Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bugün midem çok kötüydü bulandı hep pek sağlıklı beslendiğim söylenemez.
Menüm;
Sabaheynirli bisküvi,su
Öğlen:simit, ayran
Akşam demirhindi şerbeti, üzüm,ızgara tavuk.

Aksam menümü yazayım simdiden çünkü iftardan sonra yine alisveris var

Sahur
Ev yapimi sucukla sucuklu yumurta
Ayran

Iftar
Yulaf kepeginden lorlu pide
Biberli tavuk
Cacık

Kahvaltı :domatesli ,peynirli yeşillikli salata,kuruyemiş ,şekersiz çay gün boyunca 4 litreye yakın su akşam zeytinyağlı bamya,salata ve gelin turşusu

İftar = Yarım kase yayla çorbası, 2 biber dolması, 4 köfte, 3 kaşık yoğurtlu amerikan salata

Ara = 1 muz dilimledim üzerine 2 yemek kaşığı torku banada döktüm yedim. Çıldırdımmmmm napiyim regl yaklaştı en masum tatlımı yedim :)

Sahur = yulaflı yoğurt

Afiyet olsun iftar guzel amerikan salatası agir olur onuda az yemissin zaten
Aranda ara olmuş ha

Pirinç lapası bende hiç işe yaramadı. Gram vermedim hala aynıyım. Galiba boşuna iki gün geçirdim. Büyük ihtimalle adetten ama hala 76,2 çok sinir bozucu ağlasam yeri. Daha 75 bile olamadım. Şok yapmak için bende şu işe yarıyor bi iki gün hiç dikkat etmiyorm. Üçüncü gün kilo vermiş oluyorm. Bidaha da hiç şok diyet bilmemne yapmam. Sinir bozucu ya.

Şok yapma bencede son bi kac kiloya ininceye kadar ama suan kilo verememen regl odeminden kaynaklaniyor emin olabilirsin. Moralini bozma canım

Merhabalar kizlar temizlige bi adam akilli son veremedim kararsizliktan en son her yeri birakicam olacak dun alışverişten döndüğümde ayaklarımin altı şişmişti gece 1 e kadar disardaydik iyi oldu kilo vermisimdir belki diye dusundum ama i ihh ayniyim ikindide bi ara yine bakarım. Ramazandan sonra duran metabolizmam yine hızlanır inşallah

Ayyy acayip hırs ettim canım ya. Vermek istiyorum biran önce ama gitmiyor işte
Hirs iyidir ama önüne 1 gun belirleyip illa o gun b rakamda olacagim demek genelde ters tepiyor relaks ol canım benim en az 1 kilo odemin vardir regl bitsin 1 2 kilo birden gidecek bak gör

Hirs iyidir ama önüne 1 gun belirleyip illa o gun b rakamda olacagim demek genelde ters tepiyor relaks ol canım benim en az 1 kilo odemin vardir regl bitsin 1 2 kilo birden gidecek bak gör
Ayy inşallah canm.hiç tuz da kullanmıyorum aslında ama inşallah öyle olur btnem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…