hoşuna gitti beyefendi nin diline dolandi sanki kendi manken
Benim ki manken gibi malesef bir de dikkat eder kendisine kilo almamak için..tombik olsa ben göze batmam zayıflamak yerine onu şişmanlatsam daha kolay olur sanki

Benim ki manken gibi malesef bir de dikkat eder kendisine kilo almamak için..tombik olsa ben göze batmam zayıflamak yerine onu şişmanlatsam daha kolay olur sanki

Yok benimki kilolu cok şükür zayıflayip sonra ona el atcam simdi deyince once sen bi zayifla hele diyor hakli olarak

Selammm dun sabah kahvaltim :2 haslanmis yumurta 5zeytin sekersiz cay az once sekersiz kahve ictim bol su...iftara:kabak yemegi bulgur pilavi ve yogurt var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…