Evet doğruyu söylüyorsun verme aşamasında yemiyoruzGlisemik indeks diyetinde yenilio ama buz dolabinda bekletilip yenioozmn indeksi dusuyormus bende ona gore yaptim dolap ta bekletipnyedim ..saol cnm bnm
Geçmiş olsun Canım afiyet olsunBugün midem çok kötüydü bulandı hep pek sağlıklı beslendiğim söylenemez.
Menüm;
Sabaheynirli bisküvi,su
Öğlen:simit, ayran
Akşam demirhindi şerbeti, üzüm,ızgara tavuk.
Afiyet olsun tatlımAksam menümü yazayım simdiden çünkü iftardan sonra yine alisveris var
Sahur
Ev yapimi sucukla sucuklu yumurta
Ayran
Iftar
Yulaf kepeginden lorlu pide
Biberli tavuk
Cacık
Afiyet olsun canım gelin tursusu nedir ?Kahvaltı :domatesli ,peynirli yeşillikli salata,kuruyemiş ,şekersiz çay gün boyunca 4 litreye yakın su akşam zeytinyağlı bamya,salata ve gelin turşusu
İftar = Yarım kase yayla çorbası, 2 biber dolması, 4 köfte, 3 kaşık yoğurtlu amerikan salata
Ara = 1 muz dilimledim üzerine 2 yemek kaşığı torku banada döktüm yedim. Çıldırdımmmmm napiyim regl yaklaştı en masum tatlımı yedim :)
Sahur = yulaflı yoğurt
Kızlar ben de yeni doğum yaptım, motive olmak için grup arıyorum:) beni de aranıza alır mısınız? Sağlıklı beslenmek istiyorum..
Pirinç lapası bende hiç işe yaramadı. Gram vermedim hala aynıyım. Galiba boşuna iki gün geçirdim. Büyük ihtimalle adetten ama hala 76,2 çok sinir bozucu ağlasam yeri. Daha 75 bile olamadım. Şok yapmak için bende şu işe yarıyor bi iki gün hiç dikkat etmiyorm. Üçüncü gün kilo vermiş oluyorm. Bidaha da hiç şok diyet bilmemne yapmam. Sinir bozucu ya.
Ayyy acayip hırs ettim canım ya. Vermek istiyorum biran önce ama gitmiyor işteŞok yapma bencede son bi kac kiloya ininceye kadar ama suan kilo verememen regl odeminden kaynaklaniyor emin olabilirsin. Moralini bozma canım
Hirs iyidir ama önüne 1 gun belirleyip illa o gun b rakamda olacagim demek genelde ters tepiyor relaks ol canım benim en az 1 kilo odemin vardir regl bitsin 1 2 kilo birden gidecek bak görAyyy acayip hırs ettim canım ya. Vermek istiyorum biran önce ama gitmiyor işte
Ayy inşallah canm.hiç tuz da kullanmıyorum aslında ama inşallah öyle olur btnem :))Hirs iyidir ama önüne 1 gun belirleyip illa o gun b rakamda olacagim demek genelde ters tepiyor relaks ol canım benim en az 1 kilo odemin vardir regl bitsin 1 2 kilo birden gidecek bak gör
Canım Ege'de çok yapılır özellikle denizlide taze patlıcan ,biber haşlanır soğuyunca sirkeli limonlu tuza konur ve tüketilir önceleri mevlid ve yemeklerde verilir buralarda şimdi artık pek yapılmıyorAfiyet olsun canım gelin tursusu nedir ?
Cok sükür bugün cok iyiyim sen nasilsin kuzum.Selam kızlar nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?