tamam canım doğru yapmışsın sagolMiyav_su boy kısmım boşmuş onu ekledim ama becerebildim mi bilmiyorum bi bak bakalım
inşallah canım rabbim herkese hayırlı kazançlar versin inşallahSelam kızlaaarrrr
Hayırlı bereketli bir hafta bizlerin olsun inşaallah
Aminnninşallah canım rabbim herkese hayırlı kazançlar versin inşallah
Ettim canim hic sikinti yok eline saglik
amin inşallah biraz zor ama piyasalar dalgalı baksanaAminnn
Bide altın düşsün de altın alalım
Evet ohal bitmeden zor görünüyor piyasanın durulmasıamin inşallah biraz zor ama piyasalar dalgalı baksana
kesinlikle öyle altın borcu olana rabbim yardım etsinEvet ohal bitmeden zor görünüyor piyasanın durulması
Amin kuzum ve evlenecek olanlara özellikle erkek tarafına:)kesinlikle öyle altın borcu olana rabbim yardım etsin
Hosgeldin canim bendensin bende 88.5 kiloyum beraber verelim yavas olsun saglikli olsun hosgeldinMerhaba,
Ben sitede yeniyim. Kilo verme çabam 2 hafta önce başladı.
32 kilo fazlalığım var.
Sayısız diyet yaptım. 5 kilo verdim – 10 kilo aldım. 10 kilo verdim – 15 kilo aldım…
Bu sefer yavaş yavaş vermek istiyorum. Uzun bir yolum var :)
Başlangıç ;
Kilo 89,7
Boy 158 cm
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 36 kg / metrekare
Sonuç: Şişman (Obez) - II. Sınıf
Geçen Salı 89,2 'dim.
Sizler içinde uygunsa bende sizlere katılmak istiyorum.
amin canım benim nasılda düşünürmüş kocasınıAmin kuzum ve evlenecek olanlara özellikle erkek tarafına:)
45 sayfa oku oku bitmedi şarj bitti de allahtan yedek batarya var taktım hemen...
Düşler Akademisi inşallah en kisa zamanda bebek sahibi olursun Rabbim isteyen herkese nasip etsin. ...
Bugün bende erken kalkanlardanim babam şehir dışından geldi 7.30 da kalktım kahvaltı yaptık ev temizleyip çarşıya çıkalım dedik ev işinin bitmesine saat 6 oldu.... kuzenim kız isteme töreni varmış hazırlanıp oraya gittik eve yatiya gelirlerse die dip köşe temizledik 12 de geldik..eve geldiğimizde ablam da gelmişti biraz sohbet muhabbet bide sayfaları okuyum derken bu saat oldu....
Menü sabah Menemen 2 dilim ekmek peynir şekersiz çay
Öğle kabak yemeği tarhana çorbası
Aksam 1kase mantı 8 sarma 2küçük kofte 1 yk amerikan salatası 2 dilim karpuz 1cakal baklava 1 tane şeker pare 1 bardak cola 1872 kcal ev temizliğini spordan sayarsak yedigimi erittim.. yarın çarşıya çıkmaz elbise almiycaktim ama hem nisan hen kına gibi olacakmış düğün almanyada olacakmış o yüzden güzel bişey bulabilirsen almam elbise....yarın belki giremeyebilirim kib. . Iyi geceler
Günaydın fıstıklar -400 gr uyanmış bulunmaktayım
@puantiyeli_kelebek : BOY : 1.68 CM
BASEN : 115 CM
BACAK: 71 CM
BEL ( GÖBEK ) : 106 CM
KALÇA : 116 CM
GÖGÜS : 106 CM
KOL : 35 CM
su321
BOY :
KALÇA : 93
ALT BACAK : 34
ÜST BACAK : 53
BEL : 65
GÖGÜS : 88
KOL : 25
kremsokola
BOY : 177
KALÇA : 99.5
BACAK : 55.5
BEL : 68
GÖGÜS : 88
BOYUN :31
@blackswannina94
BOY : 1.60
BEL : 81
BASEN : 115
GÖGÜS : 90
commadante
BOY :1.60
GÖGÜS : 113
BEL : 106
KALÇA : 113
BACAK : 84
KOL : 34
_Masalim_
BOY :162
BASEN : 122
GÖGÜS : 104
BEL : 93
GÖBEK : 106
ALT BACAK : 43
Miyav_su
BOY : 1.62
BASEN : 106
BACAK :56
GÖGÜS: 93
BEL : 85
KOL : 29
OMUZ : 102
İÇ BACAK : 66
kızlar ismi olmayanlar bu metni queette silsin ve alıntı yapsın en son ben ekran resmini alıcam bugün gece 12 kadar vaktiniz var birde ismi olanlar yanlışsa düzeltsinler lütfen.......
Ay kizlar su grubu soyle aralik-ocak gibi kursaydik ya, valla simdiye tig gibi olmustukkisin yiyip yiyip oturcagima spor yapardim hic degilse
@puantiyeli_kelebek canım kilom 79.4..kilo bildirimi bugün mü acep
Selam kızlaaarrrr
Hayırlı bereketli bir hafta bizlerin olsun inşaallah
Merhaba,
Ben sitede yeniyim. Kilo verme çabam 2 hafta önce başladı.
32 kilo fazlalığım var.
Sayısız diyet yaptım. 5 kilo verdim – 10 kilo aldım. 10 kilo verdim – 15 kilo aldım…
Bu sefer yavaş yavaş vermek istiyorum. Uzun bir yolum var :)
Başlangıç ;
Kilo 89,7
Boy 158 cm
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 36 kg / metrekare
Sonuç: Şişman (Obez) - II. Sınıf
Geçen Salı 89,2 'dim.
Sizler içinde uygunsa bende sizlere katılmak istiyorum.
Ayy ortalığı karıştırdım desene düzelteyim derkenCanim o yediklerini ev temizligi falan telafi edemez
Bende eksideyim ama aldığımi hala tam veremedim seni tebrik ederim kuzum
Miyav_su canim su321 düzeltmis ama yine eski haline gelmiş benim boy 1.68 istersen bende duzeltebilirim
Eski tartiyla cok fark yokmus canim demekki dogruymus
Ocakta cenazemiz vardi canım demekki birbirimizi bulmamiz icin bu zamana kadar beklememiz gerekiyormus
Carsamba gunu canim
A.slm canim aminn
Katilabilirsin canim bana ozelden bilgilerini yazar mısın boy kilo yas ve hedef bilgisi
Eveettt yazık ona daamin canım benim nasılda düşünürmüş kocasını
Aynen kuzum.eski tarti bi tartiyodu bir tartmiyodu eksi eksi isaretler cikiyodu neyseki bunla devam etcem bana ugurlu gelir belkideCanim o yediklerini ev temizligi falan telafi edemez
Bende eksideyim ama aldığımi hala tam veremedim seni tebrik ederim kuzum
Miyav_su canim su321 düzeltmis ama yine eski haline gelmiş benim boy 1.68 istersen bende duzeltebilirim
Eski tartiyla cok fark yokmus canim demekki dogruymus
Ocakta cenazemiz vardi canım demekki birbirimizi bulmamiz icin bu zamana kadar beklememiz gerekiyormus
Carsamba gunu canim
A.slm canim aminn
Katilabilirsin canim bana ozelden bilgilerini yazar mısın boy kilo yas ve hedef bilgisi
Ben sabah yazdım seni de etiketlemiştim canımevet başka kimler kaldı kızlarkoza16 tatlım sende alıntı yapıp ölçülerini yazar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?