Bende bugun aldim ölçü icin metree kuzumYarın sizlere ölçümü yazabilmek yani ölçü almak için erken kalkmalıyımGidip uyuyim Herkese iyi geceler
Ya kuzu iste bu harika bi duygu benim.sadece 1 pantolonum oluyorEvet oyuzden ben yaptiysam sende yaparsn hiccc korkma cnmm benm bol kesm kaprm vardi gecen yaz tatile gderken icine gremedm okdt uzulmstmmmmm anlatamam 40bedendi sonraaaa tabi nolduu bu yaz onu belden bacaklardan 3cm incelttrdm smdi hatta beli oynuuo acayp vermedm ama incldm sanrmm.. eski kiyafetlrm hepsi l di hepsi bolll gyemedm yenilerini aldmm ayyy ne mutlu dmi cok havalandm ama ben yaaaa
tesekkr ederm.cnmmmm insallaaahh ara verip baslamak cok zor oluyoo ama seneye 58 le tatile giidicem koydum kfaya bu sene basardm seneyede basarsam tmmdr :)
Hahahahah aynen yaa bi amac olmasi lazmmm gecen sene nisanda kuzenin beni goren sok olms ne kdr kg alms demisler sonra diyete grdm hepsi dokuldu boyle diolardi hakkinda diye sonra dugun olduuu okdr somon elbise gydm uzun tam ustume oturan gorsen belki 100kis demistr gelip gelp ayy ne kdr zyflamssn helal olsn dyeee cok gruru vericiydii yaaa allaahm 5leride gostersnnnnnn.. 69olurmsn deseler gecen sene imkansizzzz.derdm deglmssssss_Masalim_
Ben de bikac gundur gorunce uyarayim demistim iyi yapmisim o zaman=)Yok canim normallestirmeye calisiyorum dedigimi hatirlamiyorum. Dytsyen ne yaziyorsa onu yiyorumama 1 hata yaptim onuda kremsokola sayesinde fark ettim bezelye sebze yemegi yerine gecmiyormus karb.mis onun disinda corbanin yaninda tt ekmek dyt.menumde olan seyler
Evet kızlar 22 Ağustos'ta dershanem açılıyor... 29 gün var.
Hedefim: 59,9
19 Eylül'de de okullar açılıyor.. 57 gün var..
Hedefim: 55-56
Ayy başarmalıyım kızlarEğer ki şu düğün telaşından sonra yani cumadan sonra yemeği ve sporu bozarsam beni uyarın
Kovalayın
Canimcim niye demoralize oluyosun herkesin bunyesi farkli hepimiz incelmeye calisiyoruz zaten burda tek kilolu sen olsan hadi neyse=))Ölçülerim
Basen 122
Göğüs 104
Bel 93
Simit 106
Alt bacak 43
Kolumu olcemedim onuda biara yazarim
Moralim cok bozuldu demerolize oldum bu olculerle
Miyav_su @blackswannina94 @puantiyeli_kelebek @ParteMoralll
@koza16 @commadante @su321 @_Dusler_Akedemisi_ @maliyeci89
kremsokola didemdefne salihavaris
Bende decathlon ve nike var ikisinden de memnunum, ama nike olanin tipi biraz daha guzel sanki=)Kizlar kullanip memnun kaldiginiz sporcu sutyeni markasi var mi?
