1-2 ayy sonra görücek eşin aradaki farkıBende bugun aldim ölçü icin metree kuzumesim sordu bu metre hevesi nerden cikti diyo bende kendimi olccem dedim
Hayirli geceler kuzum
İnşallah kuzuumKuzum ben sana cani gönülden guveniyorum olursun
Süper canımGünaydın fıstıklar -400 gr uyanmış bulunmaktayım
Canım senin pilates topun var mı ? Topum inmiş gibi geldi ne kadar şişirilmesi gerekiyor bi fikrin var mıBugun iyi spor yaptim 1 saat pilates (skinny jeans) 1.5 saat de yuruyus
Teşekkürler ::)@wilma 37hoşgeldin canım benim tabiki kapımız sana açık
Canım takip edemedim yazışmaları benimki pek huysuz bu aralar neye
Canım ekliycem son durumu eve geçiyimkoza16 canım salihavaris ekler misin ben çok yogunum dükkandayım canım sana zahmet son listede de oda vardı rica etsem
tamam canım çok sağol kusura bakma iş yerim çok yogunCanım ekliycem son durumu eve geçiyim
canım ölçülerini vermek istiyorsan verCanım takip edemedim yazışmaları benimki pek huysuz bu aralar neye
Yok canım sağol kilo şimdilik kaficanım ölçülerini vermek istiyorsan ver
Yeni geldim yapıcaktım ama @puantiyeli_kelebek yapmış sağolsuntamam canım çok sağol kusura bakma iş yerim çok yogun
Canım kol ölçüm kaldı bir tek benim.. Olmasa da olur ama nereden ölçücem bilmiyorumTamamdır sanırım başka kimse yok ben ekran resmini aldım kaçıyorum kızlar akşama görüşürüz
Canım kol ölçüm kaldı bir tek benim.. Olmasa da olur ama nereden ölçücem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?