Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Evet yeni geldim bir kaç gün oldu daha. Burada Zayıflamak için katıldım ama buraya katildigimdan beri sürekli tatlı şekerli şeyler tüketmek istiyorum.
canım hoş geldin @puantiyeli_kelebek'e mesaj attın değil mi bilgilerini
tatlı krizleri için Miyav_su 'nun bir çay tarifi vardı,paylaşsın seninle de.canın çok tatlı çekerse meyve falan ye,ben öyle yapıyorum.dukan ya da karatay yapıyorsan bilemem ama canım

Napalm cnm bazilarina lafi soylemek gerekiyoo.
Basladim bugun insallah hafta sonuda yedim hazir burda deglken aman napim almimdaa artk raziyim :)

Mantıya bayılırım ...
hem mantı yapıp hem yememek , benim için hayal. seni tebrike ediyorum canım

ben kendimi tutamazdım :)
bu yüzden evde mantı yapmıyorum artık :)
valla ben de tutamazdım :) ama ben kendim evde sağlıklı ve biraz diyete uygun mantılar yapmaya karar verdim.kepekli un alıp,içine de yeşil mercimek koyup öyle yapacağım sonra.ara da ödül olarak yerim diye düşünüyorum

benim de eksim sadece 400 gr şu an bugün ve yarın bol bol spor yapalım da tartı bize sürpriz yapsın.400 gr az

ya bu çocuklar anneleri yemeyince falan ağlıyor,zorluyor neden ben anlamıyorum? gerçekten bir sebebi var mı?

ooo -700 müü,73.500 falansın o zaman canım
spor yapacağım canım ben de yürüyüş
Evet Canım 73.500 inşallah almam bellide olmaz benim vücuda bugün spora gideceğim çıkışta kendime ödül olarak elbise tulum ve çanta almayı planlıyorum eşimde 1 ekimde 65 kg göreyim Sarar'dan elbise birde 3000 bin TL sözü vardı onu verecek

Benim kız kardeşim uni de okuyor 3 sınıf onun bile yok o kadar takıntı yapmayın ya hayatıniza girecek insan bir ömür boyu hayatınız da kalmalı o yüzden lütfen secimlerinizi doğru yapin
Yok zaten önceliğim kazanmak istediğim üniversite ve bölüm Sevgili vs. işlerine takılan biri değilim zaten

İyi tatiller fıstık Ben de öptüm seni

Basladim bugun insallah hafta sonuda yedim hazir burda deglken aman napim almimdaa artk raziyim :)
Böyle herkese laf söylersen mapusa düşersin bende burada hava atıyordum dikkat edin diyesizide mapusa atarım diye Çarşamba'yı görüşürüz dukancılar

Sabah yarim saat yürüyüş yaptim bide evde bi program yapmayi düşünüyorum ama disciye gidersek kalır akşam spor yapamıyorum sabaha kadr uyuyamiyorum sonra..esimden haber bekliyorum gitmezsek en az bir saat yaparım bişeyler

bilgilerini atmisti arkadas canim fazla aktif olmadigindan hatirlayamamissindir..

Ohh biz 3 silahsoruz kasip kavuracagiz ortaligi diyoruz parte yemekleri gotursun ban yemis diye Miyav_su -700 olmuş bile gulo haberin var mi

Evet yeni geldim bir kaç gün oldu daha. Burada Zayıflamak için katıldım ama buraya katildigimdan beri sürekli tatlı şekerli şeyler tüketmek istiyorum.
Kuzuuu o isteğin gelince en acımasız haline bürün ve o isteğin kafasını bastır Zamanla alışıcaksın canım canın tatlı istediğinde meyvelerin üstüne tarçın ya da kakao döküp yiyebilirsin Tarçınlı / kakaolu süt içebilirsin

Günaydın beybiler Akşam üstü memleketten misafirlerimiz gelicek yemeğe gidip toz almam lazım Dün gece hain sinekler beni ısırınca uyuyamadım erken sabah yürüyüşe de gidemedim

benim de eksim sadece 400 gr şu an bugün ve yarın bol bol spor yapalım da tartı bize sürpriz yapsın.400 gr az

Spor yapinca daha da arti çıkıyorum ama yinede yapalim canım bir umut evet bencede cok azz ( bi kac gündür suyudu ihmal ediyorum bol su icelim yesil cayi da 3 fincana cikaralim. En az -1kg olsun bari

ya bu çocuklar anneleri yemeyince falan ağlıyor,zorluyor neden ben anlamıyorum? gerçekten bir sebebi var mı?

Bende anlamıyorum ama etraflarinda hep sisman anneler var yadirgamiyorlar bu yuzden benim kucum oglum iki sene once diyet yaptigimda anne neden diyet yapiyorsun ki sen zaten 0 kilosun diyordu
Benim yeğenler daha kızıyor annelerine kilo alıyorsun diye demekki bizimkiler fit anne istiyor

Bizimkiler pek fit birini görmüyorlar canim onlara göre ben cok iyiyim dusun:)) bitek 1 görümcem ve 1 eltim 1 kaynim normal kiloda ailede herkes kilolu

1 ekime tam 61 gün var ben size dedim hepinizi önce acımıyorum sizebayramda bile neler yapıcam şok olucaksınız

Bizim anne tarafıda kilolu dayı oğulları kızı kilolu Can'ım en az 120 kg dayım eşi obeziteden ve diyet haplarımdan öldü annemler ile zaten akrabalığı var annemde 120 idi şuan 95 kg düştü ablamlarda öyle biri zayıfladı kızı beni gördükçe annesinin başının Eti'ni yedi 95 kg 66 kg düştü diğerine birşey diyemiyorum çünkü küsüyor üzülüyor ağlıyor onunda oğlu tombiş oda anne zayıfla diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…