Olsun boşver üzülme verirsin senin metabolizman hızlıGünaydınDün gece 9'da yediğim için akşam yemeğini böyle oldu sanırım Mutsuzum
@puantiyeli_kelebek
Kilo Bildirimim:
Geçen Hafta: 62.8
Bu Hafta: 63.3
Fark: +500 gr
ben de ya hep ya hiç'ci olduğum için yasaksa yasaktır benim gözümdeTebrikler kizlar harikasiniz
Bu hafta daha dikkatli olup telafi edersin canim artik hafta sonu kacamaklarina son ver bu sekilde kilo vermen zor olur sonra hep uzulursunkirilma bana
Kolay gelsin canim
Tebrikler kuzum
cok istikrarli gidiyorsun masallah canim
Tamam tatlim yazdiklarinin hepsinde cok haklisin ikaz ettigin icin cok tesekkur ederim hic kacamak yapmadim ama hatalar oldu evet bu hafta cok guzel olacak suyuda arttiracagim. Bana arada hatirlatmani rica etsem? Unutuyor degilim ama sorumluluk hissederim en azindan
Hareketlilik hakkinda cok haklisin ben bu hafta cok tembellik yaptım sonuç ortada
Aynen yasaksa yasak bu benim sloganim o yuzden cok hosuma gitti
Harikasin artik kim tutar seni
Kardesin icin gozun aydin canim Allah tamamina erdirsin
Amin inşallah babyAyy sagol cnmmmm
tesekkurler miyaaavm cok sevndmmm senide etiketledimmmm..
Ben durakladm ama benm sucumdu eski duzenle beslenmedigim icin duruyodum simdi geriye dondum.. insallah sende hemen kirarsin cnmmmmm
bence boksa gitmen kendisi için pek hayırlı olmazHele ben hiç sorma hiç sorma kendimi toparlayamadım eşim desen şakayla karışık istersen boksda yazdırayım çok kalori yaktırıyormuş dedi önce salona gidersin oradan boks oradan yüzme deri iyice sapıttı Adam
Hahahahaöyle oluyor biliyor musun
bence yap süper olur,sporla vermekten zarar gelmez,aç bırakma kendini tamam
canım bu haftanın sürprizini de sen yaptıntebrik ediyorum çaktırmadan nasıl vermiş 2 kilo neredeyse
Ayyyy insalllaaah sende olucaksn insalllaaaaahben de o civarda başladım sayılır canım umarım senin gibi o günleri görürüm ben de,67 ahh ahh !!
Daha da düşeceksin canım
ahaha olabilir canım ama çocuk peşinde dolanmak bütün sporlar bedel bence,en kısa zamanda sen de yap bir tane birden erirsin kalmaz hamilelik kilolarıKız ben gecen çözdüm @didemdefne gecen fasulye ayıklayacağım dedi birden bende şimşekler Çaktı bu iş yapıyorum diyor ama gizliden Leslie ,Ebru ,kaylayı yapıyor bence
Valla bilmiyorum bugün dükkana gelme dedi fazladan spor yap dedi bende dükkana geldim kendi hatam birde çarşambaları tartıldığımı biliyor malesef şimdi 12.30 otobüsü ile gideceğim spora oradan belediyenin ücretsiz kursları varsa kayıt olucam salı-perşembe uygun olur benim için çok stresliyimbence boksa gitmen kendisi için pek hayırlı olmazkendi başını yakmış haberi yok
ahaha olabilir canım ama çocuk peşinde dolanmak bütün sporlar bedel bence,en kısa zamanda sen de yap bir tane birden erirsin kalmaz hamilelik kiloları
zaten seninki canavar olur canavar,şu düz duvara tırmanan cinslerden
Evet ya onu düşünmedi galiba saf of of sabah sabah sıkıntıya girdimbence boksa gitmen kendisi için pek hayırlı olmazkendi başını yakmış haberi yok
ahaha olabilir canım ama çocuk peşinde dolanmak bütün sporlar bedel bence,en kısa zamanda sen de yap bir tane birden erirsin kalmaz hamilelik kiloları
zaten seninki canavar olur canavar,şu düz duvara tırmanan cinslerden
ben de ya hep ya hiç'ci olduğum için yasaksa yasaktır benim gözümdetadımlık dahi olamaz. benim de sloganım bu
tabii ki hatırlatırım canım bak su derimizin elastikiyetini sağlayan şey,bol bol su içersek zayıflarken hem sarkmayız hem çatlamayızbizim kilomuz çok olduğu için bunlara dikkat etmek gerekiyor
Katılıyorum kesinlikleanladım canım herkesin bünyesine göre bir beslenme şekli var sana bu iyi geliyor bana veganlık puantiye'ye dukan miyav'a karatay gibi vs
önemli olan kendimizi keşfetmek
Evet kesinlikle ben diyetisyen ile gram veremedimKatılıyorum kesinlikle
ben daha kahvaltı yapmamıştım yapıyım sonrada spora gidicem zaten telefondan bildirim yapılıyorsa denerim spora gider gitmez
Ben defalarca 10 20 kilolar verdim am hep hizla aldim ve yemeden kilo verdigim icinde mutsuzdum şimdi cok iyi hissederek veriyorum kendimi daha kolay frenliyorum.Evet kesinlikle ben diyetisyen ile gram veremedim
sağol canımTebrik ederim kardeşini canım
kızım 8 oğlum 3 yaşında ve çok yaramazseninkiler kaç yaşında canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?