Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

canım inşallah biz de bunu görürüz umarım,benim de buna benzer bir hedefim var evrim geçirelim evrim zaten kilo insanı öyle bir değiştiriyor ki,yüz hatlarından karakterine kadar.
Zayifliayinca ozguvenden dolayi tatli bi hava olcak yaaaa

valla benim mide bir garip hep bu saatlerde acıkıyor sabah bunları duysam vız gelir tırıs gider ama bu saatlerde ne dersen ister canım
canım valla ekside çıkabilirim ama az çıkarım.ben her hafta 1 kg vermek istiyordum ya,74 olmalıydım
Hicte belli olmaz canim sen eksi bildirim yapip beni yalniz da birakabilirsin sankimmmm kiz senin aklin da cok cabuk kayıyor biz sana idman yaptiralim lahmacun yada kebaba ne dersin

Benim de ne umutlarim vardi bu hafta 59'lari gorucektim aaah ah=(

Zayifliayinca ozguvenden dolayi tatli bi hava olcak yaaaa
aynen aynen çok güzel olacak çok
Benim de ne umutlarim vardi bu hafta 59'lari gorucektim aaah ah=(
haftaya bu haftanın acısını çıkarıyoruz o zaman başka çaremiz yok
Anlastikk bal sonra yanariz caktirma
aynen canım
Bu hafta icin kesin gidelimmm olurmuuuu
anlaştık kuzum bu hafta o değerlere baktırıyoruz kesin

Cok guzel bi motivasyon sebebiii onu sok et @su321 oda nisanlisi askere gttginde zayflamis sok olmus sende yap kuzum
Aaa oyle miii darisi basima hadi insallahh

Ekmeklerrrr cokkkk kuzum yaaa senin diyetisyen menüsü uzun vadede kilo verdirmez sanki kizma ama
Yok canim kizmam da henuz ikinci haftaya girdim ya doktora on yargiyla yaklasmak istemiyorum cunku bir cok kiside basarili sonuclar aldi. 1 ay kadar devam edecegim yani umdugum gibi giderse ne ala.
Mesela 1. Haftamda eskiden yedigimden daha fazla yememe ragmen kilo verince svindim ve guvendim. Bakalim neler olacak.
Onceden 1 paket biskuvi bi1 cikolatayla ya da 5 zeytinle aksami ederdim. Cok sagliksiz ogunlerdi.

İnşallah başarırsin canım ne kadar surecek askerligi
Kisa dobem canim yaklasik 6ay kadar

canım inşallah biz de bunu görürüz umarım,benim de buna benzer bir hedefim var evrim geçirelim evrim zaten kilo insanı öyle bir değiştiriyor ki,yüz hatlarından karakterine kadar.
Tanimazmis birdee ya birde okudugum sehre yakin bir yerde askerlik yapacak hep istoyor onu ziyaret etmemiii ama ben surprizim bozulur diye napacam bilmiyorum

g
gitme gitmeee
de ki mektuplaşalım falan romantik olsun falan diye geçiştir birden şok etmek daha güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…