Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

ooooo süpersin
sen bu ödülleri hak ettin ama balım,yiyecek ile ödüllendireceğimize kendimizi böyle ödüller koyalım daha güzel

ooooo süpersin
sen bu ödülleri hak ettin ama balım,yiyecek ile ödüllendireceğimize kendimizi böyle ödüller koyalım daha güzel
Aynen Canım birde iç çamaşırı alıcam Sana foto atarım bana yardım edersin eşim çok kızıyor artık eskileri giyme diye çöpe at diyor hepside paraşüt gibi oldularcanım bir görsen

Günaydın beybiler Akşam üstü memleketten misafirlerimiz gelicek yemeğe gidip toz almam lazım Dün gece hain sinekler beni ısırınca uyuyamadım erken sabah yürüyüşe de gidemedim
şu sineklerden ben de çok çekiyorum,sinek koruyucularının da zararlı olduğunu düşünüyorum valla bıktım.
kolay gelsin canım bu arada sana

Böyle herkese laf söylersen mapusa düşersin bende burada hava atıyordum dikkat edin diyesizide mapusa atarım diye Çarşamba'yı görüşürüz dukancılar
Aman dusim nolcak arada kendimi ozletirim iste
tmmmmmmmmm kavururuzz insallaahh siz yetersinz zaten cnm:)

cevresel faktörlerde onemli kuzum oglumun arkadaslarinin anneleri çoğunlukla 40 45 yaslarinda ve kilolular oğlum aralarında en genc sensin diyor belkide kiz cocuklari oyle diyecegim ama eltim de kilolu cocuklarida eltim çocuklarına az yiyin dediginde sadece sen kendine bak cevabini alıyor ama kizlarinin anne zayifla dediklerini hic duymadim.. bilmiyorum ki bizimkiler mi anormal:))

canım evet spor yapınca daha artıda çıkıyor insan,ama aslında vermiş oluyoruz yani o geçici bir süre canım.o yüzden yapalım mutlaka.yeşil çay konusunda haklısın ben de bu ara sadece 1 fincan içiyorum yeşil çaydan daha bol içelim.-1 kg çok iyi,ama 400 gr bizim için çok az canım ya.çarşamba ikimiz de seviniriz inşallah.
ailede herkes kilolu olduğu için o zaman çocuk ne bilsin yavrum ahh ahh ama daha da büyüdüklerinde öyle olmayacak merak etme,seninle gurur duyacaklar

Geceden tartilirsan arti cikman normal gun icinde yedigin ictigin henuz sindirilmemistir ictigin suyu bile atamamissindir.. ama ben ertesi gunude arti çıkıyorum canim diyorum ya metabolizmami ben mahvettim diye sucumj biliyorum yani önceki hatalarımin bedeli

Gerçekten olabilir çevresel faktör önemli olabilir Eltinin çocuklarıda fenaymış

Ay canım üzülme düzelecek emin ol artık hatalarından ders aldın tekrar yapmazsın ben artık eminim senden o hataları yapmıyacağına

Ahh insallah canim hayalimde hep ogullarimin mezuniyetlerinde dugunlerinde yanlarinda fit durabilmek nedense oyle hedeflerim var tamam canim bugun kesinlikle spor var o zaman 3 fincan cay
3 lt su

Ay canım üzülme düzelecek emin ol artık hatalarından ders aldın tekrar yapmazsın ben artık eminim senden o hataları yapmıyacağına

İnşallah canim evvelallah yapmam bir daha dönmek yok yola devam sagol destegin icin.

Eltimin cocuklarina gelince etki tepki olayi canim nasil konusuluyorsa karsiligi ayni oluyor yani

İnşallah canim evvelallah yapmam bir daha dönmek yok yola devam sagol destegin icin.

Eltimin cocuklarina gelince etki tepki olayi canim nasil konusuluyorsa karsiligi ayni oluyor yani
Önemli değil zaten burada birbirimize destek için buradayız zaten o Zaman o çocukların öyle cevap vermesi normal

oyyy canım sizin genetikte de varmış.
bizim ailede bir ben tombişim,annem 50 kilo.teyzelerim kuzenlerim zapzayıf,bir ben homidi gırtlak çıkmışım

oyyy canım sizin genetikte de varmış.
bizim ailede bir ben tombişim,annem 50 kilo.teyzelerim kuzenlerim zapzayıf,bir ben homidi gırtlak çıkmışım
Canım birde biz anne sütü ile değil mama ile beslenmişiz annemin sütü yokmuş şimdiki araştırmalarda diyorlar ya mama ile beslenen çocuklar obez oluyor diyorlar ilerki yaşlarda bende aynen öyle oldu

Benim yeğenler daha kızıyor annelerine kilo alıyorsun diye demekki bizimkiler fit anne istiyor
Benim annem çok kilolu değil 63-64 arası değişiyor ama yürüyüşü arada bırakınca göbeği hafif çıkınca diyorum annecim dikkat diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…