Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ya kuzu iste bu harika bi duygu benim.sadece 1 pantolonum oluyor bitane cok begenip aldim ama hic giyemedim INŞALLAH bende onu giyebilirim seni gördükçe diyorum oluyomus ne güzel diyorum kuzum

Kuuzumm ya bana deseler zayiflamissin yaa dunyalar benim olur herkes bana cok kilo almissin diyor suan canim skliyor haklilar ama ya verdigimi.soyleseleer super olurdu kendinle gurur duy kuzum basardin 58olcak eminim

Ben de bikac gundur gorunce uyarayim demistim iyi yapmisim o zaman=)

Kuzum ben sana cani gönülden guveniyorum olursun

Bende decathlon ve nike var ikisinden de memnunum, ama nike olanin tipi biraz daha guzel sanki=)

Canimcim niye demoralize oluyosun herkesin bunyesi farkli hepimiz incelmeye calisiyoruz zaten burda tek kilolu sen olsan hadi neyse=))
Kuzum.ya kendimi bu hale nasil soktum.kendime kiziyorum.aslinda 70 falan olsam 10 kilo sonra 60 sin ama ben 10 kilo versemhala 78 79um bunu düşününce strees oluyorum kuzum

Bugunku menum

Sabah: 2 yumurtadan sucuklu yumurta, 2 tane hindistancevizi unlu pankek, 1.5 kk peynir, sutlu kahve
Aksam: Izgara levrek, karnibahar kisiri

1300 kalori oldu. Spor olarak skinny jeans yapmayi dusunuyorum birazdan, sonra da yuzmeye gidebilirim. Bikac gundur kilom bi arti bi eksi ayni civarlardayim, onumuzdeki gunlerde biraz azaltabilirim kalorileri.

Tmm iste aamacin olsun o pntlna grmekkkkkk olsunnnnnnnnnnnn inanmiorm cnm sanaa muckk

45 sayfa oku oku bitmedi şarj bitti de allahtan yedek batarya var taktım hemen...
Düşler Akademisi inşallah en kisa zamanda bebek sahibi olursun Rabbim isteyen herkese nasip etsin. ...
Bugün bende erken kalkanlardanim babam şehir dışından geldi 7.30 da kalktım kahvaltı yaptık ev temizleyip çarşıya çıkalım dedik ev işinin bitmesine saat 6 oldu.... kuzenim kız isteme töreni varmış hazırlanıp oraya gittik eve yatiya gelirlerse die dip köşe temizledik 12 de geldik..eve geldiğimizde ablam da gelmişti biraz sohbet muhabbet bide sayfaları okuyum derken bu saat oldu....
Menü sabah Menemen 2 dilim ekmek peynir şekersiz çay
Öğle kabak yemeği tarhana çorbası
Aksam 1kase mantı 8 sarma 2küçük kofte 1 yk amerikan salatası 2 dilim karpuz 1cakal baklava 1 tane şeker pare 1 bardak cola 1872 kcal ev temizliğini spordan sayarsak yedigimi erittim.. yarın çarşıya çıkmaz elbise almiycaktim ama hem nisan hen kına gibi olacakmış düğün almanyada olacakmış o yüzden güzel bişey bulabilirsen almam elbise....yarın belki giremeyebilirim kib. . Iyi geceler

Bende hepimize cani gönülden inaniyorum cok sagol
Al olculerini canim 1 ay sonra karsilastircaz hayrilsiylaaa

Can'ım akşam fazla olmamış mantı baklava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…