ooooo süpersinEvet Canım 73.500 inşallah almam bellide olmaz benim vücudabugün spora gideceğim çıkışta kendime ödül olarak elbise tulum ve çanta almayı planlıyorum eşimde 1 ekimde 65 kg göreyim Sarar'dan elbise birde 3000 bin TL sözü vardı onu verecek
Benim yeğenler daha kızıyor annelerine kilo alıyorsun diye demekki bizimkiler fit anne istiyor
Aynen Canım birdeooooo süpersin
sen bu ödülleri hak ettin ama balım,yiyecek ile ödüllendireceğimize kendimizi böyle ödüller koyalım daha güzel
şu sineklerden ben de çok çekiyorum,sinek koruyucularının da zararlı olduğunu düşünüyorumGünaydın beybilerAkşam üstü memleketten misafirlerimiz gelicek yemeğe gidip toz almam lazım Dün gece hain sinekler beni ısırınca uyuyamadım erken sabah yürüyüşe de gidemedim
Aman dusim nolcak arada kendimi ozletirim isteBöyle herkese laf söylersen mapusa düşersin bende burada hava atıyordum dikkat edin diyesizide mapusa atarım diye Çarşamba'yı görüşürüz dukancılar
tmmmmmmmmm kavururuzz insallaahh siz yetersinz zaten cnm:)Sabah yarim saat yürüyüş yaptim bide evde bi program yapmayi düşünüyorum ama disciye gidersek kalır akşam spor yapamıyorum sabaha kadr uyuyamiyorum sonra..esimden haber bekliyorum gitmezsek en az bir saat yaparım bişeyler
bilgilerini atmisti arkadas canim fazla aktif olmadigindan hatirlayamamissindir..
Ohh biz 3 silahsoruz kasip kavuracagiz ortaligi diyoruz parte yemekleri gotursun ban yemis diyeMiyav_su -700 olmuş bile gulo haberin var mi
Bizim anne tarafıda kilolu dayı oğulları kızı kilolu Can'ım en az 120 kg dayım eşi obeziteden ve diyet haplarımdan öldü annemler ile zaten akrabalığı var annemde 120 idi şuan 95 kg düştü ablamlarda öyle biri zayıfladı kızı beni gördükçe annesinin başının Eti'ni yedi 95 kg 66 kg düştü diğerine birşey diyemiyorum çünkü küsüyor üzülüyor ağlıyor onunda oğlu tombiş oda anne zayıfla diyor
canım evet spor yapınca daha artıda çıkıyor insan,ama aslında vermiş oluyoruz yani o geçici bir süre canım.o yüzden yapalım mutlaka.yeşil çay konusunda haklısın ben de bu ara sadece 1 fincan içiyorum yeşil çaydan daha bol içelim.-1 kg çok iyi,ama 400 gr bizim için çok az canım ya.çarşamba ikimiz de seviniriz inşallah.Spor yapinca daha da arti çıkıyorum ama yinede yapalim canım bir umut evet bencede cok azz ( bi kac gündür suyudu ihmal ediyorum bol su icelim yesil cayi da 3 fincana cikaralim. En az -1kg olsun bari
Bende anlamıyorum ama etraflarinda hep sisman anneler var yadirgamiyorlar bu yuzden benim kucum oglum iki sene once diyet yaptigimda anne neden diyet yapiyorsun ki sen zaten 0 kilosun diyordu
Bizimkiler pek fit birini görmüyorlar canim onlara göre ben cok iyiyim dusun:)) bitek 1 görümcem ve 1 eltim 1 kaynim normal kiloda ailede herkes kilolu
@puantiyeli_kelebek spor yapınca niye artı oluyorsun biliyor musun çünkü vücudun şişiyor ben geçenlerde Çarşamba sabahı unuturum diye geceden tartıldım ve kilom 77 kg idi buraya atmadım foto sabah tartıldım 74 kg çıktım normal yani