Bende istemiyorum sarkmasini hic .. zaten gelisim caginda daldan dala ziplamisim nevrim donmus bari bundan sonra dikkat edeyimbirde simdilik evde spor yapiyorum ama ileride salona yazilacagim. Sıkı , sabit tutuyor mu yeterince
Kuzum.ya kendimi bu hale nasil soktum.kendime kiziyorum.aslinda 70 falan olsam 10 kilo sonra 60 sin ama ben 10 kilo versemhala 78 79um bunu düşününce strees oluyorum kuzumCanimcim niye demoralize oluyosun herkesin bunyesi farkli hepimiz incelmeye calisiyoruz zaten burda tek kilolu sen olsan hadi neyse=))
Acelen yok ki canim, once bi 10 kilo verirsin sonra bi 10 daha bi 10 daha=)Kuzum.ya kendimi bu hale nasil soktum.kendime kiziyorum.aslinda 70 falan olsam 10 kilo sonra 60 sin ama ben 10 kilo versemhala 78 79um bunu düşününce strees oluyorum kuzum
INŞALLAH kuzum haklisin ben soyle yapayım sanki 10nkiko sonra hedefime ulasiyomus gibi şimdilik 10 kilo hedef koyayim o bitince bi 10 daha öyle öyle yapayim tamamdırAcelen yok ki canim, once bi 10 kilo verirsin sonra bi 10 daha bi 10 daha=)
Tmm iste aamacin olsun o pntlna grmekkkkkk olsunnnnnnnnnnnn inanmiorm cnm sanaa muckkYa kuzu iste bu harika bi duygu benim.sadece 1 pantolonum oluyorbitane cok begenip aldim ama hic giyemedim INŞALLAH bende onu giyebilirim seni gördükçe diyorum oluyomus ne güzel diyorum kuzum
Kuuzumm ya bana deseler zayiflamissin yaa dunyalar benim olur herkes bana cok kilo almissin diyor suan canim skliyor haklilarama ya verdigimi.soyleseleer super olurdu kendinle gurur duy kuzum basardin 58olcak eminim
Sagol fisitigimTmm iste aamacin olsun o pntlna grmekkkkkk olsunnnnnnnnnnnn inanmiorm cnm sanaa muckk
Sagol fisitigim
Canim bende olculerimi yazmıştım adım neden yok çok alindim@puantiyeli_kelebek ,@blackswannina94 , @su321 , @koza16 ,kremsokola , Miyav_su ölçüler tamam sadece _Masalim_ ölçüleri kaldı
Bende inanıyorum canı gönülden..Sagol fisitigim
Bende hepimize cani gönülden inaniyorum cok sagolBende inanıyorum canı gönülden..
Kızlar ekmek olayını abartmışım bugün haklısınız...daha dikkatli olucam bugün söz.ölçülerimi alıcam bende ama nasıl bi korku anlatamam hasta olanlara çok çok geçmiş olsun.alıntı yaptım ama beceremedim açıkçası..
Can'ım görmemiş olabilirim tekrar yaz birazdan listeyi tekrar yapıp buraya Atıcam bekliyorum seniCanim bende olculerimi yazmıştım adım neden yok çok alindim
Can'ım akşam fazla olmamış mantı baklava45 sayfa oku oku bitmedi şarj bitti de allahtan yedek batarya var taktım hemen...
Düşler Akademisi inşallah en kisa zamanda bebek sahibi olursun Rabbim isteyen herkese nasip etsin. ...
Bugün bende erken kalkanlardanim babam şehir dışından geldi 7.30 da kalktım kahvaltı yaptık ev temizleyip çarşıya çıkalım dedik ev işinin bitmesine saat 6 oldu.... kuzenim kız isteme töreni varmış hazırlanıp oraya gittik eve yatiya gelirlerse die dip köşe temizledik 12 de geldik..eve geldiğimizde ablam da gelmişti biraz sohbet muhabbet bide sayfaları okuyum derken bu saat oldu....
Menü sabah Menemen 2 dilim ekmek peynir şekersiz çay
Öğle kabak yemeği tarhana çorbası
Aksam 1kase mantı 8 sarma 2küçük kofte 1 yk amerikan salatası 2 dilim karpuz 1cakal baklava 1 tane şeker pare 1 bardak cola 1872 kcal ev temizliğini spordan sayarsak yedigimi erittim.. yarın çarşıya çıkmaz elbise almiycaktim ama hem nisan hen kına gibi olacakmış düğün almanyada olacakmış o yüzden güzel bişey bulabilirsen almam elbise....yarın belki giremeyebilirim kib. . Iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?