Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bomba gibi bekliyorum seni tatlim:)

Kizlaar kusura bakmayın olurnu hic firsatim olmadi menuleri yorumlamaya bugunlerde temizlik misafirlik alisveris derken bayram yoğunluğu var ama bayram sonrası telafi edecegimize eminim simdilik firsat buldukca girmeye çalışıyorum

Iki günlük menü

Sahur
Ev yapimi sucukla (ben yaptim :)) sucuklu yumurta

Iftar
Avuc ici kadar pide (yulaf kepegi hakkimi kullandım )
Et kavurma

Kacamak 2 kucuk parca koyun eti (yasak oldugu icin yag hakkımı kaldırarak.dengeledim

Sahur
Sucuklu yumurta yine ev yapımı

Iftar
Salata ve et kavurma davette sadece bunları yedim

Cay yaninda 1 hurma (ramazan icin izin vermis pierre dukan:))

Bugun yulaf kepegi kullanmadim usendim

Hiç olur mu Canım zaten Bayram'a ne kaldı normaldir koşuşturmacan tebrikler sucuğu kendin yapmışsın ellerine sağlık afiyet olsun

Supersin aynen cnm bitmiyo benim ertesi gune kaliodu pirinc
Ben mucizevi bi sonç bekliyodum bugün nedense 75 altına düşerim diyodum, 76,1. Şaka gibi ya. Sanırım regl olduğum için olmuyor iki günde keşke verebilseydm. Veremezsem uzataym mı acaba süreyi?

Ben mucizevi bi sonç bekliyodum bugün nedense 75 altına düşerim diyodum, 76,1. Şaka gibi ya. Sanırım regl olduğum için olmuyor iki günde keşke verebilseydm. Veremezsem uzataym mı acaba süreyi?
Uzatma cnm iki gun yeterli farkli bisi yaparsin adetken icinde odem falan oluyo siskinlik falan normal bende ole cikiorum cnm bisi deismio suan adet oldugum icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…