- 10 Kasım 2013
- 475
- 511
- 123
Şimdiden geçmiş olsun canım iyi geçer inşallah ameliyatıCanım benim sağol
Kaldı 37 kg
Yarın oğlum bademcik ameliyatı olacak dualarınızı eksik etmeyin olur muBelki yarın yazamayabilirim.
Bence arefe günü Pazartesi bi tartı günü yapılsın. Daha sonra 13.07 Çarşamba tartılalım yine. Tabii ki takdir topik başkanımızın
Canim ben ailemin yanına tatile gidicem ve tartilamicam ne yazikki ben ancak haftaya pazara tartilabilirim? Yani uyarsa bence bayramdaki tartiyi iptal edip diger hafta carsamba yapsak olurmu yani temuzun 13 u tarti gunu olsun bayrami atlattiktan sonra uyarmi?
Gram vermemişim yazmıştım ya aynı yani 80.5 canım
Üzülmüyorhm canım emziryorum bebeğim kilo vermem den daha önemli ama tabi kiloda verirsem iyi olur ama temmuz 15 ten sonra çok kilo vercem kızlar o zaman şaşırtcam sizi
Bem de tatile çıkıcam canım 2 haftalığına menü paylaşımı yapabilirim ama kiloyu bilmiyorum :)))Estagfirullah beraber karar veriyoruz tatlim
Iptal edebiliriz çünkü birçok kişi ailesinin yanina yada tatile gidiyor gucluk çıkmasın kimseye
Canım benim sağol
Kaldı 37 kg
Yarın oğlum bademcik ameliyatı olacak dualarınızı eksik etmeyin olur muBelki yarın yazamayabilirim.
Bem de tatile çıkıcam canım 2 haftalığına menü paylaşımı yapabilirim ama kiloyu bilmiyorum :)))
İnşallah canım kardeşim gelsin kendimi de şaşırtcam sen neymişsin be naz diycem nasıl da kilo vermişim aferim bana diyecem vercem gazı kendimeTamam canim benim 3 günde verememek sorun değil daha yeni başlıyoruz
Şaşırt bizi bebegimmm
Sağol şekerim öpüldün:))Onceden haberim oldugunda sorun olmaz kuzum izinli yazariz seni
Oglun sag salim girer eskisinden daha sağlıkli cikar inşaallah sen korkma ki oglusunda korkmasin Allah gic kuvvet versin aslan parçasına
İnşallah canım kardeşim gelsin kendimi de şaşırtcam sen neymişsin be naz diycem nasıl da kilo vermişim aferim bana diyecem vercem gazı kendime
Ay inşallah eşim şişko diye alay ediyor göstercem ben ona şişkoyu:)İnsallah canım hepimiz bu bedenlerden fıstık gibi hatunlar çıkaracağıź evvelallah
Ay inşallah eşim şişko diye alay ediyor göstercem ben ona şişkoyu:)
Benim ki manken gibi malesef bir de dikkat eder kendisine kilo almamak için..tombik olsa ben göze batmam zayıflamak yerine onu şişmanlatsam daha kolay olur sankiO bisey mi benim ki fil dedi gecenlerde bi espiri yaptim fil gibi su içiyorum diye cok hoşuna gitti beyefendi nin diline dolandi sanki kendi manken
Benim ki manken gibi malesef bir de dikkat eder kendisine kilo almamak için..tombik olsa ben göze batmam zayıflamak yerine onu şişmanlatsam daha kolay olur sanki
Ben de kilo verince bir zaman yüz vermemeyi düşünüyorum :)Zayfilayip ..... cim yanima yakismiyorsun fil gibisin lutfen biraz zayifla kilo takıntım var benim dicem
Ben de kilo verince bir zaman yüz vermemeyi düşünüyorum :)
Yine iyi yapiorsun kuzum bizim burda yuruyus alani olsa yururumSimdi yürüyüşe cikcam kuzum orucku olduğum icin 20 dk flaan yapiyorum hic yoktan iyidir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?