Tamam kuzum yaptircam ALLAHIN izniyle ac karnina gtmem lazim dimi kuzuKan testi yaptir bence kuzum ne var ne yoksa cikar hem hepsini ogrenmis olursun.
Bende bilmiyorum aklima geldi bi anda konudan konuya sıçradımmKarnibahat kısırı diye diye beni.mahvettin yaaa yok kuzu bu mevsimde bitir gari şu karnibaharlari:)) afiyet olsun
Tamam Bekliyorum
Konuyu nasil bağladınn kuzum oyle yaa
zamanla azalıyor canım bak bende de b12 eksikliği var,mutlaka vitamin desteği al.benim de tek aldığım vitamin şu an,solgar'ın dil altı haplarından alıyorum ben.ilk hafta her gün kullan sonra haftada 2'ye düşür canım tamam mı? b12 yorgunluk,halsizlik yapar çünküfitblack cok tesekkur ederim kuzum 2 saat yuruyorum ama cok yorgunluk oluyor zamanla gider dimi bu yorgunluk yoksa b12de mi kuzum
Kuzum yeni bi heyecan durakladim.yeni bi yontem dukan diyetin başlıyorum yarin atak yapcam.kuzum 6 gun sonra seyirsağ ol birtanempek konuşamadık,nasıl gidiyor?
2 saat yürüdüğünü biliyorum sadeceharikasın kuzum
valla doğru diyorsun hepimize ateş ediyor,miyav su mükemmelliyetçi,1 gün sporu aksatayım valla dilinden kurtulamam
şimdi bir de yedim yedim tuzlarımahvederdi beni
aslında ben de vermiştim bu hafta ama yarın tartıda çok belli olmayacak hep şu lanet tuz yüzündenturşuyu da çok severim var ya,turşu diye diyeee aklımı pideden turşuya kaydırdın yapılır mı
@puantiyeli_kelebek kuzum ataktan sonra ekmegimide yapicam huuhuuu saglikli yasam yasasin dukan
Fistigim.menun cok iyi kuzum ama aksami biraz daha azaltrsan daha yararli olurMenum
Sabah
1 yumurta ile omlet
5 zeytin 1 catal lor peynir 2 tt ekmek ile tost
Ogle
2 kepce corba
3 firinda kuru kofte
1 pors.taze fasulye
2 dilim tt ekmek
Ara
Seftali
B.b ayran
Aksam
2 kepce corba
1 avuc buyuklugunde pilic izgara
1 pors. Taze fasulye
1 tt ekmek
Arkadasla
1 turk kahvesi
Ara
Armut
B.b sut
5K with a twist! 3 1 mile walk at home!
80 yana egilme
40 saga sola donus
20 squat
20 mekik
Mukemmel dukanci olcazzzSimdi de arada krep yap canim yulaf kepegini ihmal etme
aynen canım aynen,erteleyebilir miyim zaten valla erteleyememİşte dersini al ki haftaya hızlı gir canım bir hedefimiz var bunu erteleme olur mu
Cok guzel bi motivasyon sebebiii onu sok etKizlaar erkek arkadasim askere gidiyor kisa donem.
Dondugunde beni bambaska gormesini umuyorum:) insallah basaririm
Menum
Sabah
1 yumurta ile omlet
5 zeytin 1 catal lor peynir 2 tt ekmek ile tost
Ogle
2 kepce corba
3 firinda kuru kofte
1 pors.taze fasulye
2 dilim tt ekmek
Ara
Seftali
B.b ayran
Aksam
2 kepce corba
1 avuc buyuklugunde pilic izgara
1 pors. Taze fasulye
1 tt ekmek
Arkadasla
1 turk kahvesi
Ara
Armut
B.b sut
5K with a twist! 3 1 mile walk at home!
80 yana egilme
40 saga sola donus
20 squat
20 mekik
Tamam kuzum alicam INSALLAH halsizlikten spordan tad almiyorumzamanla azalıyor canım bak bende de b12 eksikliği var,mutlaka vitamin desteği al.benim de tek aldığım vitamin şu an,solgar'ın dil altı haplarından alıyorum ben.ilk hafta her gün kullan sonra haftada 2'ye düşür canım tamam mı? b12 yorgunluk,halsizlik yapar çünkü
Katılıyorum kuzumEkmeklerrrr cokkkk kuzum yaaa senin diyetisyen menüsü uzun vadede kilo verdirmez sanki kizma ama
canım pide çekti diye hemen bıraktı beni
ohh inşallah kuzumBen haftaya 86 olcammmmmmm
İnşallah başarırsin canım ne kadar surecek askerligiKizlaar erkek arkadasim askere gidiyor kisa donem.
Dondugunde beni bambaska gormesini umuyorum:) insallah basaririm
hayır tatlım,dediğim şekilde alırsan yapmaz.zaten vitaminler kilo yapmıyor,iştah falan da açmadı ben de,ben vegan olduğum için aylardır kullanıyorum güven sen banaKafama gore alinmaz dimi kuzu bide o haplar kilo yaparmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?