Zayifliayinca ozguvenden dolayi tatli bi hava olcak yaaaacanım inşallahbiz de bunu görürüz umarım,benim de buna benzer bir hedefim var evrim geçirelim evrim zaten kilo insanı öyle bir değiştiriyor ki,yüz hatlarından karakterine kadar.
Hicte belli olmaz canim sen eksi bildirim yapip beni yalniz da birakabilirsin sankimmmm kiz senin aklin da cok cabuk kayıyor biz sana idman yaptiralim lahmacun yada kebaba ne dersin
Benim de ne umutlarim vardi bu hafta 59'lari gorucektim aaah ah=(valla benim mide bir garip hep bu saatlerde acıkıyorsabah bunları duysam vız gelir tırıs gider ama bu saatlerde ne dersen ister canım
canım valla ekside çıkabilirim ama az çıkarım.ben her hafta 1 kg vermek istiyordum ya,74 olmalıydım
Al bu ne şimdi fit olunca korumak zorundayız Canım ayda 1 kere ye yedikten sonra 15 km yürüyüş yapman lazım
canım var ya benim de doktora gidip değerlere baktırmam lazım ama hep erteliyorum,aptal kafamArtık ihmal etmicem kuzum kesin gidicem doktora
Anlastikk bal sonra yanariz caktirma
senin eline düşene acırım ya,ne kadar kızsam da sana veremem yazık
Bu hafta icin kesin gidelimmm olurmuuuucanım var ya benim de doktora gidip değerlere baktırmam lazım ama hep erteliyorum,aptal kafam
beraber bir gün ayarlayalım bence,gitmezsek dürtelim böyle.üşengeçlikten gitmeyeceğiz biz bu gidişle
aynen aynen çok güzel olacak çokZayifliayinca ozguvenden dolayi tatli bi hava olcak yaaaa
haftaya bu haftanın acısını çıkarıyoruz o zaman başka çaremiz yokBenim de ne umutlarim vardi bu hafta 59'lari gorucektim aaah ah=(
aynen canımAnlastikk bal sonra yanariz caktirma
anlaştık kuzumBu hafta icin kesin gidelimmm olurmuuuu
Kimi.istiyor kizsenin eline düşene acırım ya,ne kadar kızsam da sana veremem yazık
Tamam kuzum bibirimizi zorlayalimmmda gidelimmmaynen aynen çok güzel olacak çok
haftaya bu haftanın acısını çıkarıyoruz o zaman başka çaremiz yok
aynen canım
anlaştık kuzumbu hafta o değerlere baktırıyoruz kesin
Aaa oyle miii darisi basima hadi insallahhCok guzel bi motivasyon sebebiii onu sok et @su321 oda nisanlisi askere gttginde zayflamis sok olmus sende yap kuzum
Yok canim kizmam da henuz ikinci haftaya girdim ya doktora on yargiyla yaklasmak istemiyorum cunku bir cok kiside basarili sonuclar aldi. 1 ay kadar devam edecegim yani umdugum gibi giderse ne ala.Ekmeklerrrr cokkkk kuzum yaaa senin diyetisyen menüsü uzun vadede kilo verdirmez sanki kizma ama
Kisa dobem canim yaklasik 6ay kadarİnşallah başarırsin canım ne kadar surecek askerligi
Tanimazmis birdeecanım inşallahbiz de bunu görürüz umarım,benim de buna benzer bir hedefim var evrim geçirelim evrim zaten kilo insanı öyle bir değiştiriyor ki,yüz hatlarından karakterine kadar.
Ne emojisi kuzum ben fark etmemisim bile
benim sopalık bir adamıKimi.istiyor kiz
Çook sağol canım benimBol sansss guzelim çok guzel ol cok eglen bol fotograflar çekin sonra bizle paylasican ha:))
gitme gitmeeeAaa oyle miii darisi basima hadi insallahh
Yok canim kizmam da henuz ikinci haftaya girdim ya doktora on yargiyla yaklasmak istemiyorum cunku bir cok kiside basarili sonuclar aldi. 1 ay kadar devam edecegim yani umdugum gibi giderse ne ala.
Mesela 1. Haftamda eskiden yedigimden daha fazla yememe ragmen kilo verince svindim ve guvendim. Bakalim neler olacak.
Onceden 1 paket biskuvi bi1 cikolatayla ya da 5 zeytinle aksami ederdim. Cok sagliksiz ogunlerdi.
Kisa dobem canim yaklasik 6ay kadar
Tanimazmis birdeeya birde okudugum sehre yakin bir yerde askerlik yapacak hep istoyor onu ziyaret etmemiii ama ben surprizim bozulur diye napacam bilmiyorum
Olsun kuzum sorun degilbunu koymuşum farkında olmadan canım
Bende beni istiyor sandimmmbenim sopalık bir adamı
Evett bence deee ortalık kızıştı baksana 2 hakem anca yeterben korurum seni kuzum da ben de veganım ben n'apayım
aranızda tek kaldım,neyse siz kapışın bence,benkoza16 ile hakem olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?