Afiyet olsun canım yüzmeyi ne güzel biliyorsun birde ben öğrensem yüzmeyi inan saatlerce yüzerim Birgün gerçekleşir umarımBugunku menum
Sabah: 2 yumurtadan sucuklu yumurta, 2 tane hindistancevizi unlu pankek, 1.5 kk peynir, sutlu kahve
Aksam: Izgara levrek, karnibahar kisiri
1300 kalori oldu. Spor olarak skinny jeans yapmayi dusunuyorum birazdan, sonra da yuzmeye gidebilirim. Bikac gundur kilom bi arti bi eksi ayni civarlardayim, onumuzdeki gunlerde biraz azaltabilirim kalorileri.
günaydın canım çok iyi yapmışsın süpersinGünaydınnn
çok mutluyum musmutluyum haftasonunu kaçamaksız ekside bitirdim.
cumartesi hem güne ordan çıkıp arkadaşın çocuğunun doğum gününe gittim sadece tadına baktım herşeyin ve akşam birşey yemedim.
dünde geç bir kahvaltı ve hafif bir akşam yemeğiyle bitirdim.
sabah kendimi ekside görmek çok güzeldi
Ben verdim kuzum görmedin miKızlar ölçülerini vermek isteyen beni etiketleyin görmemiş olabilirim liste yapıcam çünkü 1 ekime
25 Ağustosta ölçümü tekrarlariz kuzum ozaman hayirlisiyla@puantiyeli_kelebek : BOY : 1.68 CM
BASEN : 115 CM
BACAK: 71 CM
BEL ( GÖBEK ) : 106 CM
KALÇA : 116 CM
GÖGÜS : 106 CM
KOL : 35 CM
su321
BOY :
KALÇA : 93
ALT BACAK : 34
ÜST BACAK : 53
BEL : 65
GÖGÜS : 88
KOL : 25
kremsokola
BOY : 177
KALÇA : 99.5
BACAK : 55.5
BEL : 68
GÖGÜS : 88
BOYUN :31
@blackswannina94
BOY : 1.60
BEL : 81
BASEN : 115
GÖGÜS : 90
commadante
BOY :1.60
GÖGÜS : 113
BEL : 106
KALÇA : 113
BACAK : 84
KOL : 34
_Masalim_
BOY :162
BASEN : 122
GÖGÜS : 104
BEL : 93
GÖBEK : 106
ALT BACAK : 43
Miyav_su
BOY : 1.62
BASEN : 106
BACAK :56
GÖGÜS: 93
BEL : 85
KOL : 29
OMUZ : 102
İÇ BACAK : 66
kızlar ismi olmayanlar bu metni queette silsin ve alıntı yapsın en son ben ekran resmini alıcam bugün gece 12 kadar vaktiniz var birde ismi olanlar yanlışsa düzeltsinler lütfen.......
hayır canım ekim ayına kadar ölçülünmek yok 30 eylülde tekrar ölçü yapıcaz 1 ekim güncelleyicegiz çünkü25 Ağustosta ölçümü tekrarlariz kuzum ozaman hayirlisiyla
Canim ben kendim alirim motivasyon acisindan ama paylasim yapmam eylulde bi daha Ölçüm alirim yaparımhayır canım ekim ayına kadar ölçülünmek yok 30 eylülde tekrar ölçü yapıcaz 1 ekim güncelleyicegiz çünkükremsokola 2 hafta tatile gidecek agustos ayında haksızlık olmasın degil mi
Keske dogru olmasaydi ama dogru kuzum_Masalim_ kuzum kontrol ettin degil mi bir yanlış yoktur umarım
Ogrenirsin tabi tatlim, sen kisin yuzmeye gitmiyo muydun sanki?Afiyet olsun canım yüzmeyi ne güzel biliyorsun birde ben öğrensem yüzmeyi inan saatlerce yüzerim Birgün gerçekleşir umarım
Canimsiiiiin, bana haksizlik da yapmazmiiishayır canım ekim ayına kadar ölçülünmek yok 30 eylülde tekrar ölçü yapıcaz 1 ekim güncelleyicegiz çünkükremsokola 2 hafta tatile gidecek agustos ayında haksızlık olmasın degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?