Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

ben de ya hep ya hiç'ci olduğum için yasaksa yasaktır benim gözümde tadımlık dahi olamaz. benim de sloganım bu
tabii ki hatırlatırım canım bak su derimizin elastikiyetini sağlayan şey,bol bol su içersek zayıflarken hem sarkmayız hem çatlamayız bizim kilomuz çok olduğu için bunlara dikkat etmek gerekiyor

Ayy sagol cnmmmm
tesekkurler miyaaavm cok sevndmmm senide etiketledimmmm..

Ben durakladm ama benm sucumdu eski duzenle beslenmedigim icin duruyodum simdi geriye dondum.. insallah sende hemen kirarsin cnmmmmm
Amin inşallah baby eski düzenine dönmene sevindim doğru karar vermişsin minik kuş

bence boksa gitmen kendisi için pek hayırlı olmaz kendi başını yakmış haberi yok

öyle oluyor biliyor musun
bence yap süper olur,sporla vermekten zarar gelmez,aç bırakma kendini tamam

canım bu haftanın sürprizini de sen yaptın tebrik ediyorum çaktırmadan nasıl vermiş 2 kilo neredeyse
Hahahaha sagol cnmmm
ben de o civarda başladım sayılır canım umarım senin gibi o günleri görürüm ben de,67 ahh ahh !!
Ayyyy insalllaaah sende olucaksn insalllaaaaah
Daha da düşeceksin canım

Kız ben gecen çözdüm @didemdefne gecen fasulye ayıklayacağım dedi birden bende şimşekler Çaktı bu iş yapıyorum diyor ama gizliden Leslie ,Ebru ,kaylayı yapıyor bence
ahaha olabilir canım ama çocuk peşinde dolanmak bütün sporlar bedel bence,en kısa zamanda sen de yap bir tane birden erirsin kalmaz hamilelik kiloları
zaten seninki canavar olur canavar,şu düz duvara tırmanan cinslerden

bence boksa gitmen kendisi için pek hayırlı olmaz kendi başını yakmış haberi yok
Valla bilmiyorum bugün dükkana gelme dedi fazladan spor yap dedi bende dükkana geldim kendi hatam birde çarşambaları tartıldığımı biliyor malesef şimdi 12.30 otobüsü ile gideceğim spora oradan belediyenin ücretsiz kursları varsa kayıt olucam salı-perşembe uygun olur benim için çok stresliyim

Junior Miyav_su ayy ben düşünemiyorum

Harikasin cok dikkat edicem artik söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…