Gerçekten olabilir çevresel faktör önemli olabilir Eltinin çocuklarıda fenaymışcevresel faktörlerde onemli kuzum oglumun arkadaslarinin anneleri çoğunlukla 40 45 yaslarinda ve kilolular oğlum aralarında en genc sensin diyor belkide kiz cocuklari oyle diyecegim ama eltim de kilolu cocuklarida eltim çocuklarına az yiyin dediginde sadece sen kendine bak cevabini alıyor ama kizlarinin anne zayifla dediklerini hic duymadim.. bilmiyorum ki bizimkiler mi anormal:))
Hosbuldukk cnmmm. Napiyosunnn kiz ben yokken eridinmiiii@ParteMoralll hoşgeldin balım
Ay canım üzülme düzelecek emin ol artık hatalarından ders aldın tekrar yapmazsın ben artık eminim senden o hataları yapmıyacağınaGeceden tartilirsan arti cikman normal gun icinde yedigin ictigin henuz sindirilmemistir ictigin suyu bile atamamissindir.. ama ben ertesi gunude arti çıkıyorum canim diyorum ya metabolizmami ben mahvettim diye sucumj biliyorum yani önceki hatalarımin bedeli
canım evet spor yapınca daha artıda çıkıyor insan,ama aslında vermiş oluyoruz yani o geçici bir süre canım.o yüzden yapalım mutlaka.yeşil çay konusunda haklısın ben de bu ara sadece 1 fincan içiyorum yeşil çaydan daha bol içelim.-1 kg çok iyi,ama 400 gr bizim için çok az canım ya.çarşamba ikimiz de seviniriz inşallah.
ailede herkes kilolu olduğu için o zaman çocuk ne bilsin yavrum ahh ahhama daha da büyüdüklerinde öyle olmayacak merak etme,seninle gurur duyacaklar
Ay canım üzülme düzelecek emin ol artık hatalarından ders aldın tekrar yapmazsın ben artık eminim senden o hataları yapmıyacağına
sen de şok olacaksın,hodri meydan1 ekime tam 61 gün varben size dedim hepinizi önce acımıyorum size bayramda bile neler yapıcam şok olucaksınız
Önemli değil zaten burada birbirimize destek için buradayız zaten o Zaman o çocukların öyle cevap vermesi normalİnşallah canim evvelallah yapmam bir daha dönmek yok yola devam sagol destegin icin.
Eltimin cocuklarina gelince etki tepki olayi canim nasil konusuluyorsa karsiligi ayni oluyor yani
sen de şok olacaksın,hodri meydan
oyyy canım sizin genetikte de varmış.Bizim anne tarafıda kilolu dayı oğulları kızı kilolu Can'ım en az 120 kg dayım eşi obeziteden ve diyet haplarımdan öldü annemler ile zaten akrabalığı var annemde 120 idi şuan 95 kg düştü ablamlarda öyle biri zayıfladı kızı beni gördükçe annesinin başının Eti'ni yedi 95 kg 66 kg düştü diğerine birşey diyemiyorum çünkü küsüyor üzülüyor ağlıyor onunda oğlu tombiş oda anne zayıfla diyor
Canım birde biz anne sütü ile değil mama ile beslenmişiz annemin sütü yokmuş şimdiki araştırmalarda diyorlar ya mama ile beslenen çocuklar obez oluyor diyorlar ilerki yaşlarda bende aynen öyle olduoyyy canım sizin genetikte de varmış.
bizim ailede bir ben tombişim,annem 50 kilo.teyzelerim kuzenlerim zapzayıf,bir ben homidi gırtlak çıkmışım
Benim annem çok kilolu değil 63-64 arası değişiyor ama yürüyüşü arada bırakınca göbeği hafif çıkınca diyorum annecim dikkat diyeBenim yeğenler daha kızıyor annelerine kilo alıyorsun diye demekki bizimkiler fit anne istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?