Daha da altında olucaksın kuzumFazlada cikabilir kuzum korkuda var icimde napayım kuzum basladik bu yola devam edicez uzun olsada hayalik.senin kilonda olmak İNSALLAH fistikim
Teşekkür ederim fistikimDaha da altında olucaksın kuzum
canım o ölçüleri - yapıcaz merak etmeKeske dogru olmasaydi ama dogru kuzum
Miyav_su senin icin kollarimin olcusunu de aldim, 24.5'mus o da. vucuttaki butun yaglar popoya toplanmis mubarek=))
tamam canım öylede olurCanim ben kendim alirim motivasyon acisindan ama paylasim yapmam eylulde bi daha Ölçüm alirim yaparım
regli mi olucaksın canım
gittim fakat ögrenemedim grup halinde çok zorlandım ya adamlar sıfır diye kayıt yaptırmışlar megersem hepsi daha önceki kurs zamanında gelip ögrenmişler diger gruplarda fiyat farkı olunca tekrardan sıfır gruba kayıt olmuşlar bizim insanımızda böyle bende millet yüzünce kastım kendimi olmadı özel hoca tutmayı planlıyorum bakalımOgrenirsin tabi tatlim, sen kisin yuzmeye gitmiyo muydun sanki?
Aaa ne degisik insanlar ya, yuzme bilen insan niye sifir diye kayit yaptirir... Ozelde daha rahat olur tabi canim hoca birebir ilgilenince. Hem bak doktor da sana yuzme oneriyodu, ogrenince bol bol yuzersin=)gittim fakat ögrenemedim grup halinde çok zorlandım ya adamlar sıfır diye kayıt yaptırmışlar megersem hepsi daha önceki kurs zamanında gelip ögrenmişler diger gruplarda fiyat farkı olunca tekrardan sıfır gruba kayıt olmuşlar bizim insanımızda böyle bende millet yüzünce kastım kendimi olmadı özel hoca tutmayı planlıyorum bakalım
evet bir gör ben gittim hepsi arkadaş biribiri ile 3 gün gittim ağladım ya düşenebiliyor musun bizim insanımız böyle sıfır bilmeyenler 120 tl idi 3 hafta haftada 2 gün bilenler grubu 250 tl idi beni çok kastırdılar var ya özel hoca iyi malum sezonum iyi gitmiyor göz lazerinden sonra birebir hoca tutucam zaten otelde de yerim var benim hediyelik eşim akşamları orada bekliyor oranın havuzununda ögrenirim nasıl olsa şuan oteller boş çok daha iyi olur benim içinAaa ne degisik insanlar ya, yuzme bilen insan niye sifir diye kayit yaptirir... Ozelde daha rahat olur tabi canim hoca birebir ilgilenince. Hem bak doktor da sana yuzme oneriyodu, ogrenince bol bol yuzersin=)
Yok kuzum.yeni tarti aldim ya boyle ciktimregli mi olucaksın canım
devamlı aynı yerde tartıl canım tartı ile olur mu yerini değiştirmeYok kuzum.yeni tarti aldim ya boyle ciktim
Kiz 100 cm kalcanin nesi iyiiii
kalça demedeim zatenKiz 100 cm kalcanin nesi iyiiiidaha 34 bedene cok yol var miyavim cok pilates yapmam lazim=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?