canım hoş geldinEvet yeni geldim bir kaç gün oldu daha. Burada Zayıflamak için katıldım ama buraya katildigimdan beri sürekli tatlı şekerli şeyler tüketmek istiyorum.
Etken kalkan yol alır dedim zaten agustosdan sonra havalar serinler artık Canım hazır evde boşum yavaştan başladımKolay gelsin :)
Erken başlamışsın kışlık hazırlığına :)
Napalm cnm bazilarina lafi soylemek gerekiyoo.Benim daha once de yapip yemimisligim var evdekileri mahrum etmiyorum etsem kabul edilmez yani :) onlar yesinlerde beni ellemesinler yeterki ogullar isyanda ben yemiyorum diye:))
Gecmis olsun:) tartisma bundan sonra burdan kimseyle canim ban yemege degmez bi ozluyoruz sonra dukana başladın mi?
valla ben de tutamazdım :) ama ben kendim evde sağlıklı ve biraz diyete uygun mantılar yapmaya karar verdim.kepekli un alıp,içine de yeşil mercimek koyup öyle yapacağım sonra.ara da ödül olarak yerim diye düşünüyorumMantıya bayılırım ...
hem mantı yapıp hem yememek , benim için hayal. seni tebrike ediyorum canım
ben kendimi tutamazdım :)
bu yüzden evde mantı yapmıyorum artık :)
benim de eksim sadece 400 gr şu anGunaydin fistiklar
Sabah erken kalktim bugun yuppiii:)
Sağlık ocagina gittim hepatit c testi yaptirdim çocuklara yuzme kursundan istediler.. sonucu ogleden sonra alacagim. Buyuk ihtimalle disciye gidecegiz ordanda buyugun dis cekimi var..
Gecan haftaya göre sadece 400 gr eksideyim yarina kadar mucadele edeceğim eksi artar inşallah
ya bu çocuklar anneleri yemeyince falan ağlıyor,zorluyorBenim daha once de yapip yemimisligim var evdekileri mahrum etmiyorum etsem kabul edilmez yani :) onlar yesinlerde beni ellemesinler yeterki ogullar isyanda ben yemiyorum diye:))
Gecmis olsun:) tartisma bundan sonra burdan kimseyle canim ban yemege degmez bi ozluyoruz sonra dukana başladın mi?
Evet Canım 73.500 inşallah almam bellide olmaz benim vücudaooo -700 müü,73.500 falansın o zaman canım
spor yapacağım canım ben de yürüyüş
Benim yeğenler daha kızıyor annelerine kilo alıyorsun diye demekki bizimkiler fit anne istiyorya bu çocuklar anneleri yemeyince falan ağlıyor,zorluyorneden ben anlamıyorum? gerçekten bir sebebi var mı?
Yok zaten önceliğim kazanmak istediğim üniversite ve bölümBenim kız kardeşim uni de okuyor 3 sınıf onun bile yok o kadar takıntı yapmayın ya hayatıniza girecek insan bir ömür boyu hayatınız da kalmalı o yüzden lütfen secimlerinizi doğru yapin
İyi tatiller fıstıkHayirli geceler kizlar
Giremedim bugun hazir yalniz kalip yataga uzanmisken size yazayim dedim.
Cuma nisanlim gelmisti söylemiştim galiba
Bugün sigacik a geldik arkadaşlarla 3,4 gün kalicaz inşallah burada.
Kisa bi tatil benim icin de cok iyi olacak
Firsat buldukca girip yazarim size
Öpüyorum hepinizi
Böyle herkese laf söylersen mapusa düşersin bende burada hava atıyordum dikkat edin diyeNapalm cnm bazilarina lafi soylemek gerekiyoo.
Basladim bugun insallah hafta sonuda yedim hazir burda deglkenaman napim almimdaa artk raziyim :)
Geçmiş olsun Canım insan en erken uyanınca zinde oluyor çok iyi -400 gr bende -700 gr bakalım bugünde spora gidesim yok fakat zorlayacağım kendimi 4 gün gitmedim sende bugün yürüş yada Leslie yap ne kadar yüzme kursu çocukların canım Bayanlara veriyorlarsa sende git burada bizim belediye ücretsiz veriyor
canım hoş geldin@puantiyeli_kelebek'e mesaj attın değil mi bilgilerini
tatlı krizleri içinMiyav_su 'nun bir çay tarifi vardı,paylaşsın seninle de.canın çok tatlı çekerse meyve falan ye,ben öyle yapıyorum.dukan ya da karatay yapıyorsan bilemem ama canım
Napalm cnm bazilarina lafi soylemek gerekiyoo.
Basladim bugun insallah hafta sonuda yedim hazir burda deglkenaman napim almimdaa artk raziyim :)
Kuzuuu o isteğin gelince en acımasız haline bürün ve o isteğin kafasını bastırEvet yeni geldim bir kaç gün oldu daha. Burada Zayıflamak için katıldım ama buraya katildigimdan beri sürekli tatlı şekerli şeyler tüketmek istiyorum.
benim de eksim sadece 400 gr şu anbugün ve yarın bol bol spor yapalım da tartı bize sürpriz yapsın.400 gr az
ya bu çocuklar anneleri yemeyince falan ağlıyor,zorluyorneden ben anlamıyorum? gerçekten bir sebebi var mı?
Benim yeğenler daha kızıyor annelerine kilo alıyorsun diye demekki bizimkiler fit anne istiyor
1 ekime tam 61 gün varSabah yarim saat yürüyüş yaptim bide evde bi program yapmayi düşünüyorum ama disciye gidersek kalır akşam spor yapamıyorum sabaha kadr uyuyamiyorum sonra..esimden haber bekliyorum gitmezsek en az bir saat yaparım bişeyler
Tamam Can'ım mutlaka yap birşeyler Tibet egzersizine baktın mı birde onu dene
Ohh biz 3 silahsoruz kasip kavuracagiz ortaligi diyoruz parte yemekleri gotursun ban yemis diyeMiyav_su -700 olmuş bile gulo haberin var mi
Günaydın beybilerAkşam üstü memleketten misafirlerimiz gelicek yemeğe gidip toz almam lazım Dün gece hain sinekler beni ısırınca uyuyamadım erken sabah yürüyüşe de gidemedim
Bizim anne tarafıda kilolu dayı oğulları kızı kilolu Can'ım en az 120 kg dayım eşi obeziteden ve diyet haplarımdan öldü annemler ile zaten akrabalığı var annemde 120 idi şuan 95 kg düştü ablamlarda öyle biri zayıfladı kızı beni gördükçe annesinin başının Eti'ni yedi 95 kg 66 kg düştü diğerine birşey diyemiyorum çünkü küsüyor üzülüyor ağlıyor onunda oğlu tombiş oda anne zayıfla diyorSpor yapinca daha da arti çıkıyorum ama yinede yapalim canım bir umut evet bencede cok azz ( bi kac gündür suyudu ihmal ediyorum bol su icelim yesil cayi da 3 fincana cikaralim. En az -1kg olsun bari
Bende anlamıyorum ama etraflarinda hep sisman anneler var yadirgamiyorlar bu yuzden benim kucum oglum iki sene once diyet yaptigimda anne neden diyet yapiyorsun ki sen zaten 0 kilosun diyordu
Bizimkiler pek fit birini görmüyorlar canim onlara göre ben cok iyiyim dusun:)) bitek 1 görümcem ve 1 eltim 1 kaynim normal kiloda ailede herkes kilolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?