valla akıllıymış yeni yeni anladım da kurtulamayacağım galibaYok öyle kaçmak ben seni yakalarım@koza16 akıllı kız ben hakem olucam dedi
Sen kendin kaşındınvalla akıllıymış yeni yeni anladım da kurtulamayacağım galibamiyavı karşına almayacaksın bunu anladım
Bende pideye bayiliyimmmcanım pide çekti diye hemen bıraktı beniöyle mükemmelliyetçi
ohh inşaye vayikruillah kuzum
inşallah görücezMukemmel dukanci olcazzz
Al bu ne şimdi fit olunca korumak zorundayız Canım ayda 1 kere ye yedikten sonra 15 km yürüyüş yapman lazımBende pideye bayiliyimmm
Bizde citi piti fit olunca yeriz kuzucum merak etme sen
canım baharatlı falan mı yedin çok?Migdemde yanma var neden acaba
ama miyav peşimi bırakmıyorAkillica
senin önüne atmak istediğim biri var miyav,bir ara bunu konuşalımEvet fıstığım beter olsun erkeklerin hepsi ah ah elime bir meşale verin hepsini olimpiyat meşalesi gibi yakayım
ahahahahahaSanirim ben de bu hafta kilo veremeyenlerdenim, napsam bugun bol tuzlu yiyip sucu ona mi atsamfitblack
Allahin amerikalisina hic acimaniz yok valla pideler lahmacunlar havada ucusuyoyicem durcam iste kisirlari gorun siz @puantiyeli_kelebek
Evet aç karnına Canım birde d vitaminine baktırTamam kuzum yaptircam ALLAHIN izniyle ac karnina gtmem lazim dimi kuzu
Artık ihmal etmicem kuzum kesin gidicem doktorahayır tatlım,dediğim şekilde alırsan yapmaz.zaten vitaminler kilo yapmıyor,iştah falan da açmadı ben de,ben vegan olduğum için aylardır kullanıyorum güven sen banatam tersi eksikliği kilo vermene engel oluyordur
Tam iyileşmeden başlama önce sağlık canımaynen canım aynen,erteleyebilir miyim zaten valla erteleyemem
haftaya iyileşirim biraz salona da yazılırım bomba gibi geliyoruuummm
canım pide çekti diye hemen bıraktı beniöyle mükemmelliyetçi
ohh inşallah kuzum
Evet ekmek çok fazlaEkmeklerrrr cokkkk kuzum yaaa senin diyetisyen menüsü uzun vadede kilo verdirmez sanki kizma ama
Suçlu Tarhana kuzumcanım baharatlı falan mı yedin çok?
ama miyav peşimi bırakmıyor
senin önüne atmak istediğim biri var miyav,bir ara bunu konuşalım
ahahahahaha
yapma yapmaa bir de artıda çıkarsın aman amangerçi geçen hafta sen çok güzel kilo vermiştin,bence vermişsindir yine aslında ben de vermiştim görüyordum ama bugünden sonra kendime güvensizim
bence de sen duracell'sin bizde dandik market pilleri resmen.yok böyle enerji anacığım,7 saat spor yapmak. valla hayatımda görmedim duymadım,hala inanamıyorumEvet ya bende bu enerji bitmez arkadaşlar dalga geciyor duracel mi kullanıyorsun diye
Benim bay tombalak kükrüyor ben kaçtım kızlar öpüyorum herkese bol eksiler inşallah artık temmuz ayınıda bitirdik artık ağustos ayında asılmamız lazım
Saka yapiyorum tatlim hic sorun degil, zaten hepimiz diyetteyiz kimse yiyemiyo anca laftaKiz kiyamam simdi dank etti ya banaaaa ozur dilerim kuzuuuu:)
Saka yapiyorum tatlim hic sorun degil, zaten hepimiz diyetteyiz kimse yiyemiyo anca lafta
Kizlaar erkek arkadasim askere gidiyor kisa donem.
Dondugunde beni bambaska gormesini umuyorum:) insallah basaririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?