Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Afiyet olsun canım yüzmeyi ne güzel biliyorsun birde ben öğrensem yüzmeyi inan saatlerce yüzerim Birgün gerçekleşir umarım

Günaydınnn
çok mutluyum musmutluyum haftasonunu kaçamaksız ekside bitirdim.
cumartesi hem güne ordan çıkıp arkadaşın çocuğunun doğum gününe gittim sadece tadına baktım herşeyin ve akşam birşey yemedim.
dünde geç bir kahvaltı ve hafif bir akşam yemeğiyle bitirdim.
sabah kendimi ekside görmek çok güzeldi

günaydın canım çok iyi yapmışsın süpersin

@puantiyeli_kelebek : BOY : 1.68 CM
BASEN : 115 CM
BACAK: 71 CM
BEL ( GÖBEK ) : 106 CM
KALÇA : 116 CM
GÖGÜS : 106 CM
KOL : 35 CM
su321
BOY :
KALÇA : 93
ALT BACAK : 34
ÜST BACAK : 53
BEL : 65
GÖGÜS : 88
KOL : 25
kremsokola
BOY : 177
KALÇA : 99.5
BACAK : 55.5
BEL : 68
GÖGÜS : 88
BOYUN :31
@blackswannina94
BOY : 1.60
BEL : 81
BASEN : 115
GÖGÜS : 90
commadante
BOY :1.60
GÖGÜS : 113
BEL : 106
KALÇA : 113
BACAK : 84
KOL : 34
_Masalim_
BOY :162
BASEN : 122
GÖGÜS : 104
BEL : 93
GÖBEK : 106
ALT BACAK : 43
Miyav_su
BOY : 1.62
BASEN : 106
BACAK :56
GÖGÜS: 93
BEL : 85
KOL : 29
OMUZ : 102
İÇ BACAK : 66
kızlar ismi olmayanlar bu metni queette silsin ve alıntı yapsın en son ben ekran resmini alıcam bugün gece 12 kadar vaktiniz var birde ismi olanlar yanlışsa düzeltsinler lütfen.......

25 Ağustosta ölçümü tekrarlariz kuzum ozaman hayirlisiyla

kızlar liste hazır ismi olmayanlar lütfen metni alıntılayıp düzeltsin gece 12 kadar vaktiniz var sonra ben en son halini baz alıcam herkes kontrol etsin son halini son dövüşmeyelim kızlar

25 Ağustosta ölçümü tekrarlariz kuzum ozaman hayirlisiyla
hayır canım ekim ayına kadar ölçülünmek yok 30 eylülde tekrar ölçü yapıcaz 1 ekim güncelleyicegiz çünkü kremsokola 2 hafta tatile gidecek agustos ayında haksızlık olmasın degil mi

hayır canım ekim ayına kadar ölçülünmek yok 30 eylülde tekrar ölçü yapıcaz 1 ekim güncelleyicegiz çünkü kremsokola 2 hafta tatile gidecek agustos ayında haksızlık olmasın degil mi
Canim ben kendim alirim motivasyon acisindan ama paylasim yapmam eylulde bi daha Ölçüm alirim yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…