Evet sende sağol kuzum sorma tur arabaların biri geliyor biri gidiyor çok yoğun bir gün bugün
Amaan iş olsun da canıım hem kolay gelsin, hem bol kazancınız olsunEvet sende sağol kuzum sorma tur arabaların biri geliyor biri gidiyor çok yoğun bir gün bugün
Amin canım sagolAmaan iş olsun da canıım hem kolay gelsin, hem bol kazancınız olsun
ben vermeyim ölçü canım spor yapamadığım için çok inceleceğimi sanmıyorum
Evet sende sağol kuzum sorma tur arabaların biri geliyor biri gidiyor çok yoğun bir gün bugün
Afiyet bal şeker olsun partem yürüyüşünde süperSabah (45dk yurudum)
Iki haslanmis yumurta
Peynir
Domates,salatalik
Cay
Aksam
Balik ve salata
Bir dilim bugday ekmegi
5erik
Yok canım ya kuru kalabalık şimdi spor salonuna geldim spor yapıcamSende Sağol canim
Allah kolaylık versin canim benim olsun olsun ne guzel masallah
Yok canım ya kuru kalabalık şimdi spor salonuna geldim spor yapıcam
Yok canım ya kuru kalabalık şimdi spor salonuna geldim spor yapıcam
Canım ben ıtalyan markası ını kullanıyorum Fıla varya yüzücü markası onu kullanıyorumBana sporcu sutyeni onerin var mi diye sormuş idim miyavim sen hangisini kullanıyorsun?
Kusura bakma Canım mesajını gördüm Cevap vermeyi unuttumBana sporcu sutyeni onerin var mi diye sormuş idim miyavim sen hangisini kullanıyorsun?
Çok iyi yapmışsın sıkılaşmak çok önemli bunu unutma ismi ne programın ben de duştan sonra ip atlamayı düşünüyorum duyrulur @ParteMoralll veYaa öyle mi diyorsunkolay gelsin canim bende yeni bir yuruyus programı buldum kahvemi icip ona baslicam daha cok kas gurubu calistiriyor suresi de daha fazla. Bakalim leslie kadar terletecekmi beni
Canım tatlandırıcı daha çok zararlıKahveyi tatlandiricili içiyorum yogurt ve kahveyle dondurmamsi yaptim yedim inanilmaz bir yeme istegi var icimde kendimi yasakli olmayan seylerle avutmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?