Teşekkür ederim kelebeğim bikinili fit kızlara bakıp daha kararlı döncem
menüm:
Sabah :salatalık domates bol yeşillik haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek peynir zeytin közlenmşş kırmızı biber kuru domates salatası
Öğlen kuru kaysı yedim çok sıcak midem başka bişey almadı
Akşam balık ve salata yiycem
Yolun acik olsun canim iyi eğlencelerCanlar bugun yola cikiyorum ALLAHIN izniyleee cok mutluyummm
Bayram sonrasina kadar diyelim mi tatlim herkes o zaman daha aktif olacak zaten:)@puantiyeli_kelebek yarın kuzenlerim geliyor ve ne kadar kalacakalrı belli değil pek aktif olamayacak gibiyim ama fırsat buldukca geleceğim :)
İnşallah bu kilolu olarak son geçirdiğimiz Ramazan olur Canım seni çok iyi anlıyorum
Sagol kuzucum bayrmadan sonra bomba gibi dönücem burayaYolun acik olsun canim iyi eğlenceler
Hiç olur mu Canım zaten Bayram'a ne kaldı normaldir koşuşturmacan tebrikler sucuğu kendin yapmışsınKizlaar kusura bakmayın olurnu hic firsatim olmadi menuleri yorumlamaya bugunlerde temizlik misafirlik alisveris derken bayram yoğunluğu var ama bayram sonrası telafi edecegimize eminim simdilik firsat buldukca girmeye çalışıyorum
Iki günlük menü
Sahur
Ev yapimi sucukla (ben yaptim :)) sucuklu yumurta
Iftar
Avuc ici kadar pide (yulaf kepegi hakkimi kullandım )
Et kavurma
Kacamak 2 kucuk parca koyun eti (yasak oldugu icin yag hakkımı kaldırarak.dengeledim
Sahur
Sucuklu yumurta yine ev yapımı
Iftar
Salata ve et kavurma davette sadece bunları yedim
Cay yaninda 1 hurma (ramazan icin izin vermis pierre dukan:))
Bugun yulaf kepegi kullanmadim usendim
Benim ev satılıyor Allah nasip ederse ptesi belli olucak kızlar umarım bende bayramda eşyalarımı toplar yeni evimi bulur taşınırımBayram sonrasina kadar diyelim mi tatlim herkes o zaman daha aktif olacak zaten:)
Amin inşallah rabbim bu bayram biz turizimcileri sevindirsin kaç aydır sinek avlıyoruz bayramda rus turistlerimiz gelirlerSagol caniminiciiii
INŞALLAH canim benim
Kolay gelsin kuzum bol kazançların olsun INŞALLAH
Ben mucizevi bi sonç bekliyodum bugün nedense 75 altına düşerim diyodum, 76,1. Şaka gibi ya. Sanırım regl olduğum için olmuyorSupersin aynen cnm bitmiyo benim ertesi gune kaliodu pirinc
Ben kayla'nin 8. haftasina kadar gelmistim, yalniz leslie'ye gore falan baya baya zor bi programi var. bi yerden sonra illallah ettim artik:)Yaramaz mı Canım birde kayla birisi var bbg proğramı deneyipte faydasını göreni çok gördüm tavsiye ederim
Yulafli yogurt yiyosun genelde ogun dayanabiliomusun iftara kadar cnm afiyet olsun bu arada :)
Evet malesef regli Zaman'ı şişiyoruzBen mucizevi bi sonç bekliyodum bugün nedense 75 altına düşerim diyodum, 76,1. Şaka gibi ya. Sanırım regl olduğum için olmuyoriki günde keşke verebilseydm. Veremezsem uzataym mı acaba süreyi?
Maşallah bende boyun fıtığı olmasaydı yapardım bende onun yerine yüzmeyi düşünüyorumBen kayla'nin 8. haftasina kadar gelmistim, yalniz leslie'ye gore falan baya baya zor bi programi var. bi yerden sonra illallah ettim artik:)
Uzatma cnm iki gun yeterli farkli bisi yaparsin adetken icinde odem falan oluyo siskinlik falan normal bende ole cikiorum cnm bisi deismio suan adet oldugum icinBen mucizevi bi sonç bekliyodum bugün nedense 75 altına düşerim diyodum, 76,1. Şaka gibi ya. Sanırım regl olduğum için olmuyoriki günde keşke verebilseydm. Veremezsem uzataym mı acaba süreyi?
Buna sevindim cnm susama problemi hep var zaten cnm yaEvet tok tutuyor kendisinden memnunum :)
Susatıyor sadece o yanı kötü. Metabolizmayı çalıştırıyor sanırım
Ama adet bittikten sonra düşer mi ki kilo?? 3 gün yapaym diyorm ben.Uzatma cnm iki gun yeterli farkli bisi yaparsin adetken icinde odem falan oluyo siskinlik falan normal bende ole cikiorum cnm bisi deismio suan adet oldugum icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?