Ben sinek koruyucu kullanmıyorum canımşu sineklerden ben de çok çekiyorum,sinek koruyucularının da zararlı olduğunu düşünüyorumvalla bıktım.
kolay gelsin canım bu arada sana
Çok iyi canım anne söyle böyle kilo üstüne alırsa zor verir malum yaş ilerledikçe zor oluyor kilo vermekBenim annem çok kilolu değil 63-64 arası değişiyor ama yürüyüşü arada bırakınca göbeği hafif çıkınca diyorum annecim dikkat diye
Bu çok da doğru olmayabilir canım ...Canım birde biz anne sütü ile değil mama ile beslenmişiz annemin sütü yokmuş şimdiki araştırmalarda diyorlar ya mama ile beslenen çocuklar obez oluyor diyorlar ilerki yaşlarda bende aynen öyle oldu
Annem de bilinçli zaten kuzum dikkat ediyor o daÇok iyi canım anne söyle böyle kilo üstüne alırsa zor verir malum yaş ilerledikçe zor oluyor kilo vermek
MaşallahAnnem de bilinçli zaten kuzum dikkat ediyor o daZaten daha 46.5 yaşında
Tatlım ben 84 doğumluyum bizim Zaman'ımızda mamalar pirinçi un haline getirip beslemişler o yüzdenBu çok da doğru olmayabilir canım ...Annemin de sütü yokmuş hem ben de hem ablamda .. Ablam hep zayıftır maşallah 55 kilo şuan 1,70 boyunda Ben de maksimum 69.5 olmuştum
Amiiin canııım cümlemizeeMaşallahannene rabbim sağlıklı bir ömür versin
Anladımmm canım o zaman olabilirTatlım ben 84 doğumluyum bizim Zaman'ımızda mamalar pirinçi un haline getirip beslemişler o yüzden
Ay inşallah Canım ya 1 ekimi sabırsızlıkla bekliyorumAnladımmm canım o zaman olabilirAma olsun sen tüm direncini kırdın 6'lı rakamlara doğru gidiyorsun
Hosbuldukk cnmmm. Napiyosunnn kiz ben yokken eridinmiiii
Ay cnm benimmmm tesekkr edermKuzum yarin atak bitiyorbakalim ne olucak senin yokluginda hasretinle erimisimdir orasi kesin sensiz olmaz balim
Ya gitmismidir kiz okadar keskeeeeAy cnm benimmmm tesekkr ederm
Atakda kac verdn tartlmadnmi yaa cok heycanli 3-4kg gtmistr
Merakla bekliyorumYa gitmismidir kiz okadar keskeeee
Yok kuzum supriz olsun istiyorum
Hadi haddii gtmistir tabi en az iki :)Ya gitmismidir kiz okadar keskeeee
Az kaldı az fıstık olmayaAy inşallah Canım ya 1 ekimi sabırsızlıkla bekliyorum
Gayet güzel canımSelam kızlar
Çok yoğunum bu hafta düzenli giremeyebilirim menumuz paylaşıp çıkıyorum denetim var iş yerinde
Haftasonu çok iyi geçmedi ama olsun pes etmek yok
Bugün sabah bir yumurtayla peynirli omlet zeytin ve domates
Öğlen yağsız tavada kızartılmış tavuk kelebek ve salata
Akşamda herhangi bir çorba düşünüyorum opuldunuz
Aaaay ben de merak ettim şuan çok heyecanlı kuzuumYa gitmismidir kiz okadar keskeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?